byeeeeeee

Nu är första inlägget på; lifeofbffs.blogg.se så kika in där vettja!!! Troligen är jag inte social här alls så om ni vill läsa så hittar ni oss på våran blogg :):)

ζ lifeofbffs.blogg.se  lifeofbffs.blogg.se lifeofbffs.blogg.se lifeofbffs.blogg.se ζ

Kan ju vara så att jag kommer tillbaka hit men just nu iaf så finns jag på den andra, hejdå!



överaskningen!!!!!

Jag kan inte hålla mig, haha! Nu är det så att jag inte kommer vara så social på denna för jag kommer vara på en annan blogg med en annan! För ett tag sen så hade Linnea och jag en blogg tillsammans och vi fortsätter med den igen fast vi börjar om på nytt! Ni kan redan kolla ikväll på den men all uppdatering kommer fortsätta imorgon!


llifeofbffs.blogg.se
lifeofbffs.blogg.se
lifeofbffs.blogg.se
lifeofbffs.blogg.se  (!!!!)

humor ♥

Nu är jag hemkommen från Linnea! Och vi har gjort en sak, hemligt och sen håller vi på med en till sak och den är också hemlig men snart får ni veta båda :):) Så nu snart ska jag ner och borsta tänderna sen ska jag nog faktiskt sova! Är ju måndag imorgon så upp tidigt ännu en vecka, blää. Aja, vi får se när ni får reda på överaskningarna, den ena får ni nog reda på alldeles snart! Men vi höres imorgon, natti!

kläder ♥♥♥

Hemma nu, och har kassarna med mig, wiho! Sitter här även med en skål chips+ dipp. Skulle haft detta till filmen som håller på att laddas ner men palla vänta liksom ;) Aja, här har ni bilder på mitt köp sen fredags och sen ska jag duscha!
¨
• Treggings
• Linne
• Kofta
• Kofta
• Sen tre par leggings och en parfym!

brb

Nu sticker jag till Jennie en snabbis och hämtar mina shoppingkassar mm! Hörs när jag är tillbaka!

happy

Vet ni vad mamma lovade mig igår? Jo, när Pink kommer till Sverige så ska vi åka och kolla på henne!! HELT FUCKING PERFECT! ;)





love ♥

Varit ute idag och inte haft någon lust till att blogga men kände mig illa tvungen nu när jag sitter här. Som jag sa så har jag varit ute, hållt på att slänga massa saker och eldat upp det. Tröttnade på det så gick in nu för en liten stund sen. Nu händer det nog inte så mycket, kolla klart på sista biten av Titanic som jag påbörjade igår. Sen ungefär klockan fem cyklar jag till Jennie och hämtar mina shoppingkassar och så fortsätter jag min kväll med Linnea! Just det igår åkte jag och resten av familjen upp till Linneryd och kollade melodifestivalen och någon av dessa två låtarna skulle vunnit!  Nicke BorgSwingfly – Me And My Drum

gammal bild

Hemma efter en liten promenat med Tiffi, riktigt skönt och varmt.  Vet inte riktigt vad jag ska göra nu resten av dagen, men imorgon då kommer världens bästa hem så då tillbringar jag min söndag med min ängel ♥  Aja, ska se om jag får mina kläder idag, inte säkert eftersom Jennie inte är hemma. BUHU. Aja, får väl underhålla mig ajälv en stund, ciaooo

bff

Kvällen igår avr roligt trots att vi knappt kom hem, haha! Nu sitter jag och äter frukost och sk snart bege mig ut för att plocka lite brädor och ta frisk luft. Och stan med Jennie var också trevligt, massa kul och massa köp:) Dock har jag allt hos henne så får väl hämta det senare idag! Så nu ska jag äta upp och sedan gå ut, hörs!

i skolan

Nu sitter jag i skolan och har haft en riktigt lång håltimme, har det fortfarande men börjar om en kvart och då är det matte! Som jag sa igår så kommer det inte bli så bra uppdatering idag så det avr ju tur att jag kunde ta en data och skriva här& nu! ;) Aja, Jennie och jag tar ju bussen som sagt till växjö och sen är det ju bara att tagga tills ikväll! Wellwell, nu ska jag lämna tillbaka datan, hörs!

gammal bild

Träningen är över och jag är hemma! Har precis ätit lite så ska snart hoppa i sängen! PS, LINN ÅKESSON ÄR BÄST ♥  Aja, imorgon tror jag inte vi kommer höras av för först är det skola och sen drar jag& Jennie in till stan sen senare på kvällen sticker vi på fest! Så vi får se om vi hörs annars får ni ha en bra fredag! Aja, nu är det väska som ska packas upp och tänder som ska borstas och även kläder som jag ska ta fram till imorgon, men aja vi hörs! GODNATT!

