fööööörfeeeeeeeest!!!


gott nytt år!

Nu börjar det dra ihop sig! Klockan tio i två kommer Emilia och hämtar mig och så åker vi upp till Linnea, sen ikväll äre partyyyyyyyyyy!!  Men vi hörs imorgon när jag har tillgång till data& så får ni höra min roliga kväll+ bilder! Ha det bra ikväll alla och sup inte sönder er, men det ska jag göra. HAHAHA. 




Dag 3 – En rolig kväll

En rolig kväll, jag är lite tråkig nu som inte skriver en för ikväll kommer jag verkligen uppleva något roligt! Så vi hörs med en rolig kväll imorgon! Outfit för ikväll! ↓ (Min nya kjol) Vad tycker ni?


taxiiiiii?

Nu försöker jag få tag på Emilia, för hon är nämligen min taxi till Linnea idag. ;) Mitt hår har med nästan torkat helt, bra det när jag snart ska till Linnea och där fixar vi osss! Kommer snart en outfit bild med, har och välja mellan två tröjor men jag har nog bestämt mig! Nu ska jag packa hela mitt liv ner i väskan, hörs med outfitttten snart!

Min alldeles egna taxi! (a)


Och föresten Linnea, denna bilden är till dig! ↓


tagggggga

Godmorgon! Morgonen började med att pappa väckte mig nu vid elva, så nu har jag ätit frukost och hunnit kolla facebook. Ska shoppa in i duschen nu så ska kynda mig lite smått, raka benen mm. Men vi hörs efter!


läggdagggs

För min del så ska jag sova nu, upp tidigtt imorgon. Eller elva men ändå! Vet inte när vi hörs, men ska försöka få det innan jag sticker till Linnea eller när jag är hos henne! :) Hörs imorgon, godnatt!

Btw, jag efterlyser mitt halsband!!!!


glidtuuur!

Har inte bloggat nu ikväll så nu får ni mina inlägg ;) Blev en epatur med Emilia& Thony innan så har varit ute och gliiiidit!  Verkligen askul och jag är såååååååååå jävla avensjuk på dig Emilia! Skulle verkligen vilja ha en epa/ a-traktor! Nu är klockan "mycket" eller kvart i elva och jag ska nog faktiskt inte vara uppe så länge till! Upp tidigt imorgon, nyår förfaaaaaaaaaaan! Är så jävla taggad, kommer bli en kanonkväll!


Dag 2 – Min första kyss

Min första kyss, den minns jag kanske inte ens?  Haha.. Jo, det var en gång i fyran, då var jag tillsammans med en kille som hette Jonatan, sen skulle han och Kevin komma till mig en gång, för här hemma väntade jag och Linnea ;) Så när dom kom gick vi upp på höskullen, gjorde koja i höet sen delade vi uppp två delar, en till mig och Jonatan och en till Linnea& Kevin. Sen låg vi där i timmar och typ bara hånglade, haha vilket liv.. Det var min fösta kyss.. Om det inte var någon gång på fritidsgården, men det är denna jag minns (;



den är hemma!!! ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓



dag hos jennie

Dagen tillbringade jag hos Jennie, alltså ringde min väckarklocka klockan 10. Så gick vid halv elva ungefär sen gick jag och mötte Jennie vdi halv tolv ungefär. Fick även en lite ridtur, haha! Sen har vi inte gjort så mycket, varit i tingsryd på börjes, ätit och bara umgåts (: Mamma hämtade mig och så stack vi och handlade i lessebo, så min kväll är laddad med godis! Men vi kan höras lite senare, ska även berätta min första kyss!


bild på mig& jennie bara för vi pratar i telefon just nu!

Nu är klockan lite över tolv, typ tjugo över och jag sitter här och fixar lite saker inför nyår och snacka med folket på msn. Borde egentligen stänga av datan och slagga, ska upp vid tio imorgon typ.. Ska ju till Jennie! Så nu ska jag få lite sömn och så hörs vi imorgon med massa uppdatering och "min första kyss" :)  Så godnatt på er så hös vi imorgon!


Dag 1 – Presentera mig själv

Jag heter Amanda Eva Monika Karlsson, jag är 15 år och  jag bor med min mamma Ulrika, pappa Niklas, lillebror Hampus och lillasyster Klara. (Jag är då äldst) Jag bor ute på landet, eller 2 km ifrån Linneryd. Vi har tre katter och två hundar, snart får vi en hund till, fast det dröjer nog.. På fritiden spelar jag fotboll, umgås med vänner, shoppar och umgås med min pojkvän. :) Jag har humörsvängningar men annars är det nog världens bästa humör, Jennie tycker iallafall om den!
Det var nog allt, imorgon kommer nytt!







