seg dag

Världens tråkigaste skoldag. Lektionerna var skit tråkiga och allt annat också. Aja, träning idag så, typ fys& yoga (y) Usch jag fryser som en stucken gris, hoppas jag inte blir sjuk iallafall. Ska snart byta om& sen sticker jag till träningen då, sen hörs vi antagligen imorgon för kommer hem sent& då ska jag sova!!

godnatt

Åh jag har fått en finne, på hakan...! Så jobbigt& fult och ännu mera jobbigt. Aja, nu ska jag snart sova för jag är trött och behöver mycket sömn om jag ska orka med skolan imorgon! Asså jag har världens tröningsverk i mina lår, kan knappt gå eller något, ramlar typ hela tiden sen har jag en konstig hosta, den kommer och så får jag värsta hostanfallet sen är allt bra sen kommer den osvosv. Aja, ett tecken på att jag behöver nana!
Vi hörs imorgon, godnatt!
Linnea och jag tog en tupplur inne på ginatricot's provrum, vi är intee aaaaaaals slitna :)

solsidan!

Usch vad stressigt det sista blev, har nyss duschat, en riktigt stress dusch! Så nu har jag tagit kort på det jag köpt och så sitter jag vid tv och ska kolla solsidan! Så nu ska jag kolla för annars kommer aldrig detta inlägg läggas in! Hörs om kvart ungefär!
• Två tröjor
• En tunika
• En kofta
• Ett par jeans
• En bh

snabbt inlägg

Stan idag var sjukt jobbigt! Men både jag& Linnea klarade oss igenom affärerna.  Nys ätit god pizza, bara tjock mat idag (y) Bilder på köp kommer sen för nu ska jag duscha bort all sprit från mig!

bakis mat? - mums


stan!

Fest igår och klockan var halv åtta när pappa väckte mig.. Festen igår vart grym kul, synd med allt i slutet bara! Aja, nu är jag barnvakt så sitter nere i soffan och typ sover& passar klara. Klockan tolv ungefär så åker jag till stan med Linnea, bra sista dag på en söndag!

fixar!

Linnea har precis kommit! Så nu sja vi väl börja fixa oss lite smått, fast håret fixar jag hos Alexandra bara för min trippeltång är halvt sönder :( Menmen, nu ska vi fixa oss och om vi inte hörs snart igen så hörs vi imorgon!

saker jag vill ha

Har kollat på lite olika hemsidor, finns så himla mycket! Tur att det blir en runda till stan på söndag!
Här är lite saker som jag är sugen på& på söndag då alltså.. Dagen efter festen ska jag vara barnvakt! Men jag tar med min lilla Klara till stan så ska hon få shoppa med sin coola storasyster! Eller stannar hon hos tant Veronica :) Detta är bara lite av det jag vill ha, hittar inte alla hemsidor men whatever! (Mest smycken jag hittade)  Men har ju affärerna sen helt live så då kommer det nog bilder på mina köp!

party tonight!

Vilken gristräning! Bara sprang& sprang& sprang, synd att jag inte spydde på Johan eller Matti :) Aja, nu ligger jag här i sängen, tänkte vila lite så jag är pigg tills ikväll! Har ätit lite yoggggi& en fralla, mycket gott.
Lite senare så kommer Linnea hit, så fixar vi oss sen drar vi till Alexandra på förfest, klockan åtta ungefär sen drar vi på en annan fest! Men vi kan höras lite senare med resten av min "helges planer!"

älskar cambilder

Linnea& jag har provat klart kläder nu, jag har bara två tröjor jag velar mellan men det löser sig nog imorgon! Här får ni typ tre söta bilder på oss, man ser även mitt "nya" hår! Och med min exotiska webbkamera så blir bilderna jätte bra i kvaliteéééén!

söt bild

Nu sitter jag här med Linnea& vi har hela huset för oss själva! Skolan idag var chill, åkte ju till stan vid halv tre ungefär för att klippa mig, bilder kommer senare på håret! Blev so sagt blonda slingor och jag är jätte nöjd! Köpte även en " lång kofta" väldigt mysig!  Iaf, på vägen hem plockade vi upp Linnea och vi har ätit och snart ska vi prova lite kläder till imorgon!  Så vi hörs lite senare!

godnatt

Helgen är klar& planerad! Men vi tar den imorgon för nu ska jag ta och knyta mig så jag är pigg imorgon! Både skola, klippning& stan! Hörs imorgon efter allt! Godnatt!

ge mig helg!!!!

Nyss kollat på en "bring it on" film, dom filmerna är så bra& vet ni varför? Jo, för dom är bäst! Älskar cheerleader filmer! Aja, nu snackar jag lite med Linnea och vi planera helgen. Men ni får veta mer om den imorgon för det händer på lördag ist! ;) Längtarrrrr! Och så är jag hemma själv på fredag med, alltså kommer Linnea hit och sover över! Men som sagt, men om det imorgon så jag inte avslöjar alldeles för mycket! ;)


har tråkigt

Jag borde tränat.. Sitter bara här hemma och gör ingenting, usch nu ångrar jag mig.

google bild

Mamma& jag kom fram till att jag skulle göra pannkakor, snäll som jag var så skulle jag göra det men det slutade med att mamma tog över nu ;)  Så pannkakor till mat blir det idag, väldigt gott!


trött

Idag blev det ju som sagt sovmorgon och så kom min taxi ungefär tio över åtta! Skolan för övrigt var helt okej, rätt segt. Idag hoppar jag träningen också för jag är alldeles för trött och då är det ingen mening att åka dit! Så jag stannar hemma och chillar här framför datorn!

