ytterst mysigt

min kväll har jag räddat genom
• dipp
• morötter
• chips
• tv

så nu väntar jag bara tills klockan ska bli åtta så börjar ensam mamma söker! första gången jag kollar på det typ, så nu inviger vi det! ;)  har även planerat lite med linnea så hon& jag sticker nog till stan och shoppar loss! men nu kissar jag på mig, hörs kanske senare eller imorgon!


saknar faktiskt gotland en smula..

ändrade planer

nu har hon svarat och min kväll blev ändrad, hon kunde inte följa med och då stannade jag också hemma! men vi åker dit nu någon gång i veckan istället.  så nu blev jag liggande i sängnen + ett glas cola, skit äckligt men jag orkade inte ta fram något.. för er som inte fattar så gillar jag inte cola, det är uttjatat!   menmen, nu fortsätter jag med det jag håller på med, hörs senare!


jennie, svara när jag ringer!!!

åååh, jag skrev nyss en jättte lång text, det har jag inte tid med igen!  jag måste försöka få tag på jennie, hon& jag kanske åker till tingsryd och sover där igen, men först måste hon ju svara när jag ringer! nu ska jag ta en dusch med och fortsätta ringa, hörs när jag fått tag på henne!

ansiktsbehandling


underbar lördagkväll

nu är jag hemma från tingsryd, skönt!  orka inte skriva allt vi gjorde igår, men det var iaf roligt! :)  det sämsta var att jag fick sova på en soffa medans jennie& simon tar sängen  :(  aja, en kväll som måste göras om säger jag bara! :D  nu sitter jag här och äter kväckebröd, jättegott!  ska snart ut på en liten promenad och piggna upp lite grann, så vi hörs efter tha promenad!


you made my day

all night looong

när jag t.o.m har lagt över ett överkast i sängen så borde jag nog dammsuga lite också, det behövs!  sen efter det så ska jag fixa mina naglar, det var inte igår det! :)  och så ska jag börja fixa mig lite smått sedan sticker jag väl till jennie eller något, men vi hörs innan dess iaf!


fixfixfix!

jag är hemma efter en skön/roligt träning nu, har packat upp min väska ska fortsätta med att städa upp saker i mitt rum, sedan äta!!  ikväll åker nog jag& jennie till tingsryd för att träffa sinom, anton kommer kanske :) sen sover vi där, men vi kommer höras snart igen, måste bara fixa klart mitt rum& göra min mage glad, hörs snart!


just nu!


fedagskvälll!

äntligen så börjar mitt höstlov bra, sitter här och firar det med linnea, snart sticker mamma& då har vi huset för oss själva! :) nu iaf så sitter vi vid tv:n och snart ska jag hämta lite gotte som vi kan gotta oss med! ;)   stan idag var as stressigt, tyvärr han vi bara äta pizza och köpa en bh till linnea, men vi pker in nu i veckan igen och då blir det stooor shopping!  aja, vi hörs snart för nu kollar vi idol& ska fortsätta med vårat mys ♥


skit dag bland annat

ännu en torsdag avklarad& ännu ett prov kuggat? :(  fyfan va arg jag blir, men ge upp tänker jag inte göra! " tredje gången gilt" eller vad man nu säger (y)  efter jag varit och gjort provet stack vi ner till sammarkand& grandsammarkan, handlade lite mat& även hittade jag ett par jeans på gina! :)  sen imorgon efter skolan så tar jag& linnea ännu en titt på stan, *glad gubbe!*  nu väntar bara lite mat& sedan jag i sängen med min hemkunskapsbok, har inte så mycket mer att komma med just nu, så vi hörs!

ni får nöja er med en stressad& suddig cambild!

kurrande mage

nu har jag faktiskt pluggat ganska mycket, fortsätter med det resten av kvällen! ska f*n klara detta provet imorgon, håll tummarna och önska mig lycka till! efter att ha suttit här uppe på rummet en stund så börjar magen kurra, jag är hemma själv och vågar inte gå ner..  =o  men sån tur väl så är pappa snart hemma tror jag, får väl ringa och fråga helt enkelt ;)  på tal om plugg, så har jag så himla svårt för att veta vart jag ska välja nu efter nian, som en groda utan ben, hopplöst! haha, nu var jag lite rolig också ;)  nej men, jag vill inte åka till växjö varje dag, hatar att åka buss, men finns inget annat alternativ?.. :( menmen, jag har tid kvar i skolan& jag gör mitt bästa. men nu tickar klockan och jag måste fortsätta med mopedfrågorna!   