18 dagar

Alla andra gör den så varför inte jag? ;)


Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Min första kyss
Dag 3 – En rolig kväll
Dag 4 – Det här stör mig
Dag 5 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig
Dag 6 – Ett dröm förhållande
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett pinsamt minne
Dag 9 – Det här saknar jag
Dag 10 – Mina ambitioner
Dag 11 – En sak jag ska göra innan jag blir 30
Dag 12 – Det här är jag beroende utav
Dag 13 – Mitt favoritminne
Dag 14 – Dessa grabbar faller jag för
Dag 15 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför
Dag 16 – Det här får mig att gråta
Dag 17 – Någon jag ser upp till
Dag 18 – Min dröm kille


busted!!!!

Linnea& Emilia, ni är sämst...!  



snälla snälla snälla

Skulle precis visat er kjolen men den var visst inte kvar så blev ingen bild på den :( Men den kommer snart hem hit till efterlängtade mig så då får ni bilder, ännu bättre om den kommer innan fredag, hade tänkt och ha den på nyår! Åh vet ni! Mamma kom nyss in hit, och hon sa att sms har kommit, alltså är min kjol påväg! Så om jag har all världens tur så kommer den imorgon, snälla gode gud!  Haha, jag gillar min kjol kanske? ;) Men  tänkte att ni kunde få bild på mina julklappar från Emilia& Linnea! :)





Är jättenöjd med sakerna, tack ännu en gång! =)

snabb fakta

Blev lite ändrat igår så hann inte blogga. ;en som sagt så sov jag hos Linnea igår natt så jag kunde inte blogga :) Idag har vi bara latat oss, sovit, ätit och fixat låtar till nyår, haha världens bästa med.. Fick mina julklappar av Linnea& Emilia också, bild kommer sen! (: Tack Emilia& Linnea, det var jätte fint! :) Sen beställde jag hem en kjol med från nelly.com så hoppas den kommer innan fredag!! Bild kommer på den också sen (: Nu är jag lite stressad så vi hörs med julklappsbilder och kjolen snart!



fixar!

Nu sitter jag är nästan helt klar, ska bara sminka mig lite med. Sen kör pappa mig& Linnea till V-sång och där ska vi kolla på tomtecupen.  (: Kollade ju på filmen igår "rase your voice" asbra! Den rekomendera jag verkligen till er! Men nu hinner jag inte sitta här, pappa kommer nog snart och kör oss dit hoppas jag, får väl ringa en pling till han men vi hörs senare!




mys med mig själv!

Ny nerladdad film (rase your voice) en riktigt bra film, länge sen jag såg den nu så passar perfekt! (: Ännu bättre när mina ljus är tända, ligger i sängen med datan och så saknas något gott! Så ska gå ner en snabbis och se vad jag hittar för något smarrigt! :) Skulle egentligen målat mina naglar ikväll men vi tar det imorgon istället, fick ju ett efterlängtat naggelack i julklapp av min lilla broder, så det testar vi imorgon! Nu blire filmtajm!




vi riderrrrrrr!

Nu kommer ridbilderna! Måste säga att det är verkligen askul att rida, trots att jag är en sån nybörjare ;)








Ni ser nog att Jennie har det gråa jackan och jag den röda, (: Blev ändå inte så många bilder men det var ju typ -78569869586 ute!
Blir mer ridturar när värmen kommer! :)

försenad julafton

Kom hem sent igår så hann inte blogga, för när jag väl kom hem så åkte jag hem till Jennie och sov där! Alltså hade jag ingen data att skriva på.. Men nu är jag hemma agaaain! Iallafall, var ju hos farmor& farfar, vi åt gott hade trevligt och fick julklappar. Fick presentkort på åhlens så jag kan köpa en parfym och pengar. Kvällen hos Jennie senare kollade vi bara på film och somnade sent, sov ganska länge idag iaf (:  Sen vet ni, jag red idag!! Askul faktiskt! :) Sen hände det en jätterolig sak, kolla Jennies blogg → www.mikaschey.blogg.se HAHA, DAGENS!

Nu sitter jag här med tända ljus och varma kläder, askallt här inne! Bilder kommer även från när Jennie och jag red, riktigt gulliga kort! Men dom får jag bara när Jennie har lagt in dom.


Mandelmaassa med choklad!



frukost ↓

Har inte varit hungrig men nu börja magen låta, men sån tur väl så ska vi snart till farmor och då kan jag äta mig ännu mättare! :D  Duschat har jag med gjort, underbart. Nu är det bara resten av familjen som ska bli klara också sen sticker vi till hålan Tingsryd! Vi kan ju höras när jag kommer hem, måste äta min frulle nu!


godmorgon!