godnatt

Städningen är klar, eller dammsugningen saknas men jag orkar verkligen inte, och duschen har jag inte heller hunnit med, får väl hoppa in en snabbis snart.  Imorgon är det torsdag och jag slipper alla lektioner för jag& Linnea ska stå i cafeterian hela dagen lång! Så imorgon är det mjukisbrallor på! Aja, klockan tickar så hoppar nog in i duschen nu!
WHITE KRAP! ;)

städar

• Nagellack torkat 
• Rixfm på 
¨
Nu allt är klart, utom städningen som jag ska börja med nu!

pank!!!

Usch, min shopping lista var jätte liten innan, bestod av tre saker! Nu är det minst tio saker och jag har no cash! Så nu ska jag vara snäll och städa mitt rum, gå ner till pappa och säga att det gick bra på provet och att jag har städat mitt rum! Sen kan vi nog se om man kan få en peng! Aja, innan städningen ska jag måla mina naglar vita!

Funderar på att köpa svart nagellack, frågan är bara om jag kommer använda det?

vad tycker ni?

Jag skulle behöva lite mer leggings, så kollade jag lite och hittande några snygga! Vad tycker ni?:)
¨
Gina;
Båda kostar 129 kr tror jag! Iaf det ena paret.
¨
HM;
99 kr

dagen+ outfit

Hemma från skolan nu, helt ok som vanligt. Istället för fisken idag så blev det pizza med Linnea& Emilia, gott& tjockt! Idag hade jag bara tänkt ta det lugnt, ta en dusch lite senare och göra min "onsdagssyssla" men den vet nog redan! Har inte så mycket att säga just nu, eller jo! Hade ju prov i so idag, svarade faktiskt på alla frågor och det var mer än några rader! Stolt över mig själv, h3h3. Aja, just nu "ösregnar" det ute, eller jo det regnar rätt mycket. Tråkigt må jag säga, gillade verkligen solen! Men vi kan höras av snart igen, mor min ropar så det är nog matdags nu!

godnatt

Är på lite bättre humör nu eftersom min helg är planerad och den ser ljus ut! Klockan är tio nu typ så ska stänga av datan och sova! Vi hörs imorgon efter skolan och förhoppningsvis med glada inlägg! Godnatt!

tröstäter

Rubriken har rätt, jag tröstäter. Åh, skrev nyss jätte mycket men så försvann allt.................... Fan, inte min dag alls detta. Jag hade iaf lite "kafferep" innan men mor& far, gick ju inte alls bra. Förstår mig inte på folk som kan dricka kaffe, luktar äckligt och smakar äckligt. Usch nej, aldrig mer. Menmen, denna kvällen leder väl snart mot sitt slut. Ska hinna med att lägga mig tidigt, ta fram kläder och tvätta bort sminket. Men jag inte deppa sönder detta inlägget, hörs när det är bättre.

inte på humör

Nu har jag ätit, så nu måste jag nog börja på min läxa/ provet som jag har imorgon.  Vi kan ju höras av lite seanre då jag kan mitt prov bättre, hörs.

when something is gone, I'm completely destroyed.you are away and I barely get by. everything I've said I mean, it's you. take for you of those words Isay to you, do not know what to do, but you willalways, always be in my thoughts.

dagen+ outfit

Hemma från skolan nu, skönt faktiskt. Och vädret idag var ju underbart, inget att klaga på alls inte. Ikväll är det egentligen träning men den skippar jag eftersom jag kan mitt prov så himla bra tills imorogn, ehe. Nejmen här får ni en dagens outfit, har inte så mycket att skriva just nu för är inte på humör.

tränat

Efter träningen kommer jag hem och då har mamma symöte, älskar det! Så himla gott fika! Och denna träningen idag, den sög. Inget roligt alls. Men har iaf fått i mig lite morotskaka, as gott! Men nu ska jag faktiskt gå ner, borsta tänderna och sedan sova! Hörs imorgon, godnatt!

tränat

Efter träningen kommer jag hem och då har mamma symöte, älskar det! Så himla gott fika! Och denna träningen idag, den sög. Inget roligt alls. Men har iaf fått i mig lite morotskaka, as gott! Men nu ska jag faktiskt gå ner, borsta tänderna och sedan sova! Hörs imorgon, godnatt!

våren är här!