Imorgon så ska jag äntligen göra något med mitt hår! Så jag& mamma sticker till växjö och så klipper Isabella mig, förgar osv! Blir nog samma frilla men med ljusa slingor i! Sen efter det drar vi en runda på grand sammarkand!

godnatt

Den nya headern kommer tyvärr inte idag, men hoppas den kommer upp så fort som möjligt! :) Nu ligger Klara och snarkar, vi duschade för typ 20 minuter sen så vi är rena& fina! Dock är både Hampus& mamma sjuka, inte lika najs! Menmen, imorgon får jag iaf sovmorgon! Ändå tills halv sju, kan ni tänka er ;) Sen kommer Thony med sin cooola epa och så kör vi till skolan! Kommer bli kalas!
Men nu ska jag försöka få tag på min lilla Moa och planera helgen sen ska jag nog ta och sova! Är ganska trött, men det blir nog en film innan jag somnar iaf! Godnatt!'
I do not know what happened, but something wasthere anyway. what happened? why were all wrong?everything was so perfect but then came the one and the other into your life. I was not there anymore.our friendship felt empty, nothing is as it should. do not know what to do either. or if there even issomething to do. completely meninglös text, but justso you know, I will never forget them memories thatwe once created.

matdags

Alldeles strax kommer en ny header, tror jag! Hoppas den blir klar ikväll iaf! :) Och så har jag kollat klart på första avsnittet av One Tree Hill, så nu är det bara tvåan som jag väntar på men det verka ta en himla tid.. Sen så nu typ ska jag nog hjälpa mamma med maten eftersom hon typ är sjuk så blir jag kocken i huset idag! Så hörs om en stund igen för här ska det lagas mat!

Dag 17 – Någon jag ser upp till

Hmm.. Dom jag ser upp till är dom är större än mig själv?
Då jag måste kolla upp ju ;) Haha!



google bild

Skola idag som vanligt& ok som vanligt! Pizzan på Sabbe's var ju höjdpunkten! Annars bara massa tråkiga lektioner och ah, snart börjar alla nationella prov, kom igen kom igen! Idag händer inte allt för mycke, kommer bli minst lika många inlägg som igår så bara håll utkik! :)


google bild

Skola idag som vanligt& ok som vanligt! Pizzan på Sabbe's var ju höjdpunkten! Annars bara massa tråkiga lektioner och ah, snart börjar alla nationella prov, kom igen kom igen! Idag händer inte allt för mycke, kommer bli minst lika många inlägg som igår så bara håll utkik! :)


ge mig helg!!!!

Mamma och jag hejar för fullt, tyvärr så hör inte Sverige det, därför dom ligger under.. Iaf så har mamma och jag myst till det lite, popcorn på bordet! As gott! Vi hörs nog mer imorgon för ska alldeles strax sova, godnatt!


just nu

Nu sitter jag vid tv och kollar handboll! Sverige leder än så länge men siffrorna ändras ju hela tiden så behöver inte skriva något resultat just nu. :) Byxorna är sydda så dom kan jag ha imorgon och naglarna är målade så ikväll är det ingenting som jag kräver av mig själv mer ;) Menmen, nu ska mamma och jag fortsätta heja på! Hörs senare!


systrarna karlsson

Snart är första filmen klar, otroligt snabbt det fick! Hoppas jag inte klickade fel eller något, annars är det ju bara att ladda på ;) Nu är jag iaf hemma själv med min lilla lilla Klara,  Hon typ hoppar i sängen, ligger på mig och ah, hon lider nog av adhd eller något.. :) Kanske skulle sy mina treggings, det är typ hål mellan beneb så det kan jag göra! Sen ska jag måla mina naglar med, all manikyr är borta, men så är det när man har tråkigt på lektionerna ;) Aja, hörs alldeles strax igen!

♥♥♥♥♥

Dag 16 – Det här får mig att gråta

Det som får mig att gråta det är när något händer i verklighet, jag har väldigt svårt att gråta till filmer, men om det verklighet, t.ex om någon som man gillar dör och sen så får man aldrig träffa han/ hon mera. Eller om någon är väldigt dum, beter sig dumt, så jag blir sårad så kan jag med bli väldigt ledsen.  Men det som jag mest blir ledsen för är om någon man gillar försvinner.


älskar!

Kollade runt på några bloggar för ett tag sen och så var det en blogg som länkade till en serie som jag verkligen älskar!
One tree hill! Så nu håller jag på att ladda hem alla säsångerna! Så nu håller jag på med första, sen är det bara fem kvar men det är de värt!


slappdag

Nu ligger jag här i min sängen och filosoferar, haha. Skolan var ok som vanligt, blir bara så himla depp på detta jävla väder, vintern kan ju gå och dränka sig sen kan ju sommaren komma! Vill ut och sola och bli brun, riktigt brun!  Idag är jag iaf "ledig" inga läxor& ingen fotboll! Så ikväll/ när som så kommer ni få inlägg konstant resten av denna dagen! :) Så ska försöka komma ihåg mina 18 dagar, haha! Men en sånt upplägg kommer sen kommer några till! Men hörs om en stund!


godnatt

Nu är klockan åtta och jag lovade mig själv att lägga mig tidigt. Så nu ska jag ner och tvätta bort sminket& borsta tänderna och sen lägga mig här i sängen och sätta på en film! Vi hörs imorgon efter skolan om jag hinner! Godnatt!


presenten

Nu är presenten inslådd eller vad det nu heter? Haha, Har typ ingenting för mig, tog jätte söta cambilder innan som ni kan få se, men lite senare. Nu ska jag plocka undan allt, och fixa fram lite olika kläder som jag kan välja mellan imorgon, alltid lika svårt att välja kläder (y)


naglar!