Godmorgon! Kan ju berätta att jag är hur trött som helst och tror t.o.m att jag kanske har febr fortfarande :( Men jag är på bättringshållet!
Om ungefär tre- fyra timmar så ska vi vara hos farmor& farfar, käka middag och få våra julklappar av dom med :)
 Tror t.o.m att gamlamormor är där, så får nog något av henne också! (:
Men innan dess ska jag hinna med att städa en runda i rummet och ta en dusch!

Hörs snart igen!

godnatt!

Fastnade lite vid tv "fångarna på fottet" ett roligt program faktiskt men dock vann inte dom som jag hejade på. Så nu ligger jag i sängen helt dödstrött typ, hoppas jag somnar bara så jag inte är övertrött.  Imorgon bloggar jag nog rätt sent på dagen så ska nog passa på att städa mitt rum som blev helt nerstökat när vi hade vårat julklappsspel :)  Men vi hörs imorgon så fort jag kan, godnatt!



mina julklappar än sålänge!

Äsch, ni får bilder på mina julklappar iallafall! (Dock inte alla!)



Närbilder ↓




Än sålänge är jag nöjd, väntar nu bara på dom sista klapparna som jag har tjatat om ;)
Aja, imorgon får jag av farmor& farfar samt gamlamormor om jag nu inte har sagt det.

systrarna karlsson ♥







(:

Nu har Emilia åkt hem så nu blev jag ensam. Bilder på mina klappar kommer nog imorgon istället för ska till farmor och har inte fått deras paketer ännu så imorgon får ni hålla koll om ni vill veta vad jag fick ;) 
Kan ju berätta vad jag "vann" igår på julklappsspelet,
• 2 trisslotter
• stor påse skummtomtar
• stor påse klubbor
• tefat (som man åker på snön)
• yatzy

Fast jag har ju egentligen paket från farmor& farfar, gamlamormor, stockholm, Emilia& Linnea sen Jennie kvar. Fast Jennies och min present till varandra är nog den bästa! :)


Vet precis vad jag ska önska mig när jag fyller år! En systemkamera!

julafton igår!

Min gårdag var jätte bra och rolig! Fick fina julklappar och senare på kvällen spelade vi ett "julklappsspel" vi barn, (köpa 3 pakerter för 100 kr) jag vann mest, fick fem saker! :D Har inte tagit kort på mina klappar heller men dom kommer i efterhand (:  Här får ni bilder sen på min kväll igår så får ni bilder på mina paket senare!



Alexander& Klara

Finaste Klara ♥


Jerry, Janne, Mormor och Alexander

Pernilla

Hampus

Pappa& tomten..

Mormor& tomten

Tomten& Klara

Älskade mamma ♥

Får blir mer bilder lite senare när Emilia också har skickat resten! Och bilder på mina fina paket kommer ikväll troligen!


tomten har varit här!

Nu sitter jag här med Emilia, tomten har varit här så nu är alla nöjda! Maten var supergod, nu väntar vi bara på efterrätt och sen ska vi spela julklappsspelet! :) Vi kan höras av mer imorgon, har masssor med bilder från Emilias systemkamera, åh vill med ha en sån!!!


god jul!

Bloggade aldrig mer igår, mådde inte bra alls! Mår egentligen samma idag och idag är det julafton, perfekt! Men innan idag så tog jag en ipren så nu mår jag bra igen :) Håller på med rummet just nu, sätter upp tomtar som är något sjukt tråkigt inte ens klar ännu.. Sen har jag klädproblem, skulle behövt en kjol så hade det varit bra men nejnej, fanns inga i stan igår när jag kollade (y) Men nu ska jag väl sätta upp tomtarna så jag blir klar någon gång sedan fixa mig, släkten kommer klockan tre men vi kan nog höras innan dess!


bajs sjukan

Usch vilken dag, både bra och dålig. Jag är fortfarande sjuk t.o.m kanske halsfluss så vi ska nog åka in till vårdcentralen. Och köpa julklappar är nog det tråkigaste som finns, usch. Både jag och Jennie trättnade rätt snabbt! Men vi kan höras senare när jag mår bättre, typ ikväll!

godnatt

Nu är klockan mycket, iallafall för mig som ska upp tidigt imorgon! Eller klockan ringer vid halv åtta, så får väl snooza som jag är så bra på! Men vi hörs imorgon när jag kommit hem med alla julklappar, senare på kvällen ska vi klä granen och sätta upp lite jultomtar! :)  Godnatt!