Idag invigde jag både skorna& jackan i skolan, snacka om vår asså. Nu är jag hemma, mamma gör köttbullar& makaroner, passar perfekt inför träningen ju! Styrka& yoga, fortfarande blää på det sista. Men aja, skolan idag var chill! Hade först bara "prov" på engelska ända tills klockan tolv, massa olika prov, tur att man inte betyg satte dom för annars hade jag inte kommit långt! VVar där inne mer än tre timmar typ, skit jobbigt så bara klicka, ut& rast. H3h3. Men nu ska jag packa väskan och sedan äta! Hörs ikväll förmodligen:)
Outfit för idag; treggings, linne, tröja.

sjuk typ

Tvsoffan nu och solsidan är på! Vet inte vad det är med mig men jag har jätte ont i hela huvudet/ ansiktet, jätte öm. Fårse om jag mår bättre imorgon eller inte! Men nu är reklamen slut och detta blir nog sista inlägget för idag. Hörs imorgon om inte lite senare!

fräsch

Nyduschad& ren nu! Om en trekvart typ är det solsidan så får väl sitta här upp sålänge medans jag väntar! Sen kommer ju det största problemet och det är kläder tills imorogn, hata sånt. Fan måste få pengar så jag kan shoppa så jag får en ny garderob (!) Menmen, hinner nog välja ut några kläder innan solsidan börjar för innan dess ska jag kleta in mig i body butter och måla naglarna!

Rekomenderar

duscharrr

Hemma nu efter min& Jennies mini promenad! Eller jag tog med en överaskning till Jennie, hihi. Men nu efter allt jobb och slit idag så hoppar jag in i duschen!

pizza!

Nu har jag ätit pizza, mums! Provade faktiskt en ny idag och den bestod av oxfilé! Jätte god faktiskt, och såklart var det bearnesås! Men nu ska jag ut en tag och träffa Jennie, hörs när jag kommer hem igen!

jobba

Dålig uppdatering idag, jotack jag vet. Men som sagt, pappa väckte mig vid elva ungefär så upp och äta frulle och sen ut och jobba! Så jag har varit ute hela dagen och jobbat! Ett rum som är klart, bara riva allt och sen två rum kvar! ;) Aja, vädret har ju varit på topp hela dagen så jag ska inte klaga. Snart hade jag tänk ut och gå med mina "nya" skor, eller jag hade tänkt att gå coh skita ner dom lite för kan ju inte gå med knallvita skor! Haha. Aja, nu ska jag se om sjuka Jennie vill ut på en liten promenad, hörs!

godnatt

Är otroligt trött så tänkte stänga av datan och sedan sova! Imorgon har jag en riktigt lång dag att se fram emot! Blir att städa massor från "det nya huset" Men jag skulle bara säga godnatt, så godnatt!

kläder ♥♥♥

Har varit inne på lite sidor, hm, gina, monki& bokbok.  Och eftersom jag inte har så mycket att skriva mer än att melodifestivalen var bra, eller det var helt fel låtar som gick vidare annars bra och ni kan ta en titt på fina kläder som jag förmodligen kommer köpa när jag har pengar!

sjuk typ

Sängen nu och spotify som är på! Har absolut inget att göra, så får ligga här ända tills åtta för då är det ju melodifestivalen! Första gången ajg kolar på det, eller nej andra. Men nu ska jag sätta upp mitt hår sen ska jag ta på mig en tjocktröja för jag fryser satan. Men vi kan ju höras om en halvtimme för börjar ju la melodifestivalaaa!
Världens mysigaste byxor& tröja, LÄTT ATT JAG TAR PÅ DOM NU.

intressant

Namn - Amanda
Födelsedag - 15 juni
Hemstad - Linneryd
Ögonfärg - Blå/ grön
Hårfärg - Ljustbrunt med ljusa slingor
Längd - 159 
Högerhänt/vänsterhänt - Högerhänt
Civilstatus - Singel
Värsta ovanor - Bita naglar
Stjärntecken - tvilling
Skostorlek - 35-36-37
Är dina föräldrar skilda - Nej
Skor idag - Inga
Svagheter - Hmm, inget jag kommer på.
Rädslor - Ensam, kryp, mörker
Mål för året - Komma in på gymnasie
Det första du tänker på när du vaknar - Olika


ANTAL
Antal personer du kysst - Räknar inte
Antal syskon - 2 
Antal piercings - 2 i öra 1 i näsan
Antal tatueringar - 0


FRAMTIDEN
Namn på barn
- William, Alma, Ingrid. Gillar gamla namn!
Vad vill du bli när du blir gammal - Rik, lycklig 
Drömjobbet - Ingen aning