Åt för en stund sen, det blev potatis& lax, kanon gott& naglarna är precis färdigmålade! :) När färgen har torkat så ska jag slå in Jennies paket så hon kan få det imorgon sen ska jag fixa kläder till imorgon& packa gympakläder Hata att ha gympa på en måndag, fast ändå rätt bra för man glömmer nästan alltid, hehe. Whatever, nu har färgen torkat så ska slå in tha paket, hörs snart igen!



stan!

Trevlig kväll hos Victor  igår, kollade på film åt glass, eller ah typ& myste. Idag väckte mamma mig vid tio så åt jag frukost sen åkte vi in till stan, köpte lite saker som det kommer bilder på& även present till Jennie som hon ska få när jag väl träffa henne. Nu ska jag fixa mina naglar lite granna, en del som har gått av osv,  aja hörs snart igen!


Dålig bild men det är iaf;
• Skor
• Två kjolar
• 1 parfym
• 1 trosa
• 1 tröja

just nu

Nu sitter jag här med flätor i håret, fyra stycken faktiskt! Så nu slipper jag "slita" på mitt hår i onödan och låter min trippeltång stå åt sidan! ;) Så nu ska jag nog ta på mig lite kläder sen ta något att äta sen åker jag vidare till min älskling, faktiskt har vi en månad idag! :O  Kanske dags att börja fria till han..? Haha! Tiden har gått himla fort! Sen har vi ju ff ikväll också, hela huset för oss själva. Mohaha! Hörs imorgon för lär komma hem sent sen imorgon blir det stan! Precis som jag ville ;) "Godnatt"






Dag 15 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför

Jag skulle nog vilja byta med en himla rik människa, bara för en dag! Man kan ju få hur mycket som helst och det bara rinner pengar överallt! Få allt man pekar på osvosv! Det skulle nog inte vara helt fel!

tränat

Nu är jag hemma från en toppen träning, eller den var helt ok! Vi var typ bara åtta stycken men det var kul! :)  Nu ligger jag här i sängen och äter ballerina :d Asgott! Aja, mamma kom nyss och sa att vi kanske kulle till stan helt plötsligt.. Vi får se hur det blir med det, ska ju träffa Victor ikväll också!

Ska även köpa present till flickan åt höger → (Om vi nu ska iväg)

godnatt

Vicktor åkte nyss hem& min fredagskväll blev mycket lyckad :)  Måste bara säga att Victor är mästarkock  på att göra tacos... Fast så är det ju inte (: Haha, ajanu har jag skaffat den nya msn också, hoppas allt den är bra. Haha, tråkigt inlägg men jag är jätte trött och ska gå och borsta tänderna nu sen ska jag sova! Träning idigt imorgon så vi hörs lite efter tolv! Godnatt!


V ♥ A

godnatt

nina om hemma:
men förhelvete :o
jag ser ju ut som ett fetto!!
det väntas en hämnd..
IP: 217.211.31.10
Nina din idiot, du är inte tjock någon stans! Du är fin som du älskling och du har redan massa snygga bilder på mig som jag har bjudit på så du behöver inte hämnas ;)

Nu är jag hemma iaf, har nyss borstat gaddarna och har tid över så tänkte att jag kunde slänga in ett litet inlägg ;)  Ska kolla lite till på filmen Mean girls eller så sover jag istället, upp tidigt imorgon, en sista morgonen sen kommer en toppenhelg! Men nu ska jag ta mig i kragen och slänga mig i sängen, hörs imorgon kväll!





diggar sötnosen till höger

Nu är rummet klart, bara bäddningen kvar annars får det väl duga :) Har typ inget att göra, får väl fortsätta att glida runt på facebook, shekka bloggar  och packa min väska.  Vi hörs nog inte ikväll eftersom jag kommer hem sent och måste sova på dirren!

Nåväl, vi hörs imorgon& hoppas på att helgen kommer bli den bästa på länge!  Men vi hörs mer om den imorgon för nu tickar klockan& det är dags att byta om!




hemma

SLutade vid två idag, eller kvart i två för vi jobbade så bra och å kom mamma vid två och hämtade mig, gittans! Sitter nu och taggar inför träningen, bläääää. & äter nudlar föresten :)  Nu ska jag ta och äta upp sen städa mitt rum sen åka till träningen, vickebooi kommer ju så måste ju vara fint.. Haha, hörs mer ikväll eller efter jag är klar med mina sysslor ;)
Just det, Emilia, jag, Linnea& Nina startade ett band idag på musiken!
Har tyvärr bara bilder på er två, men vi rockade!

godnatt

Nyduschad& fräsch äntligen. Så nu ska jag kolla på film (Mean girls) & äta upp min bagett som jag aldrig började på idag..  Sen ska jag göra mig klar för sängen, hörs imorgon om vi hinner efter skolan, godnatt!