resten av veckan ser ut såhär ↓

torsdag
• skola → mopedprov i växjö!
fredag
• skola → en snabb runda till växjö med bästavännen linnea!

helgen är inte riktigt bestämd, men imorgon är den bokad& klar!   

godnatt& hörs imorgon!







tråkig pluggdag

hej till en regning& tråkig torsdag! eller skolan var ju rätt chill iaf, slapp so;n p.g.a gymnasiesnack! :) eftersom att det regnar så kan man inte gå ut och då måste jag ju vara inne& plugga, t.ex mitt mopedprov som jag har imorgon, måste verkligen plugga!!! har inte så mycket mer att säga just nu, måste faktiskt plugga så vi hörs framåt mot kvällen!

typ såhär såg jag ut när jag kom hem från skolan! ↓


härlig godnattbild!

nu är jag hemma själv, eller jag har varit det ett litet tag nu och jag börjar bli trött men jag vågar inte sova när jag är hemma själv, klarar bara inte av de :(  så nu måste jag vänta tills pappa kommer hem från fotbollen, *buhu*  aja, jag hinner nog läsa lite i hemkunskapsboken,  som jag skulle gjort för länge sen, men vi tar tag i det nu!  så vi hörs imorgon, godnatt& sov gott!




nattens fail!

goddag mina läsare! 

skolan idag var precis som alla andra, fast sämre. hatar tisdagar, men ett + på kladdkakan som vi fick på elevensval iaf! har inte precis något att säga om dagen mer än att vi hade matteprov& jag tror det gick bra :). men nu ska ni få veta världens sjukaste sak!  jag sov och så ringde klockan (min brors) han hörde typ inte den så jag stängde av den, och då var klockan 06.35 och jg fick panik och sedan kollade jag på min klocka, där var hon typ två mitt i natten, så jag trodde min klocka hade stannat, efter jag hade sminkat mig, fixat håret& klätt på mig så skulle jag väcka pappa, för jg vågar inte gå ner själv i mörkret! och då säger jag - ska du inte gå upp snart? han bara - klockan är tre!  och så kollade jag på den, alltså hade jag stått nästan en timme mitt i natten& fixat mig! :O och sen blev jag typ arg/ chockad, så skulle jag somna om igen men självklart går itne det, eller kanske efter en halvtimme/ timme, men ändå.  DAGENS/ NATTENS FAIL! =(

nu blev det mycket, ska hoppa in i en varm dusch nu& sedan plugga, hörs!







plugga, sova

godkväll!

måndag kväll och det är hur mörkt ute som helst, ändå är klockan bara sju, mörkret gör mig trött!! därför jag ligger här med en glass! ;) eymen, skolan idag var helt okej, åkte med mamma hem så jag slapp bussen, så kom hem lite tidigare iaf! sedan har jag varit ute med jennie, trevligt att få prata med den tjejen ♥  kvällen har jag redan planerat så nu väntar bara min teori för mopeden, tvätta bort sminket, plugga lite till sedan sova! (brorpå klockan) annars händer ingenting mer! :)  så vi hörs mer imorgon för nu smälter min glass!





nästa - - > sängen

nu har jag kommit ut från en riktigt skön dusch! var ute lite med jennie innan, men blev inte länga p.g.a stan idag, & mörkret :(  menmen, idag fick jag ett par skor& två st bh,  blev tyvärr ingen annan shopping men den tar vi på fredag istället med linnea :) har inte så mycket mer att säga, måste tyvärr plugga på moped frågorna för på torsdag gör vi ett nytt försök igen!! :)  så vi hörs!



godnatt tråkiga lördag!

gud som i himlen va ont i magen jag har, måste hämta en ipren med först... bli klar med inlägget! ;)  min dag har jag ju redan berättat om, bara min kväll som fortfarande är tomm, men imorgon så följer jag med mamma till stan, få se om jag hittar något!  nu ligger jag här i sängen efter att ha ätit lite tjockis mat& snart fortsätter kvällen med en film :) 
vi kan höras av mer imorgon för nu sprängs min mage!
godnatt!