ändrade planer

Ja, det är ändrade planer tyvärr, min feber har stigit så jag sover inte hos Jennie ikväll.. Men jag tog nyss en alvedon så hoppas jag blir frisk! Men stan däremot ska jag till, eller jag måste dit vilket som! Inte köpt en ända julklapp (y) Skulle ju egentligen åkt in förra veckan men blev inte så, så jag hoppas verkligen jag inte får någon magsjuka eller något sånt! Mamma och pappa är i stan, julhandla gör dom så jag beställde hem glass i stora lass! "Är man sjuk får man hur många glassar man vill" :)   Så hoppas dom kommer hem snart! Nu tänkte jag mig ännu en film, har ju ljusen tända så lika bra att mysa till det lite granna!




Det jag går på just nu..

mot duschen!

Vill ni veta något jätte roligt? Haha! Fick nyss ett sms från våran "tränare" Matti, och så stod det att dom bara hade varit fem stycken på träningen idag och sen godjul osv, och när man inte kommer till träningen ska man ringa till Johan då (tränare) och säga till, men så coola som jag och Linnea är så ringde inte vi ;) Vet inte hur mycket böter vi får nu, 5-10 kr? ;) Men jag är ju sjuk vafan, bara pinsamt om man måste ringa, men man får ju INTE smsa av någon anledning,
 så inte mitt problem ;)

Nu har jag iallafall kollat på film "Dumpad" en bra film, gammal men bra :) Ska gå ner och se ifall det är något varmvatten så man kan duscha, typiskt att man ska ha brunn.. Aja, ringa mamma ska jag också göra nu, hörs efter min låååånga och slöna dusch!





hjälp!

Tänkte köpa mig en hårfärg imorgon när jag väl är inne i stan, men nu kommer frågan.. Ska jag lägga i ljusa slingor i håret+ göra håret lite ljusare? Eller ska jag ha det som jag har, fast lite mörkare med typ mörka& röda slingor?? 


 den åt höger →



Finns ju 7699430308876857053 andra olika färger, tog dessa som exempel just nu, är sugen på att bli lite ljsare och ha ljusa slingor, men det andra är också lockande..  HJÄLP!

uber söta ↓



Två-tre års gammal bild?
Love you


till linnea

Klockan är snart halv ett och jag ligger fortfarande i sängen, har hunnit dricka två koppar te iaf. Så har rört lite på mig ;) Känner mig faktiskt lite bättre, hoppas febern har gått ner :) Halsen känns också lite bättre, så får väl fortsätta med te! ;)  Usch vilket tråkigt inlägg, men jag mår inte så bra så skyller på det! Ikväll om allt går bra så åker jag hem till Jennie, sover där och imorgon är det julshopping som gäller! :D




blää

Vilket liv man har när man är sjuk, ligga i sängen, tycka synd om sig själv, äta halstabletter, dricka te och ta alvedon. Mitt te har iallafall tagit slut så ska gå ner och hämta mer, sätta på en film? Finns nog inte så mycket mer jag "orkar" göra just nu, bara en massa uppdatering eller också ingen alls,
vi får se hur mycket jag orkar! 


sjuuuuuuuk :(

Dålig uppdatering, men måndag var det träning och igår var Victor här, en bra start på lovet! En mindre bra sak var väl att jag har fått feber och kanske har halsfluss? Fick iallafall feber lite innan Victor åkte hem men halsen har jag haft ont i typ två dagar! :O  Så mamma ringer nog vårdcentralen sen eller något! Men hörni, här kommer världens DISS!!! Om tre dagar är det julafton och jag har inte köpt en ändå julklapp!!! :O  Så imorgon ska jag och Jennie åka in till stan, hoppas verkligen jag mår bättre! Annars åker jag in ändå.. Men vi kan höras lite senare, ska gå ner och göra lite te och ta en alvedon!


pizza

Nu har jag ätit pizza, iallafall hälften är uppäten, och nu är jag mätt som en... Amanda bruka vara, typ spyfärdig för att hon äter för fort (y) Men nu ligger jag här i rummet, händer väl inte så mycket mer ikväll, sitta här& kolla bloggar, eller klockan 8 ska jag kolla på gossip girl! Men vi hörs innan dess, nu ska jag fortsätta få tag på Jennie!


jag just nu ↓

Städningen är inte riktigt klar, men nu är min lilla kropp trött efter allt! Har tänt ljus med, extra mysigt!  Men imorgon är det skola, två dagar i skolan HELT i onödan, säger bara en sak Nina - TAGGA GRISJAKTEN! Kan förklara mer om våra två-dagar-i-skolan lite senare,
ska byta om också innan jag sticker till tha lessebo..
Men nu ska jag
• smsa Jennie
• klä på mig



städ

Min dag hittills har jag städat& suttit vid datorn, mitt rum är "fint" eller hur man nu ska säga, har aldrig gillat mitt rum, det blir inte ens fint om man nu även städar det. Jag har för mycket saker i mitt rum& för litet rum, perfekt! Min städning ska fortsätta, ska nog ta en vända med dammsugan där nere, sen ikväll ska jag& pappa antagligen sticka till lessebo och hämta pizza!



gårdagen

Godmorgon! Hann tyvärr inte blogga mer igår bara för jag sov, men här har ni bilder från igår iallafall! ↓ Gårdagen var helt okej, slutade med att Emilia och jag gick och la oss i Linus säng och sov tills vi skulle hem (y) Så nu ligger jag i sängen, ska väl snart gå ner och äta frukost. Vi hörs senare! 