söt bild

En dag i hestra med Jennie var askul! Tror vi behövde riska upp våra minnen om vi faktiskt kan ha roligt, haha :) Har tagit några bilder, men jag ska fråga Jennie snallt om jag kan få några av henne så får ni alla bilder en annan dag! :) Tur att man kunde sova i bussen iaf, men på hemvägen så myste jag ju ihjäl mig med Michelle, min lilla gosegris ♥ Snart ska jag hoppa in i duschen sen ska jag fixa kläder till imorgon och sen sova! Är jätte trött efter all åkning, hörs efter jag duschat! :)


snygging på bilden

Nu sitter jag hemma hos Linnea, vi har nyss ätit lite och myst i sängen :) Haha, snart ska vi börja med våran pastasallad till imorgon och typ baguetter också :) Skolan idag avr som vanligt, skall elevensval idag och gick till börjes med Jennie för att köpa godis till imorgon och present till hennes mamma :) Nu väntar jag och Linnea på Emilia sen gör vi pastan, sen ikväll kommer Jennie till mig och snarkar över! Men vi hörs när jag kommit hem!

träning

Wiho! Jag hinner uppdatera innan jag sticker till träningen! :) Iaf så var skolan helt ok som vanligt, var även slagsmål. Asläskigt. Känner mig verkligen trygg, haha! Nu ska jag nog byta om, min taxi kommer om en halvtimme ungefär. Så vi hörs imorgon efter skolan för då har jag tid, ska även skriva om mina 18 dagar!
Så hörs imorgon! Ha en bra kväll och ge mig lycka till on tha träning! (Yoga)  Pussst

godnatt

Filmen är slut och klockan börja bli mycket. Fick även se en liten stund av solsidan, bara missade tio minuter :( Aja, nu ska jag ställa klockan, kollade vidare och läsa andra bloggar, facebook och sedan sova. Vi hörs imorgon om vi hinner efter skolan, har träning så måste åka typ en timme efter skolan, men vi hörs!

fräschhhh

Nu har jag hunnit med att äta pannkakor, kolla film, och duschat med klara! Ni skulle sett va söt hon var i ansiktsmask! Haha.  Vet inte riktigt vad jag ska göra, kolla klart på filmen och äta någon kvälls mat. Skola imorgon, taggatagga! Ska lägga fram lite kläder till imorgon sen ska jag sova tidigt! Men vi hörs lite senare helt enkelt!




hestra

Nu är hestra bestämt! Följer med Linnea hem och gör pasta sallad på tisdag, sen på på kvällen blir det  att sova hemma hos Jennie
Och på onsdag säger jag bara, SE UPP I BACKEN!



nu passar det

Godmorgon! Gick upp vid tolv tiden ungefär, så har bara hunnit äta frukost och spelat spel på mobilen. (Doodle jump) Världens roligaste spel! Hehe. Idag händer nog inte allt för mycket, slänga mig i duschen, kanske ska passa på att ha ansiktsmask och raka benen osv. :) Imorgon är det skola, alltså upp tidigt som rackan denna veckan också. På onsdag är det ju bara att tagga uppstigning, vara vid affären i Linneryd tio i sju. För där hämtar bussen mig och några andra för då är det Hestra som gäller! Skidåkning för er som inte vet ;) Nu blev det ett riktigt långt inlägg, vi hörs med mer senare!



älskar kjolen!

Gästerna kommer om en halvtimme ungefär, Jonna och hennes familj! Ska blir kul och träffa henne, träffas ju tyvärr bara i skolan och aldrig utanför som vi gjorde när vi var små, men ikväll kommer hon hit iallafall! Så har precis klätt på mig och målat mina naglar, fundera på om jag ska sminka mig eller inte men lite kladd får det bli. Vi kan höras av ikväll, bropå hur trött jag är eller så hörs vi imorgon!


Dag 14 – Dessa grabbar faller jag för

Kärlek är inte lätt, speciellt inte för mig som blir så himla lätt kär. Så jag faller nästan för vad som helst kan man ju säga, nästan! Men jag faller för killar som har ett bra utseende, snälla omtänksamma osv.  Men jag behöver ju inte skriva om vilka killar jag faller för när jag redan har en perfekt pojkvän!

gone

Var helt slut igår efter filmen, men idag har jag varit på något som jag verlkigen behövde veta mer om, KOST! Om hur man äter, osv. Bra tips och annat bra man fick veta! Lite drygt med tre timmar, menmen! Ligger här i sängen nu helt trött, borde städa mitt rum lite granna och kanske ta en dusch. Får se hur mycket jag orkar/ hinner! Ska försöka komma ihåg mina 18 dagar, så hörs med det lite senare!

I LOVE YOU

du har sjunkit i mina ögon

Nu sitter jag här med en skål godis, perfekt för mig som ska lyssna på hur man ska äta osv imorgon med fotbollslaget! Har redan fått dåligt samvete, buhu.. Men vafan, måste ju ha något gott till filmen jag ska välja nu, fårse vilken det blir :) Nu väntar godiset från att bli uppätet och filmen för att bli sedd, hörs!


skratt förlänger livet!

Min utmaning till er, förska inte skratta nu! Kolla på videon, det är askul! (En del)

Dag 13 – Mitt favoritminne

Har väl många minnen som jag gillar, har två som jag kommer just nu.

Första gången jag träffade Linnea, var så himla glad att vi skulle få en ny tjej i klassen, jag typ önskade att vi skulle bli bästa kompisar, och min önskan gick i uppfyllelse? ;)  Det första jag sa ill henne, den gången jag träffade henne var - kan jag få ditt mobil nummer? :D Haha, ett suveränt minne!




Den sommaren jag och Jennie var, kom inte riktigt ihåg hur vi började umgås. Hon var ju med Arevd och sen flyttade hon hit, tre km ifrån mig. Blev nyfiken på flickan ;) Hon umgicks en del med min granne, (Sofie) så blev jag lite avensjuk för jag ville lära känna henne, så jag fick tag i hennes nummer, satt med henne i bussen osv, sen började vi umgås. Det bästa av allt var att den sommaren/ den tiden vi gick i skolan var vi konstant HELA tiden. Något jag verkligen saknar och det är mitt favoritminne. Miss it, miss us


Väldigt gammal bild!