IS ALL WE NEED 

trött, sliten osv

har varit så himla duktig idag må ni veta! jag har tränat, städat mitt rum+ hampes (60 kr om jag gjorde det) och räfsat bort en massa löv! tyvärr är jag inte klar, men mina armar orkar inte mer! :)   min kväll ser tomm ut, så fyll ut den? :D  haha, annars blir det väl att ragga hit någon/ åka iväg eller också bara stanna hemma :)  aja, vi hörs senare helt enkelt!


fredag

det är äntligen fredag och äntligen ingen skola imorgon och det betyder sovmorgon! fast jag får ändå ingen sovmorgon, klockan tio imorgon är det träning, underbart  (y) aja,  nyss ätit lite tacos och nu ligger jag under täcket med lite godis, snart är klockan åtta& då ska jag gå ner och kolla på idol! :)  vi hörs efter idol eller i pausen, eller vi hörs iaf senare ikväll!


ja bilden är gammmal! ;)

allt i ett, förtvivlad och ensam

varit snäll& hjälpt min bror med hans svenska, ätit och slappat = schekk!  √
så nu sitter jag bara här och funderar, borde nog göra ett test om mopeden, nästa torsdag är det ju uppskrivning igen!  

aja, klockan går och jag ska fortfarande hinna med ↓
• tvätta bort sminket
• fixa kläder till imorgon
• lägga mig i tid!

godnatt säger vi& hörs imorgon!




hilmans tjat om snön idag

jag förstår inte att en sån som jag kan vara trött när jag la mig vid nio igår och sedan upp sex idag, jag var trött iaf, lika bra jag är uppe hela natten ist ju! :)  haha skolan idag gick bra, mest gymnasiesnack& även lite imorgon också! slutade vid två också& jag slapp ta bussen hem, tack farmor! ♥ var hemma vid halvtvå ungefär, så bara suttit vid tv& ätit lite granna! (:  idag ska jag väl göra lite teori om moped, slipper hemkunskapen för att vi inte ha det imorgon, ibland gillar jag gymnasiesnack ;)  aja, vi kan höras lite senare för nu ska jag fixa till imorgon!




nyduschad& i väntan på maten!

nyss kommit ut från en härlig dusch precis så nu väntar jag bara tills mamma ska bli klar med maten! :)  skolan idag var seg/ rolig, vi hade iaf bad idag vilket jag inte var med på,   me ändå! det värsta idag var att maten var hemsk, & farmor var inte hemma heller, lyckat!    sen så har jag också satt i en ny näspiercing, (vit)  mycket stilig må jag säga! :) hörs senare efter maten/ har pluggat lite moppeteori& hemkunskap om jag nu kommer till ro!


mitt hjärta till ditt

godafton!

börjar med att skolan idag gick bra, eller jag överlevde iaf! gjorde inte något speciellt idag, eller jo vi dansade faktiskt på idrotten (jenka&bugg) lite smått kul faktiskt :)  när jag kom hem så träffade jag jennie& rasmus så vi gick en liten runda, skönt!  nu sitter jag& kollar på pettsson& findus med klara lite, senare ska jag inte göra så mycket, lägga mig i tid& läsa läxan lite, men nu har jag inte så mycket mer att tilläggga! vi hörs imorgon om inte annat,  puss


not without you, never!

godkväll!

måndag idag& det betyder ny vecka på skolan& att jag gjorde moppeteset idag!  faktiskt är jag rätt nöjd men ändå inte, kuggade tyvärr fick 49rätt och skulle haft 52 eller högre, men gör provet nästa vecka och då hoppas jag att det går bättre! :) utvecklingssamtal idag med, gick ju bra så för den delen är jag glad! :)  helgen kan jag ju säga att den tillbringade jag med linn& det har varit kanon! =)  men det finns ju alltid något negativt, men det behöver vi inte ta upp! hoppas att det blir bra igen, allt jag vill. nybäddadsäng har jag också, så nu ska jag bara kolla runt lite på fb& lite bloggar sedan sova!  vi hörs, godnatt!
btw, åkte skridskor idag i skolan, fan va kul det var! även talangen kvar, eller vad säger du jennie?! ;)


skolannnn tar kål på mig

skolan denna veckan har varit ganska mycket så har inte hunnit skriva helt enkelt! men nu får ni uppdate eftersom det är helg och det är fredag!!! linn är här, sover här heeeela helgen lång och vi ska bara umgås och leka häcken av oss :)  på måndag så smäller det, uppskrivning klockan halv tre i växjö, håll tummarna så är ni ytters hygggliga! :D   vi hörs lite senare ikväll för nu har linn& jag en masssa att prata om, pusss sålänge!