FAVORIT
Mat - Massor
Sport - Fotboll
Djur - Hund
Glass - Vetinte, nugat
Godis - Choklad
Låt - Just nu (pink fucking perfect)
Nummer - 15
Tuggummi - Vetinte, starka
Helgdag - Fredag/ lördag
Årstid - SOMMAR
Tandkrämsmak - Vetinte
Radiostation - 104.3
HAR DU NÅNSIN
Varit kär - Ja
Blivit dissad - Ja
Rymt hemifrån - Tro de
Föreställt dig ditt ragg naken - Njae
Skolkat - Ja
Sovit utomhus - Ja
Gråtit i skolan - Nej
Spytt i skolan - Nej
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - Ja
Sett en död människa - Nej
Använt droger - Nej
Ätit sushi - Nej
Retats - Ja
THIS OR THAT
Cider eller öl - Båda
Pepsi/cola - Cola
McDonalds/Burger King - Donken
Choklad/vanilj - Choklad tror jag
Jordgubbar/blåbär - Jordgubbar
Kött/veg - Kött
Tv/film - Film
Gitarr/trummor - Inget
Adidas/nike - Adidas
Kinesiskt/mexikanskt - Kinesiskt
Kakor/paj - Bro på
Mtv/vh1 - Mtv 
Blind/döv -  Döv

KAN DU
Gå ner i splitt - Nej
Skriva med båda händerna - Nja
Vissla - Ja
Blåsa en bubbla - Ja
Ha dina ögon i kors - Ja
Nudda näsan med tungan - Nej

tagga

Usch, jag är helt slut. Varit ute ett bra tag nu men äntligen är jag inne! Snart är det mat hoppas jag och jag ska byta lite kläder nu typ. Har typ ingenting att skriva om så vi kan ju höras efter jag har ätit!

gammal bild

Jag har inte varit ute ännu, trodde jag skulle varit det men jag har bara varit i sängen och kollat klart på oth! Nu är säsång sex med avklarad.. Måste hitta sjuan! Hittade tyvärr inte den så om någon vet var man kan ladda ner den så tell me!!! Men nu ska jag gå ner, tror jag ska gå ut snart och jobba lite med daddy. Hörs!

tränat

Hemma från träningen nu, fan va bra det känns efter men gud ni ska bara veta. Träningen bestod av springning, springning och åter igen springning. Men jag överlevde denna gången med sån tur väl. Nu ligger jag i sängen med Klara, hon äter upp min mat som jag gjort, bajsunge. Nu ska jag kolla lite på bloggar, facebook och kolla på oth, hörs snart again!

gammal bild

Usch, dessa två sista timmarna har jag nästan tvingat mig själv att vara vaken, jag vill inte sova och speciellt inte klockan tio på en fredag..  Men nu är klockan snart halv elva så får gå och lägga mig. Har ju träning imorgon, så up tidigt men vi får se hur jag mår, har faktiskt ont i halsen och är förkyld så kanske hoppar över träningen men vi får se imorgon hur jag mår! Men iafflaff så ska jag fortsätta kolla, iaf på detta avsnittet som jag ser på nu och sen ska jag försodligen sova! Mina ögon orkar inte hållas uppe längre. Men vi hörs imorgon, godnatt!

love ♥

INNE! Äntligen! Har nyss ätit en jätte god soppa, typ grekisk eller kinesisk. Asgod verkligen! Så nu ligger jag i min säng och äter maraboudigestive ♥♥♥ Men nu hade tänkt och mysa till det lite och sedan sätta på eller rättare sagt njuta av massor med avsnitt av oth!


dagen

Godeftermiddag! Eller vad man nu säger, hehe. Kom hem från skolan för en liten stund sen så har bara hunnit med att äta. Blir ingen outfit idag, hade iaf mjukis& tröja. Mysigt ju!  Så nu väntar jag bara på pappa, han kommer hem nu någon gång efter fyra, fast man vet ju aldrig med han. (y) Menmen, ni kan iaf få en bild på mitt fina vänskapsband Erik gjorde till mig idag, jag gjorde också ett men han ska få ett nyare!