älskar cambilder

Nu är jag hemma från matshoppingen, haha. Så ikväll blir det tacos, fredag ju ;) Blev även godis och så fick jag med mig min "nya" favorit hem, (ni ser på bilden)  Men nu ska jag inte sitta här, är jätte hungrig så ska hjälpa till med maten, hörs sen!



känner inte dig längre

Nu är det helg och jag kan bara säga att jag är tillbaka! Statistiken har inte varit så himla bra men nu är den på topp igen! :) Skolan idag var som vanligt, bara att vi var på wasa och lyssnade på typ gymnasie osv. As tråkigt, vet inte ens vad jag vill gå och det ska jag bestämma inom en måndad! Great! Nu ska jag snart följa med mamma och handla tror jag, är så sockersugen så ska köpa godis! Så kan lika gärna vara snäll och följa med mamma och sällskapa henne (y) Vi kan höras när jag kommer hem för nu ska vi åka, hörs om en timme eller två!
Söt bild på Maja sen Norge resan, snart åker vi dit igen. Tur att du finns Maja! :)

amanda <3 nina

Jag lever!!! Har bara varit upptagen, tyvärr. Skolan har ju börjat, sen mina träningar som har börjat, alltså lördag, måndag och torsdag. Så jag hinner med ett snabbt litet inlägg nu :) Igår var det skola, as tråkigt. Men Victor Följde med mig hem så det gjorde min dag iallafall (: Idag har dagen bara varit slö, träning idag efter, i konga.. Blää! Springning, assnabbt. Jag hatar att springa, alltså hatar jag fotboll. Lika bra att sluta!  Haha, nu ska jag fixa mig så jag kan sova, sista dagen i skolan imorgon så Sista dagen att stiga upp tidigt! Vi hörs imorgon efter skolan och så fortsätter vi med 18 dagar imorgon, haha gud vilket litet inlägg ;) Godnatt!  Ps, jag har mobil igen föresten!

Dag 12 – Det här är jag beroende utav

Det jag är mest beroende av är nog att äta halstabletter eller tugga tuggummi! Jag måste nästan alltid ha något i munnen, misstolka inte! Haha. Sen är jag ganska beroende av att ha någon att prata med eller att hålla på med något, annars springer jag bara runt som en vilsen höna!







 


hahha!

Sitter här och skrattar och tänker tillbaka, läser nämligen en dagbok som jag skrev för några år sen. HAHA! Så himla lamt skrivit, fattar inte att det är jag. Skrev om en kille jag var tillsammans med i sjuan, som Heter Anton. Vi "gifte" oss och döpte om oss till " Taber Karlsson Almqvist"  Dock andra killar i denna lilla bok ;) Usch haha..



min och linneas mat

Nu har jag städat, inte helt klart men jag tog en pause för att hinna blogga ikväll också! Blev ju som sagt stan idag efter skolan, slutade tidigare alltså hann Linnea och jag med extra mycket! Men jag kom dock inte hem med det jag skulle, bara min foundation som var exakt enligt listan, men blev trosor& en tunika :) Men jag tror det blir en tur i helgen till stan med så då blir allt klart! Nu ska jag bädda rent min säng och så hörs vi om en timme ungefär!



rubrik

Inte kunnat skriva, kom hem sent igår så det var bara sängen som gällde! Fast precis innan jag skulle sova åt jag lite och tappade mobilen i mitt glas, alltså är min mobi sönder så jag har ingen mobil! Ska försöka få med mig mor eller far så vi kan köpa en ny så fort som möjligt! Nu sitter jag här och äter pannkakor, ska ringa Emilia& Linnea snart och se vem som ska köra till träningen, men vi hörs ikväll eller imorgon! :)



söndag..

Precis nyvaken (nästan) gick upp klockan tolv ungefär, är hungrig med det finns inget gott att äta. Hatar frukost. Idag iallafall så kommer det en taxi och hämtar mig, sen fortsätter vi till växjö och där blir det bio! Själv vet hag inte ens vad det blir för någon film eller vad den heter, hoppas den är bra iaf! (:  Nu ska jag gå ner och tvinga i mig något, hörs senare!


mys

Nu sitter jag här med ett glas multivitamin& en skål popcorn! Ska faktiskt inte sitta vid datan just nu. Ska faktiskt ner och se om jag hittar något bra vid tv och smsa med allt loffigt folk (:  Vi hörs senare ikväll, när jag har kollat klaruuut på tv!


proppmätt

Har nyss ätit, jätte gott vare. Har även kollat klart en film "the blind side" också en bra film! :) Aja, lite ledsen är jag, blir ingen shopping imorgon för affärerna stänger vid två-tiden sa Linnea, men Linnea och jag ska in på tisdag! Så då får jag alla mina saker som jag ville ha! Men som sagt så blir det bio imorgon iaf med hela gänget!

Nu har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra, ränsa min garderob lite kanske och ränka alla mina miljontalls pengar, hörs om några år!


shopppping

Nu ligger jag här i sängen, frös så himla mycket innan men nu har jag både vridit på elementet, tänt massa ljus i rummet och lagt mig under täcket! Försöker få tag på Linnea så vi kan bestämma morgondagen, (ska till stan) alltså ska jag njuta massor eftersom det är sista dagen innan skolan.. Buhu!