frukost @ school


klart vi gör...!  ;)


har kissie varit i skolan?!


slutligen yannick som ville vara med på blogggen... :)

kvällsträffen!

kvällsträffen med jennie var jätte mysig, borde göra sånt oftare när det är så mysigt väder och allt är pefekt, det gillas!  kom hem lit innan sju, sen dess har jag bara fixat till imorgon med gympan, städat mitt rum+ dammsugat! :O  och fixat kläder till imorgon ;) nu är det bara tänderna kvar och efter det blir det sängen med massor av teori tills klockan är nio ungefär, sen ska jag leta reda på någon film (:  vi hörs imorgon,  godnatt!


jennie& rasmus


solnedgång, så fint!


jennie suger på att ta bilder som ni ser, men meningen var att jag skulle stå så man såg solnedgången, men ni ser ju hur det gick ;)

jannnnnie time!

nu blir det ett snabbt inlägg, är nämligen lite stressad! 
skolan idag gick braaaa, när jag var påväg träffade jag även min lilla mormor, trevligt men en pratstund ;) efter hon hade gått bestämde jag& jennie för att träffas lite, så nu sticker jag och möter henne& hennes pollle :)  hoppas att min cp mobil bara har fått lite batteri annars får det stanna hemma, ska ändå köpa en ny när jag fått pengar efter jul! nej nu ska jag inte babbla, vi hörs när jag kommer hem, puss!



allt på en gång!

skolan idag var helt okej, precis som en vanlig måndag beuka se ut! ;)  iaf, efter skolan cyklade jag hem och åt lite& så sedan cyklade jag upp till jonatan, vi kollade på film mm :)   nu är jag hemma och har ätit& tagit en riktigt skön dusch så ska typ fixa kläder till imorgon, sedan lägga mig i sängen och göra lite tester om mopeden, mamma ringer imorgon och bokar så jag äntligen kan få börja köra sen! vet att jag har sagt så länge men imorgon tar hon sig i samman och ringer så då jäffla! :D  vi hörs imorgon med lite mer mer nyheter& bilder från elevensval där vi alltid är flitiga! ha det bra,  godnatt!


min locktång håller nog på att gå sönder, snälla.. du klarar dig ett tag till ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

kvällsmat& filmtime

när man väl är taggad på att göra goda varma mackor, letar efter bröd men det finns inget, så måste man ta en panpizza..  aja, den var faktiskt god så tur det ;) snart är det filmtime, ska kolla klart på dom sista minuterna på "remember me" sedan på eclips!  hoppas det är bra för jag älskar twilight!  men innan det ska jag fixa kläder till imorgon& gympa kläder! :)  vi hörs nog mer imorgon för jag har inget mer att skriva från idag.. längtar iaf till skolan så jag får träffa min älskling, det kan jag säga (a)  haha, godnatt på er!


shoppping till mig

mamma är hemma från ullared och hon köpte faktiskt lite till mig (a) ↓

• träningsväska
• leggings
• trosor
• bodybutter
• vitt linne

tyvärr fanns ingen maskara, men den köper mamma i veckan ist ;)  klockan är lite över sex och jag vet inte vad jag riktigt ska göra, filmen är iaf klar nu men den väntar jag tills ikväll, ska nog gå ner och göra varma mackor eller något, hörs!


barnvakt

jag är barnvakt och vet inte vart mitt lilla barn är,  något jag måste kolla upp!
+ att detta är världens segate dag, finns ingenting att göra, väntar bara tills filmen är klar som håller på att laddas ner, sen ikväll blir det lägga sig tidigt med att både plugga, kolla film& sova! :)  hörs lite senare, måste leka med klara...


fotbollsgala/ emilia!

godeftermiddddag!

dagen igår var himla rolig kan jag ju börja med! :)  först tränade vi, eller vi spelade massa matcher, sedan åkte vi till rolsmo och grillade hamburgade mm, sedan match i linneryd och kollade på herrarna! :)  klockan sex halv sex så stack vi till skruv för att göra kvällen ännu roligare ;)  åt god mat och delade ut priser, lyckad kväll!  var hemma hos emilia lite över tio, så vi tog en varm oboy och tittade tv med resten av familjen, trevligt :)  la oss klockan halv två eller något, men bara för vi kollade på den dära jäffla filmen..  nu är jg iaf hemma och jag ska passa klara tills ikväll, vi får se vad vi ska hitta på (:  iaf, bilder från igår och idag är inte så många, lite pinsamt att ta kort med världens blixt..