 

fix

Nu har jag sovit i typ två timmar, skönt! Satte nyss på lock& plattång så väntar tills dom är varma, sen sticker vi till Tingsryd på kalas, sjukt tråkigt om ni frågar mig men mobilen är med så ni kan ju vänta er ett sms inom denna kväll ;) Nu ska jag fortsätta lyssna på rixfm& hitta lite kläder, hörs snart med en outfit!


jävla snö!

Vilken misslyckad dag hittills? Först är det träning vid tio, Emilia och dom är sena, men vi hinner.. Lite sent men jaja, sen när vi väl hade slutat träningen så hade jag glömt handduk och Emilia glömde kläder (y) Så helt plötsligt skulle hon inte duscha, så jag skyndade mig inne i duschen men helt i onödan! Då ringer vo och fråga var mamma och pernilla är, jo dom är i Hovmantorp och har köpt en blomma& kört fast!  Så Emilia och jag väntar i hmm, om inte mer än 45 minuter. Men jag är iaf hemma nu, har ätit& lite så (: 
  Ska ta fram lite kläder, sen fixa mig men vi hörs snart om det!


finfint!

Blev ingen tv, bara en riktigt stor dammsugning! Tyvärr är jag inte klar men tar resten imorgon eller någon annan dag! Hittade min näspiercing under sängen föresten, tur att jag städade där!  Träning blir det imorgon föresten, så ska snart lägga mig faktiskt.. Kolla på film eller något annat lugnande! (: + att jag har en jätte rolig video på min mobil, ska försöka få den hit till bloggen! Måste ju bara skaffa allt detdära till youtube osv.. Får se hur det blir med det ;)  Men nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och sätta på en film, hörs imorgon!


svinus gammmal bildus!


back on track!

Väldigt dåligt skrivande här tycker jag, men nu är det äntligen "lov" bara måndag& tisdag kvar! (Helt onödiga dagar) vi "leker" ändå bara, kolla på innebandy& kollar på teater/ några sjunger och sen grisjakten, fyyyy,  feting diss där asså. Igår var det torsdag iallafall, så då följde jag med Victor hem, vi kollade på film& myste ♥  Men idag är det ju fredag! Vad händer nu klockan åtta istället för idol? Det ska jag se sen iaf, samt äta lite chips och dipp som blev över från tacosen som jag nyss ätit! Och så ska jag ta reda på om det är träning, men vi hörs sen, tror jag ska städa klart mitt rum eller något annat, hörezzzzzzzz! 

 

v ♥

Nu är jag hemkommen från Jennie, följde helt plötsligt med henne hem efter skolan, men det var la roligt! :) Lite segt när vi skulle elda bara, gick inte som vi ville, haha! ;) Imorgon har jag prov, hoppas det går bra, annars vet jag inte vad jag gör! Haha, omprov kanske? ;) Mitt bloggande har varit piss, men nu sen när "skolan" är över och det är jullov så ska det bloggas mer än vad ni någonsin sett! Alltså är jag riktigt skrivaktiv här dåva! Men nu ska jag ta fram lite kläder sedan ta bort sminket och nog faktiskt lägga mig i sängen och sova/ plugga. Och vi hörs nog på fredag förimorgon kommer jag inte hem förens sent?
 Eller det märker vi, och för er som undrar så ska jag till Victor, men mer om det på fredag! Vi hörs, ha det bra& godnatt!


värd att se!




helllu

Aaaaaj mitt huvud! Eller hej kan vi ju börja med!  Men jag har faktiskt ont i huvudet också, typ bakhuvudet hehe.  Jag vet inte om vi ska kallade bloggpause, jag bloggade bara inte på två dagar? Haha.. Men just nu hade jag lite sisådär tråkigt, t.o.m så tråkigt så jag gjorde teorifrågor 35 st. Hann med ta lite roliga bilder med min braiga cam!! Kvällens planer är att gå och lägga mig, trött, seg och ännu mer trött. Haha, världens roligaste inlägg på länge, vi hörs när vi höres, ikvälll/imorgon/ någon annan dag..







lite hjälp här dåva

Nu har jag kollat på tv, alla kanaler typ laggade men jag hitade en, och vet ni vad det var på tv?  Bring it on!!! Därför jag inte skrivit på ett tag.. Ska väl snart äta tror jag, sen ska jag packa tills imorgon, sover nämligen hos Emilia inatt! :) Vet inte om jag ska ha kvar min blogg längre, har ingen ork till att skriva.. Och så finns det inget att siva om heller, typ min dag och sen inget mer? Har inget att komma med liksom. Men vi får väl se hur det blir! Om ni vill att jag ska ha kvar den så hjälp mig och ge tips på vad jag kan skriva om? Annars tar jag en bloggpause, ni märker väl vad som händer..


färga håret mörkt? slinga ljust? bli ljus? hmmmm..