Men jag har iaf en liten "handlingslista" med mig, hittar jag detta så är jag nöjd, fårse om jag hittar några tröjor eller smycken, har ju presentkort på allt jag behöver nästan!

· Mjukisbyxor
· Foundation
· Födelsedagspresent till Jennie
· Hårfärg
· strumpbyxor/ tights
· Parfym



Dag 11 – En sak jag ska göra innan jag blir 30

Det är några år till.. Men ha ett jobb& en bebis!
(googlebilder+blev två saker ist för en)



gammmmalbild

Hemma från ett förbannat jobbigt pass med fotbollen så har precis hunnit äta ch nu sitter jag här! :) Farmor är här idag för mamma har jobbat natt och pappa är iväg. Har inga mer planer för dagen dirrrekt, städa rummet för Klara har lagt alla sina 77658467586780567584702 saker i mitt rum + mina massa kläder. Haha, bra svenska! ;) Förtsätter även med mina 18 dagar, snart klar tror jag, är nog på dag elva. Vi hörs lite senare, måste börja städa nu!







nattty

Jag är hemma efter en mysig kväll med Victor så snart ska jag slänga mig ner i sängen och sova! Måste verkligen vila om jag ska hinna bli frisk någon gång!! Men vi hörs imorgon, godnatt!


Dag 10 – Mina ambitioner

Hade först svårt att ens fatta vad ambitioner var men nu fick ajg reda på att det typ mitt/ mina mål? Så kan ju säga att mina mål är att bli bra i skolan och komma in på vilket gymnasie jag vill. Ett annat mål är att försöka skippa datan och LÄGGA ner datan, hade gått ännu bättre och sedan klara mitt mopedkort! Finns allt för mycket jag skulle vilja nå här i denna lilla värld. Jag får väl be om ett mirakel ;)




Jag skulle bli mer än glad!


hejdå

När som helst får jag ett sms från Victor och då kör jag och mamma och lämnar mig hos han, men jag skriver ikväll när jag kommer hem om det inte blir för sent! Ha det bra ikväll och njut av varenda sista dag nu denna helgen, för på måndag så börjar skiten igen!


tidsfördriv

Namn - Amanda
Födelsedag - 15 juni
Hemstad - Linneryd
Ögonfärg - Gröna
Hårfärg - Ljusbrunt
Längd - ca 157 cm
Högerhänt/vänsterhänt - Högerhänt
Civilstatus - Förhållande
Värsta ovanor - Biter på naglarna
Stjärntecken - Tvilling
Skostorlek - 36-37
Är dina föräldrar skilda - Nej
Skor idag - Inga
Svagheter - Vetinte
Rädslor - Spindlar, ormar och annat som kryper
Mål för året - Klara skolan bra
Det första du tänker på när du vaknar - Olika

ANTAL
Antal personer du kysst - Ingen aning
Antal syskon - 2
Antal piercings - 2 i öronen i i näsan
Antal tatueringar - 0

FRAMTIDEN
Namn på barn
- Typ Alma eller något annat gammalt gulligt
Vad vill du bli när du blir gammal - Lycklig
Drömjobbet - Ingen aning,

FAVORIT
Mat - Tacos, kött& potatis
Sport - Fotboll
Djur - Katt, hund
Glass - Bens& Jerry's
Godis - Olika
Låt - Olika
Nummer - 9& 15
Tuggummi - Några starka
Helgdag - Vetinte
Årstid - Sommar
Tandkrämsmak - Mint ?
Radiostation - Rixfm

HAR DU NÅNSIN
Varit kär - Ja
Blivit dissad - Ja
Rymt hemifrån - Nja, beror på
Föreställt dig ditt ragg naken - Nae
Skolkat - Ja
Sovit utomhus - Ja
Gråtit i skolan - Nae
Spytt i skolan - Nej
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - Nja
Sett en död människa - Nej
Använt droger - Nej
Ätit sushi - Nej
Retats - Ja

THIS OR THAT
Cider eller öl - Cider
Pepsi/cola - Cola
McDonalds/Burger King - Mcdonalds
Choklad/vanilj - Båda
Jordgubbar/blåbär - Jordgubbar
Kött/veg - Kött
Tv/film - Båda
Gitarr/trummor - Vet inte
Adidas/nike - Båda
Kinesiskt/mexikanskt - Kinesiskt
Kakor/paj - Olika
Mtv/vh1 - Mtv
Blind/döv - Döv

KAN DU
Gå ner i splitt - Nej
Skriva med båda händerna - Ja
Vissla - Ja
Blåsa en bubbla - Ja
Ha dina ögon i kors - Nja
Nudda näsan med tungan - Nej


diggar bilden

Godmorgon! Vaknade vid elva ungefär av mamma så gick upp och åt lite frukost. Ska snart fixa mig lite granna och få tag på min lille vickebooi (: Annars händer det inte mycket idag. Men jag fortsätter ju med mina "18" dagar så bara håll koll! Skriver den inom en timme iallafallallafall!



godnatt!

Nu har jag kollat på götakanal tre, lite smått rolig! Och så är jag faktiskt trött nu så ska gå ner och borsta tänderna sen slänga ner mig i sängen och sovaaaaa! Så vi hörs imorgon, natti!


Min lilla Erik ♥


home

Äntligen har jag duschat bort svetten! Träningen med dom gamla var faktiskt roligt och Emilia var där, alltså ännu roligare! :) Så nu när jag har duschat och klätt på mig väntar jag bara på maten!
Så nu ska jag dröja bort tiden med att föna håret!