Rätt ska vara rätt om mys:
Dammsugit som jag inte har gjort* inte damsugan som inte är gjord
IP: 81.229.98.244

Svar: Haha, takk förr du rätar mejjjjjjjj :)

godnatt

Hemma frpn träningen nu och gillar inte mina tränare så mycket just nu, eller iaf en av dom. Vi sprang i en halvtimme, sen boll i typ fem min sen springa igen, fan min kropp är inte gjord av att springa! J*vla fotboll.. Aja, hemma nu iallafall, skönt! Har precis ätit lite, lax, potatis& zåz och jag ska faktiskt alldeles strax gå och lägga mig! Jag hade tänkt att måla naglarna innan jag lägger mig, typ lägga på ett naggelack som stärker mina naglar, behöver jag verkligen. Sen fila och kanske lägga på mannikyr eller bara vanligt vitt! Wellwell, nog om skrivande, godnatt!

dagen+ outfit

Wiho, torsdag idag så slutade tidigt! Alltså slutade jag två och mamma kom och hämtade mig:) Så nu är jag i sängen och äter nudlar, dom börjar bli kalla så tänkte skriva lite snabbt bara! Dagen idag var ok och hände inget speciellt. Så här får ni en outfit och så ska ajg äta upp min mat sedan packa väskan! Träning idag ju så kommer hem sent, fårse om jag hinner med ett inlägg ikväll! :) Aja, hörs!

godnatt

Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig, jag är trött och ännu tröttare kommer jag vara imorgon.  Men om jag lägger mig i "tid" nu så kanske jag orkar gå upp i tid imorgon, så vi hörs imorgon efter skolan om jag hinner! Nämligen träning men jag försöker uppdatera mig! Godnatt!

mys

Wiho, äntligen kan man gå i rummet!! Bara dammsugan som inte är gjort men palla göra det nu ikväll?! Nej, jag som fick äran att passa Klara så passar vi på att ha en fruktstund och så lovade jag att läsa två böcker för henne.. Men sen fortsätter oth-tittandet!

fräschhhh

Nu är jag färdigdushad och fräsch, ligger här med en handduk i huvudet, en tjocktröja och mjukis! Så resten av kvällen ska jag ta det lugnt, ska faktiskt försöka att inte bara sitta vid datorn eftersom jag även hade tänkt att städa mitt rum som jag aldrig gör.. Ligger massa skit på golvet, kläder i högar, hårfön, platt/ locktång, plånbok, väska, Klaras målabok/ kritor& gosedjur, skokatong mm! Hemskt ju, och äckligt. Samlar bara massa damm och är i vägen så jag ska ta tag i mitt liv och städa undan så mycket som jag kan och SEN gosa ner mig i sängen med OTH! För jag hade tänkt om jag säger att jag måste städa annars ingen oth, alltså städar jag först! Smartii. Och så fixar jag om mina naglar samtidigt som film, fiffigt va?!



duscharrr

Nu har jag varit ute, trodde det skulle ta lång tid men det gick snabbt när Hampus var så snäll och hjälpte till:) Åh jag är så glad, tänk va roligt när det blir klart! Bo helt själv och allting, eget ställe. Gilla gilla gilla! Men nu snart ska jag ta mig in i duschen och göra mina sysslor som jag sa innan. Och så hörs vi efter!

dagen+ outfit

Hemma från skolan nu, sköööööönt. Hade ju dock fotbollsturnering i skolan idag, kom tvåa:) Annars har skolan varit tråkig och seg som vanligt. Jag ska nog snart ut för jag ska fixa en grej med några brädor sen in igen snabbt som blixten och lägga mig i sängen. Eller nej, idag är det ju onsdag! Alltså ska ta en lång och skön dusch, sedan ska jag raka benen osv och hårinpackning. Men vi kan ju höras efter jag varit ute eller när jag väl skriver!

vad tycker ni om headern?

Och min suprise var då alltså.. EN NY HEADER! Men vilken av dom? Den som jag har nu eller den som är på bilden här i inlägget?
Tack Emma, du är min nya privata blogg-fixare!  ;)

RUMPA

Här får ni se trycket på mina brallor! Byxorna är jätte sköna och behåller dom resten av kvällen:) Nu ligger jag fortfarande i sängen och kollar oth men Klara jämte mig som snarkar. Snart blir det mat hoppas jag, är jätte hungrig! Sen kommer det en suprise till er sen! ME LIKE!


VÄRLDENS BÄSTA KARLSSON

dagen+ outfit

Äntligen hemma från skolan! Typ världens segaste dag, bara lektioner efter lektioner ingen vila här inte. Menmen, idag händer väl inte så mycket. Haha skojar, jag, Linena& Emilia ska faktiskt ha en fotbollsträning för min brors lag! Coolt ju! ;) Så ikväll vid halv åtta åker vi och tills dess ska jag hunnit äta och kolla på OTH!

LOLLLLLLLLLLLLLL

Detta är Anton, han är en nörd :)

gammal bild

Är i skolan nu och har typ ingenitng att göra, glömt allt hemma så jag kan inte skriva och jag orka inte plugga så sitter här och filosoferar och njuter när alla mobbar.. ANTON BILDH! Men nu ska jag göra något annat, typ mobba tönten anton igen, like always!!

RSS 2.0