fina utsikten över rolsmo! ;)






frukosten..


slutligen en bild på emilia som körde hem min väska, haha!

påväg till fotbollsgalan!

godmorgon!

shit, vaknade redan vid tio över sex p.g.a att någon idiot ringde mig + att några hade skickat typ 10000 sms.. puckon! aja, klockan ringde vid åtta och sen dess har jag varit vaken, har ätit frukost och tagit på mig lite kläder,  ska cykla till emilia nu snart, eller om en timme ungefär så nu måste jag packa resten av väskan, och så hörs vi kanske ikväll för jag sover hos emilia, så vi får se hur det blir med det :) finns på min lilla mobil annars!



söt bild på emilia sen i sommras! ♥

idol!

klockan är på pricken åtta och jag sitter framför tv'n och kollar idol! :)  efter detta ska jag se om jag orkar packa ner fotbollskläder och sovkläder till emilia imorgon, men vi får se vad jag hinner/ orkar! ;) ntrörr som attsingen är jag, så jag tar nog allt på morgonen :)  vi hörs mer imorgon för nu ska jag njuta av resten av kvällen!



haha, jag älskar bilden..
det är jag& jonatan som små ♥

kvällens gotte!

nu kom jag precis hem frpn lessebo eftersom jag var så himla snäll mot min käre mor& följde med! :)  en godispåse fick följa med mig hem så nu sitter jag och äter av den lite, senare ska jag äta älgkebab! (nästan som tacos)  hinner nog med att ta kort på det som jag köpte i ullared! 




3 veckor ♥

godmorgon!

klockan är snart fyra och jonatan åkte hem för en stund sen, äter även min frukost nu också, blir så när man är uppe länge och sover bort heeeela dagen :) planer för idag har jag inga, hoppa in i duschen kanske sedan kolla klart på filmen som jag& älskling inte hann kolla klart på..  =(    aja, idag när vi vaknade så hade vi tre veckor, snabbt tiden har gått :O  men nu har jag ingenting att säga mer, ska fortsätta fylla på min spotify som jag nyss har fått ;)



väntar på någon speciell!

jag har ätit, fixat mig& städat klart!  nu sitter jag i sängen, eller ligger faktiskt menmen i väntan på min lilla pojk, han är lite efter men han kommer nog snart :)  snackar med linn nu på msn, grymt vad jag har saknat/ saknar dig! ♥  hoppas vi kan träffas så snart som möjligt!  :)  nej nu ska jag gå ner och fördröja tiden med lite tvtittande, sedan ska jag och min fästman mysa och kolla film!  så vi hörs imorgon, ha en bra torsdagkväll, för det ska jag ha!



 vadå gammmal bild linnea? ;)


lång& trevlig helg framför mig

godafton!

klockan är nu prick fem och jag ska nog snart äta, sen ikväll kommer älsklingen hit& gud va mysigt vi ska ha :)  skolan idag var helt okej,  mitt no-prov jag hade idag gick nog faktiskt bra, hoppas jag! svarade ju nästan på alla frågor så något rätt har jag nog! ;)  slutade även klockan två idag, men var ändå inte hemma förens tre p.g.a den låååånga bussresan hem -.-  men nu är jag hemma och bara väntar på maten& jonatan, så hörs ikväll eller imorgon! 
här får ni två bilder från idag  :)!


linnea& thony på musiken, fråga mig inte vad dom gör!


kevin som snarkar i bussen påväg hem, haha så söt :D




noläsning& nana

tror ni jag har pluggat något?...  - nej!  jag orkar verlkigen inte, men eftersom jag ska sova nu så får jag väl läsa lite i den iallafall.. och nu ska jag göra det! ;)  denna kvällen har varit bland dom segaste, tur att min morgondag inte kommer bli lika tråkg iaf!  headern är på g, har pratat med min privata blogg-fixare, och den personen nämns inte här! ;)  aja, klockan börja bli mycket så nu hinner jag inte sitta här& babbla ;)




bilden passar perfekt, två stycken som satt ihop men knappt pratar med varandra längre, men jag ska inte störa dig och ditt nya...  behandla folk som du själv bli behandlat, så här har du!