Dag 9 – Det här saknar jag


Sommaren, att vara brun, att åka ut med båten, lätt klädd, mysiga kvällar mm!















Gotland, två veckor där med Linnea och annat folk!











Jennie, den tiden det var bara hon& jag, en sommar där vi inte släppte varandra men om man säger som en dag idag vet jag inte ens var hon är/ hur hon mår, vi har "slutat prata"








Min morfar!!
• Min "barndom"
då det var jag och Emilia, vi har hängt ihop sen vi föddes min lilla bebis ♥
Har tyvärr inga bilder på denna datan på min morfar eller på Emilia sen vi var små, men det kommer i efterhand!

godmorgon!

Kom hem runt ett- halv två tiden igår så idag är jag baaaaaaalla trött! Gick upp vid tolv ungefär så ha ätit lite frukost oså :) Hade jätte kul igår iallafall, vi spelade kort och sen fastnade Emilia och jag på wii. (Tennis) Askul! Jag vann hela tiden! Tror t.o.m att du är bättre i badminton Emilia..

Idag har jag tänk och träna, ska se om Emilia följer med, ska iallafall försöka locka med henne! Var nästan 86957668 dagar sen jag tränade. :( Men har varit sjuk nästan hela lovet så men nu är jag frisk! Så imorgon passar jag på att träffa Victor också! Men mer om detta senare, hörs snart igen!





My name is Kissie...

Dag 8 – Ett pinsamt minne

Det var en gång när jag& pappa var och kollade på fotboll i Rävemåla och så var dom tvugna att avbryta matchen för att det oskade& blixtrade och då kom jag på att jag glömde min godispåse vid bänkara. (Alla andra satt uppe vid klubbhuset) Så sprang jag ner och halkade! Det är en liten brant backe, så blev jag så rädd så jag skrev och hade även ett paraply i handen som vek sig på fel håll och det var geggit, blött och jag skämdes så himla mycket sen när jag kom tillbaka, dom skrattade som satan och pratade om mig när jag kom tillbaka xd
Det var pinsamt!!

Amanda på hal is!

kalasdags

Har varit och "jobbat" hela dagen tills nu nästan, varit hos pappa med min bror, typ städat och tjänat pengar ;) Nu ska jag göra mig i ordning till ikväll, ska nämligen fira söta Emilia (:


just nu film, morötter& dipp!


Dag 7 – Min bästa vän

Min bästa vän, jag har inte bara en utan många! Men dom som jag "mest" umgås med eller dom som är nära är Emilia, Linnea, Nina& Jennie.  Dom är dom som vet mest om mig och dom som jag delar mitt liv med. :) Annars finns det massa andra fina vänner, men domma 4 som står mig närsmt.



Dålig bild, men Emilia, Linnea& Nina ♥


Jag& Jennie ♥

50 kr!

Nu sitter jag här med Klara, vi kollar på lejonkungen och det är så sorligt, pappan dog nu :(  Men jag tjänar iaf 50 kronor för att passa denna lilla damen ikväll (:




härligt!

Nu har man världens bästa film, Titanic! Så ikväll vet jag exakt vad jag kommer göra! Har även bett till gud om att snön ska försvinna så pappa kan börja med mitt hus någon gång, kvävs ju här inne i detta lilla rum!





jälva snö, försvinn!

Godmorgon! vaknade vid ett idag, blev sisådär sent igår så har ätit frukost och nu ligger jag i sängen.:) Är så himla glad, min feber har gått ner!! Har nästan ingen allls! Så imorgon är jag förmodligen frisk och mår bra igen! Det är bara min näsa som är tjockt med förkyld men jag har ju nässpray! Idag vet jag inte vad som händer, kanske städa mitt rum lite, ligger plattång, locktång, fön och kläder. Även julklappar! Hörs efter jag har gjort det jag ska, puss


förberedd

Nu ligger jag i sängen, klockan är typ kvart- tjugo över tolv och jag ska nsart kolla film och har laddat med massa godsaker! Apelsin, banan, ostbågar, dricka, halstabletter& nässpray (: Har tänkt vara uppe ett tag till ;) Hoppas jag blir frisk snart för jag saknar Victor, väldigt mycke. Han har precis blivit frisk och jag blivit värre, så hoppas min feber har gått ner imorgon! Nu ska jag fortsätta min kväll med film& mys med mig själv.. :(

BILD PÅ ÅRETS FYLLO!

vill ha just nu


stan jäääännnnieeee?

Jag är hemma från stan och det var det jobbigaste jag varit med om..! Tycker alltid det är kul och gå i affärer men idag hade jag verkligen inte hittat gnistan, så himla tråkigt att vara sjuk! Menmen.. Fick iallafall med mig ett par springskor med mig hem från stadium. Men jag tror jag och Jennie ska åka in nu i veckan så då får vi shoppa loss?  Iväg med alla presentkort/ pengar man fick i julklapp ;)

Nu ska jag nog gå ner och ta hostmedicin, alvedon& nässpray, Näsan bara rinner och jag snyter mig 7587607695769052 gånger om dagen sen hosta jag hela tiden, så nu ska jag ner och få bort alla mina sjukdomar (;


Dag 6 – Ett dröm förhållande

Usch va svårt.. Men jag vill ha en kille som man kan ha roligt med, inte bara ligga hemma i sängen och typ hångla osv, utan ha kul, finns ju jätte mycket saker man kan göra så. En kille som förstår mig, och att han ska älska mig för den jag är. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, har ju redan världens bästa pojkvän (:


godmorgon

Godmorgon. Min natt har varit sådär, kunde inte sova (y) Men jag vaknade runt tio tiden så ska snart hopp in i duschen, tyvärr har jag fortfarande feber, det är t.o.m värre så ingen träning för migidag, så åker nog med mamma& Klara in till stan för att köpa springskor och lite annat maybe. (: Men nu ska jag hoppa in i duschen, hörs efter eller när jag är hemma från staden!