Jag var helt enkelt för trött för att skriva godnatt igår! ;) Men som alla vet så vann ju Jay.. Men skitsamma, who cares?  Min dag började iallafall i Tingsryd med mamma, lite skor-kollande, men inga hittades så blir att kolla i stan när jag åker in denna veckan med Jennie! :) Haha, vi var inne på börjes och så hade dom ett luciatåg, aldrig hört dåligare. Dom sjöng typ opera =o Inte fint alls! Nu ska jag gå ner och dricka, var törstig innan vi åkte (y)


jdfjvjjsdkvbs

Nu sitter jag här framför tv och kollar idol! Maten innan blev jättegod, kanske för jag gjorde den? ;) Blev tacopaj! Så nu sitter jag här då som sagt framför tv och hejar för fullt ös på Minnah! Hon är verkligen värd att få vinna tycker jag! Så nu ska jag kolla vidare, ska noh sätta mig framför brasan för jag fryser som en jäkla jude!



minnah eller jay?

Vem ska vinna tycker ni? Självklart är jag på Minnas sida ikväll!


helg!

Fredag idag och det är riktigt skönt! Hann inte skriva igår för att min kväll blev tjockt med ändrad, jennie kom och skulle sova över ;) Så vi kollade på film och myste, inte kollat klart på filmen så vi tar den senare! :)  Idag är det jag som är kocken i huset, eller jag och pappa ska laga någon paj för mamma är inte hemma. wish us luck! Men nu har jag inte tid att skriva, vi hörs senare när jag gjort maten eller något annat intressssssant!


idiotböghorakukefterblivomogenstörd osv

Nu ligger jag hemma i sängen och väntar på maaaaaat! Skolan idag avr helt ok, slutade vid två och var med Elias resten av tiden ungefär (y) När jag var påväg hem så var min mobil borta, så är den inte i skåper imorgon så vet jag inte vart jag ska leta! =O  Men nu tror jag maten är klar, låter som om dom dukar där nere, hörs ikväll! 

 MOBILEN BORTA =

uttåkad

En dusch gjorde susen! Ligger nu i sängen igen och sitter både på datan, lyssnar musik och kollar i no-boken.  Målade även naglarna innan, men nu när jag hade tråkigt så tog jag bort det så ska alldeles strax måla dit nytt igen! :)  Kläder ska jag med ta fram (y) Haha, världens onödigaste inlägg men hade inget att göra så..

Den nya kortsamlingen ↓


v ♥

Nu ligger jag här i sängen, blir plugga resten av kvällen + en dusch. Är inte på riktigt bra humör, bråkat med mamma, alltid lika kul. (y)  Så nu ska jag faktiskt visa hur duktig jag kan vara så jag får åka iväg imorgon, men vi får se hur det blir med det. (ni får veta mer ikväll eller imorgon) Så vi kan höras ikväll och hoppas på att duschen gör mig glad!!




kosta!

Nu är jag hemma från Kosta och jag har ingenting med mig hem, hittade inte en ändå j*vla sko! Fan va arg jag blir =( Men blir väl mer letande i veckan om jag hinner in till stan! :) Nu tänkte jag faktiskt fixa mig en kopp te, min hals bränner!!! Så vi hörs imorgon för klockan är mycket så måste dricka nu!


??????????????????????????????????

dagens "snabba"

Nu är jag hemma från skolan, lite små stressigt men jag slänger in ett kort inlägg om dagen! Hann aldrig blogga igår, tränade och kom hem sent. Idag hinner jag väl skriva, men vi ska snart åka iväg till Kosta! :) Så jag skulle bara skriva det så ni vet att jag lever och om det inte blir allt för sent så hörs vi mer ikväll! Håll koll!


Blev en "fika" på e.v.a, mumms

en sista fråga!

Jag glömde säga en sak..! Jag tror faktiskt att jag kommer få denna mobilen, men mitt största problem är.. Vilken färg?! Funderade först på den vita, men sen kom den röda med så.. Hjälp...!


ELLER?..

ny header!

Ni såg inlägget där nere, Michelle är headerfixarn! Så vad tycker ni? Vi hade lite svårt att bestämma hur den skulle se ut osv, nästa gång får det bli en stående bild Michelle ;) men tack!