ny header på g

usch, jag har ingen som helst lust att ta fram no böckerna, skiter i vad som händer imorgon, orka bara inte.. gör hellre teori om mopeden, för nästa vecka blir det nog att skriva upp sig! :)    imorgon är det torsdag och det är min sista dag denna veckan eftersom vi har studiedag på fredag ;)  
så imorgon kommer jonatan hit& sover här :)  
hörs om någon timme, måste plugga på moppen& no nu,  *buhu*


ny header på ↓



världens segaste dag

gudans maja va trött jag är! väckarklockan som ringer klockan sex, och sen när man väl är i skolan så ska man gå en mil..  för er som inte vet så är det "dackemilen" varje år som man måste gå/springa, asjobbigt! :O  menmen, är hemma nu iaf och har städat mitt rum lite, ska bara dammsugas sen är det klart!  sen imorgon så är det ju no prov, underbart!  kan ju inte ens hälften av det hon säger, men vi ska nog klara detta ;) 
vi hörs lite senare för har inte så mycket mer att tilläggga!

grattis nina som vann av alla tjejor idag också! :D♥

långt inlägg

tjenis penis!


jag vet inte varför jag inte bloggat sen jag kom hem men nu har jag tid till att skriva& lägga in bilderna :)  kan ju börja men att göteborg var himlans roligt!  fick ju både umgås med emilia& jonatan, mysigt!  resan dit tog en massa tid, men vi var väl framme vid hotellet vid två ungefär så packade vi upp mm, senare tog vi bussen till liseberg och träffade alla dom andra,  åka karuseller, umgicks och hade jätteroligt. :)  lite efter nio åkte vi hem till hotellet och hade det trevligt där, eller vad säger du emilia? ;)  nästa dag sov jag till klockan åtta, sedan klockan nio frukost!  efter det så packade vi ihop alla grejer och sedan tog bilen till ullared! jag har inte hunnit ta kort på allt jag köpte i ullared, så det får ni i helgen när jag har tid!  tyvärr så tog det mer än en halvtimme för att få pakering, och tyvärr så vet inte alla utländningar sveriges regler?!  det var en kärring som sprang bara ut från sin bil från en annan parkering och tog den platsen som vi stod och väntade på,  haha!  jävla idiot säger jag bara!  men nog snackat om ullared och göteborg, bilder får ni, dock inte många alls.. men ändå!

skolan idag har varit kul/ jobbig, iallafall när man måste ha fem lektioner innan lunch! men jag klarar mig, slutade med elevensval och det gillar vi!alltid lika roligt, eller vad säger ni emilia& linnea? :D 

nu har jag kommit ur en lång och skön dusch och provade även min nya hårinpackning,  och ätit mi proppmätt!  tänkte göra lite mopedteori, länge sen jag gjorde det känns det som, men eftersom pappa ska boka imorgon så då borde jag väl få åka in till växjö så snart som möljigt och göra det!  men vi hörs sen!



hotellet


mamma& pappas säng


och så självklart fick jag& hampus soffan..


tyvärr blev det inga mer bilder från liseberg, men efter att jag hade gått in här så blev min kväll helt underbart roligl!


idol i min ensamhet

efter att ha tagit en snabbdusch så sitter jag nu vid tv'n och kollar på idol :)
usch, jag har inte packat min väska än och jag orkar inte göra det heller =(    efter att jag har kollat på idol nu så ska jag trappa upp i sängen& sova! :)  så, vi hörs inte förens på söndag när jag kommer hem men massa bilder och massor att berätta! ;)   så, godnatt för min del!






jobbig dag& sugen på allt

vilken dag! äntligen hemma så man får göra vad man vill iaf!  har varit sugen/ hungrig hela dagen och när jag väl är hemma så äter jag bara massa äckligt godis =(    men fredagar i skolan är faktiskt okej! ;)  nu sitter jag i mitt nystädade rum och är hungrig& ingen mat lagas där nere, så efter detta inlägger ska jag ta mig ner och börja med den!  och efter jag lagat& ätit maten ska jag duscha& sedan packa tills göteborg imorgon! :D  men jag längtar nästan mer till ullared på hemvägen än till liseberg, kommer ju frysa häcken av mig! =o  aja, vi hörs efter matlagning& uppfärschning!

bjuder på en skitful bild på söta emilia! :D

RSS 2.0