Detta är fan jag, snyter mig varannan sekund känns det som.


godkväll

Nu ligger jag här i min bror säng och kollar när han& Kevin lanar, jävla nödar. Håller även på att få två nya filmer, eller nu väntar jag bara på en, dom verkade as bra fast dom var sorliga så nu ska vi se om jag kan gråta ;) Men nu ska jag nog antingen sova eller fortsätta kolla på annat här i datavärlden, vi hörs imorgon, godnatt!


min underbara vän ↓

Nu har jag gått och fått feber, eller 37.8 men det känns bättre så det har nog gått över ;) Iallafall, nu sitter jag och kollar på tv, "arn" på kanal 4 om ni är sugna! Imorgon får jag ta tag i mitt liv för idag har jag tillbringat min dag i sängen (y) Nyst, snytit mig och tyckt synd om mig själv (; 
Men som sagt, imorgon tar jag tag i mitt liv!




nyår! (vi bjuder på oss själva!)









Det finns så mycket mer bilder men det tar sån tid, ni får fler i efterhand!





Dag 5 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig

Här kommer en nytagen bild på mig och tio faktapunkter!





Tio faktapunkter ↓

* Det jag hatar mest i mitt utseende är min näsa
* Snart flyttar jag ut, alltså gör pappa ett eget hus till mig
(börjar när snön är borta)
* Jag kan inte gråta till filmer även om dom är hur sorliga som helst.
* Jag hatar spindlar, ormar och andra kräldjur
* Jag hatar att sova ensam
* Jag vill ha en hund
* Jag vill börja åka konståkning igen
* Jag fyller år den 15 juni
* Jag har världens bästa vänner
* Jag blir lätt kär


godmorgon!

Blev en rejäl sovmorgon för mig idag, 20 i ett gick jag upp. Kände mig tvungen om jag ska kunna sova inatt.. Men har hunnit äta frukost också, oboy& toast! Jag ör typ helt slut i huvudet, orka inte tänka eller göra någonting. Vet inte vad som händer idag heller, kommer komma "Dag 5 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig" men det tar i senare! (:
Nu ska jag fortsätta kolla runt på bloggar och facebook!


google bild

godnatt

Efter för första gången sett rallybrudar så ligger en trött Amanda i sängen! Filmen var helt okej bra, diggade Birgitta! Skön liten lady! Nu fortsätter jag nog med en film, blir nog en bring it on! :D Usch, jag har börjat få hosta, hostar typ varannan sekund. Men vi hörs imorgon med massa med inlägg och förhoppningsvis har Emilia hört av sig och ger mig bilderna! :)


just nu

Jag skulle precis ladda ner filmen "rallybrudar" men konstigt nog så är den nu, så jag behöver inte ladda ner den!
Aja just nu är det rallybrudar på kanal 4!




tv& mat!

Nu sitter jag i tv-rummet och äter och kolalr på fångarna på fåttet! Det är bloggare mot några randoms ;) Vet inte vad dom andra heter.
 Underhållande är det iallafall! Go bloggarna!! På tal om bloggare så har vi en rätt gullig bagare här hemma!


Dag 4 – Det här stör mig

Det som stör mig är när t.ex om man bråkar med någon och så är personen så jävla kaxig på sms eller något sånt, men när man träffar personen i verklighet så vågar personen inte ens kolla på mig, så jävla feg och töntigt. Sen hatar jag när alla fjortisar skriver, skriver " tiieeepp :;***  sötwwnowsssh "
och visar halva pattarna på bilder och sånt, usch.


Dag 3 – En rolig kväll

En rolig kväll, vilken tur att jag väntade med den tills idag! Det var ju jag, Nina, Emilia och Linnea, jag trodde att det skulle bli sjukt segt men sören va kul vi hade! Linnea satte verkligen klackarna i taket! Har egentligen en video men vi skippar den. Eller så kommer den fram lite senare, hinner inte fixa med det nu! :) Jag hade jätteroligt iallafall, fick en tur i badkaret, några turer i sängen och på golvet och ja, över heeela huset (; KALAS KUUUUL!


världens bästa nyår med världens bästa tjejooor

Nu är jag hemma i mitt hus igen, igår/ inatt var nog det roligaste i hela mitt liv! Har inte haft så roligt på riktigt jävla länge! Har massor med bilder, men dom är på Emilias kamera så ni får bilder när hon har skickat dom till mig! Aja, kvällen började ju redan klockan två hos Linnea, vi spelade lite wii sen efter någon timme fixade vi oss sen lagade vi mat, tacos alltså! Sen började vi dricka, haha och kloclakn var bara fem.. Men vid nio typ var vi tvunga att sluta för annars hade vi missat raketerna, eller vad säger du FYLLO-LINNEA?! Men vi tog det lugnt tills klockan 11 för då körde vi igång igen, orkar inte berätta hela kvällen men det var perfekt! Fanns inget dålig, bara nu dagen efter men annas alldeles utmärkt! :)

Jag bad Linnea skriva godnatt till Victor& inte bara massa annat,
ni ser ju hur bra det gick! ;)


RSS 2.0