Innan för typ någon timme sen så åt jag mat och lite efter det åt jag tomtegröt, riktigt smarrigt! Nu börja klockan bli mycket och jag är trött! Alltså tänkte jag fixa gympakläder till imorgon, sen borsta tänderna och hela kittet sen lägga mig i sängen och läsa min bok! Så vi hörs imorgon om vi nu hinner,
måndag= träning! ;) Godnatt på er!


michelle här dåva

Hej Amandas läääsare =D. 
jag skulle bara säga att jag precis har fixat amandas header, så jag hoppas hon blir la nöjd ;).  
hare gött! /http://mmichelol.blogg.se ♥

fräsch igen

Nu har jag äntligen duschat, känner mig fräsch nu när jag luktar jordgubb och när jag har haft hårinpacning, mums! Nu väntar jag bara på att pappa ska bli klar med maten, tänk att han gör den ;)  Mitt nagellack har jag nästan tagit bort,
så tänkte göra nytt i väntan på maten.
Tänkte ladda ner någon film också, något förslag?


100 kr!

Rubriken talar just nu, 100 kr kommer jag få idag! Bra eller? ;) Jennie kommer med pengar sen p.g.a att hon hämtar spån hos min pappa, och jag fick pengarna, snällt! Ännu en julklappspeng, wiho! Nu tänkte jag hoppa in i en varm dusch, ha ansiktsmask och lite hårinpackning, hörs om en timme!


juljul, strålande jul

Blev ännu en kopp te, undra om man kan bli beroende? Det lär vi märka isåfall ;) ränkade nyss pengarna och jag har tur, dom räcker! T.o.m pengar över, *wiho!* Usch, alltid lika tråkiga söndagar, finns inget att göra. Jag kanske ska plugga lite på mopedteorin, inte gjort det på 7854315 år känns det som, jag har bara skitit i det, men jag ska lova mig själv att idag ska jag göra 2 teoriprov!
Wish me luck! Känner att jag måste gå ner och prata lite med farmor så hon slipper tvingas att kolla på bebisfilmer med Klara.. Så nu ska jag rädda henne! Btw, jag tror jag önskar mig en sånhär också, någon som har en sån? ↓




godmorgon!

Ser ni klockan? Hon är bara kvart i 11 och jag är uppe! T.o.m redan ätit frukost! Fast det var ju Emilias förtjänst.. Hon ringde mig lite över nio, helt klarvaken var människan fast hon skulle typ till jönköping eller vad det var, men tack Emilia för att du gjorde så jag inte sovde bort min dag!
Ränkade innan och det är bara 19 dagar kvar tills julafton! =o och jag har inte köpt en ända julklapp, men Jennie.. Skulle vi till stan i veckan? Jag måste in iallafall! Har åtta julklappar att köpa + tre till julklappsspelet! Så jag tänkte räkna och kolla hur mycket pengar jag har för tillfälligt, så vi kan höras sen!
& godmorgon!



Farmor är här föresten! (Gammal bild)


kvällens låt!

Det blev sittande i sängen, målande naglar, lite städ i rummet och lite tv tittande, alltså lite av varje! Två nya filmer är även på g, så om klockan inte blir för mycket så somnar jag nog med en film ikväll! Tänkte dock inte sova bort min dag imorgon som idag.. Så nu ska jag ta en trappa ner och borsta mina tänder, sen lägger jag mig här igen och är väldigt social, både på datan& mobilen! Men vi hörs imorgon, och då menar jag inte vid halv ett! ;) Godnatt..! 



förkyld, men inte överdrivet!!

Blev en tur till lessebo innan med pappa, vi hämtade pizza så nu är jag mätt! Godis är med hemköpt så tänkte antingen mysa ner mig nere i soffan, eller se om det finns någon bra film så ska jag ligga i sängen istället! Nu ska jag iallafall hoppa i mysbrallorna och se vad min kväll leder till! Kanske fixa naglarna& städa rummet lite?




vad jag önskar mig!

  1. Här kommer saker som jag önskar mig, asså på topplistan! ;) 

     
    pengar är alltid bra att ha!
     
    presentkort på t.ex ginatricot, bikbok eller hm



     
    parfymer, ge mig ge mig!
     
    har förälskat mig i ringar, men halsband& armband går också!

    Här kommer saker som jag också gärna kan ta emot ↓


    näspiercingar

    body lotion

    nagellack

    + Möbler till mitt rum, t.ex en stol till min sminkhörna som kommer, ny matta, en till långspegel och annat bra och ha! Så nu fick ni se det jag helst önskade mig, alltså det som var längst upp, men som jag sa innan med, det som fanns här nere tar jag med emot ;)  Sen ska jag ju köpa julklappar med, alltså till familjen, Jennie, Emilia& Linnea. 
    Vad önskar sig brudarna?  Btw, om jag har missat något så säger jag till!

jag erkänner att...

Som ni såg på bilderna där nere så har jag varit ute! Kanske inte en sån bra idé p.g.a min hals, men vi hade roligt! Nu sitter vi här inne, jag är skit trött och jag hoppas att jag inte blir sjuk! Har druckit te, hoppas det hjälper lite, men förkylningen är nog på g den med! =(  En sak som ni kan få reda på senare, och det är vad jag önskar mig i julklapp!
 Ni kan få höra dom lite senare, måste tänka igenom noga! ;)


nyss varit ute med gullegris!






seg morgon

"Nyvaken" äntligen, eller frukost har jag med slängt i mig, annars klev jag ur sängen halv ett ungefär. Halsen är faktiskt bättre idag, bara att gommen kliar osv, men istället för morgonkaffe så blir det te! :)  Nu ska jag ta tag i mitt liv, Klara som sitter i andra tvrummet och lipar, ska se vad hon vill,
så vi hörs snart igen! 


Finns för dig gummsan!

godnatt..?

Nu sitter jag här framför tv'n och kollar på en ganska bra film, missar idol men detta var bättre! =) Åt iallafall jättegod mat innan, nästan en ny favorit! Hoppar även träningen imorgon, har hur ont i halsen som helst! =( Så om jag inte skriver något mer ikväll så är det nog för jag har somnat, trött om ni undrar ;) Så ni märker väl om jag är vaken eller inte, nu ska jag fortsätta kolla tv och blir nog sittande här resten av kvällen (y)


fredag, fredag, fredag!!

Nu är det äntligen fredag! Konstigt egentligen att veckan har gått så himla fort, men ändå skönt att få vara hemma och bara chilla! Ikväll händer det väl inte så mycket, blir att vara hemma. Men om något händer imorgon så är jag på! Tyvärr så är fredagar dåliga, för man kan inte vara uppe, alltid träning klockan 10.. På morgonen!! =( Så lördag allihopa, lördag! ;) Skolan idag var väl som den brukar, gjorde hamburgare idag på hemkunskapen, jag gjorde dom och dom var as goda! ;) Vi började ju med hemkunskap, vilket betyder att man luktar mat resten av dagen, men jag hade tur! Min parfym låg i väskan! Men om det är något imorgon, kontakta mig!


kall dag!

Gud vilken onödig dag! Skolan menar jag inte att den var onödig för den var helt okej faktiskt, slutade som vanligt vid två och var resten av tiden med Elias :) Sen halv fyra tog jag bussen till växjö och möter upp Jacquline& Martina för vi ska till John Bauer för att man skulle få pyssla och sånt, men när vi väl kommer fram så var det precis som ett valigt öppet hus? Vi gjorde ingenting, så efter ett tag så skulle vi til donken, men stannade i några affärer för att värma oss! Smarta jag har ju fortfarande tygskorna på mig! BBlir att köpa nya när jag väl kommer iväg igen! Iallafall så tog jag bussen hem kvart över sex och så hämtade mamma mig i Ingelstad. Har aldrig varit så kall som jag var innan, så när jag kom hem så åt jag och efter det en riktigt varm dusch! Och så har jag höjt värmen på elementet, så är bastu här inne, skönt! Lite kort om dagen, ska somna till en film nu, och sedan sova! Men vi hörs imorgon efter skolan, och så får vi se vad som händer imorgonkväll!





Inget jag tackar nej till!

någon som vill fixa header????

Attans maja vad trött jag är! Skulle inte varit fel och sova nu, men är tyvärr barnvakt åt sötnosen. :( Tror det kom en bil nu, hoppas hoppas på att det var mamma! Pratade precis med Jennie också, så hon kommer nog inom en timme! (sa hon..) så kan ju bli allt från en timme till 3-4 osv! Men jag hoppas det inte blir sent, jag lovade mig själv att lägga mig i tid ikväll!  Om ni ville veta så kom mamma hem nu, hörde dörren öppnas ;) Så nu tänkte jag hjälpa till så maten blir klar lite fortare, gör vad som helst för mat just nu! Så vi hörs arfter tha food!


bloggpause kanske?

Innan jag ens kom hem idaf ringde Jennie och frågade om hon kunde sova över för hennes föräldrar skulle bort eller något, så hon kommer och nattgästar mig! :) Skolan annars idag har varit både bra& dålig, som vanligt! Just nu sitter jag och kollar film med klara, fundera på att fixa lite mat eller vänta tills mamma kommer, svin hungrig! Har typ inget att skriva,  vi hörs nog mer ikväll!


snyggare får man leta efter!


RSS 2.0