2 dagar

nu sitter jag och tar det lugnt efter en väldigt trött skoldag!  förstår inte hur trött jag är,  höll på att somna i bussen påväg hem men jag vågar inte sova i bussen, tänk om dom kör för långt?! =o   aja, vaken var jag iaf! ;) kom hem prick 15.15 och vet ni vad jag fick höra efter jag kommit hem?  jo, att den bussen som går vid halv fyra hade gått sönder, haha!  det roligaste var att jag åkte på den bussen precis innan, snacka om tur! :D   aja, nu har jag precis ätit världens godaste soppa, lisas gulachsoppa!  (stavning) 

nu när jag väl har skrivit klart detta inlägget tänkte jag kanske gå ut lite? tänkte ta med klara isf och leka i löven& kanske ta lite kort eller något :)  & imorgon är det packdag efter skolan& tidigt på lördag beger vi oss till göteborg, haha mitt i vintern typ? =o  så vinterjacka& vantar när man ska åka skulle nog jag rekomendera! ;)  menmen, vi hörs lite senare efter min utflykt där ute i det kalla!


skolarbete med fina girls

klockan är snart nio och jag har precis kommit ut från duschen och tagit på mig min älskade sovtröja!   skolan idag var helt okej,  som vanligt..  imorgon slutar jag vid två så blir väl att ringa till farmor imorgon ;)  efter skolan var det tänk att jag ksulle hem till linnea men hon skulle tydligen klippa sig så både linnea& jennie var här för mindre än en halvtimme sen!  vi kollade på en film som vi hade fått i läxa av ann-katrin, (svenskalärare) så nu är det färdigtittad& klar, bara lite kvar och resten gör vi på måndag!  nu ska jag nog gå ner och kanske äta något eller också borsta jag tänderna och gå upp hit igen och gör lite teori frågor och sedan sover!   men nog med skrivande, klockan går och snart äre läggdags!  hörs imorgon!


haha, vi var bara tvugna att prova mittbena innan,
 & ni ser ju hur snyggt det var?!


sovdags

gud vad jag har pluggat!  hoppas pappa ringer och boka en tid nu då så jag får köra med min älskling snart! :)  nu ska jag alldeles strax sova, ska bara gå ner och borsta gaddarna.  =)   imorgon får ni update efter jag varit hos linnea och kollat på film, något vi ska göra som svenska läxa, så vi hörs på källen! :)  & innan jag ska sova hade jag tänkt att göra ett till test, så bäst jag börjar nu, godnatt!




bild från skolavslutningen i åttan ♥

vi jobbar ju...!

nu har jag varit hemma från skolan ett tag och inte gjort någonting? mina fotbollsträningar är ju slut nu känns det som, fast vi börjar ju inomhus på lördagar ;)  skolan idag var helt okej faktiskt, första& sista gången jag var ute och sprang på idrotten iaf! =o  men det bästa med tisdagar är ju elevensval med emilia& linnea! :)  menmen, nu ska jag väl fortsätta kolla på tv& även göra lite uppgifter på mopedteorin, kanske be pappa ringa och beställa tid fast han och jag har bråkat (ovanligt) så vet inte om jag vill prata med han så får väl be mamma ;)  men vi hörs senare!


pluggar ju! ;)

om en vecka så..

om precis en vecka så är jag hemma, men om man åker tillbaka en dag så har jag faktiskt varit på liseberg!  och på hemvägen, då ska vi ta en titt förbi ullared med, kan inte bli bättre!  så om det är något jag vill så är det att denna veckan ska gå fort! 

nu har jag precis gjort lite teori om mopeden, blev godkänd så nu ska jag nog göra 70 frågor till, sn får det räcka! imorgon kommer jag nog skämma ut mig för hela skolan.. nämligen sm i fotboll, fyfan.. varför sa jag ja till skiten?!  =(  aja, så packa den väskan& sedan ta fram kläder till imorgon också.  sen nu denna veckan börjar skolan, alltså inte alls bra update, men så bra jag kan! :)  så hörs!


marknad& spännande match!

dagen blev utmärkt!  farfar körde upp lilla mig till linnea runt 11tiden och så gick vi en runda på marknaden ända tills det var min tur och stå i ett stånd med emmie& lisa! :) stod där i bara en halvtimme typ, skönt och slippa det ;)  menmen, lisa och jag gick runt där på marknaden, visste fan inte vad vi skulle göra, så vi köpte först munk, sen tuggummmmi& sen en ballooong! ni vet en sån som man kan prata med, har ni gjort det innan? :)  det var iallafall första gången jag gjorde det idag, fyfan va kul det var! har en video på det, men vet inte riktigt hur man laddar upp det så den kommer komma när jag vet hur man gör! 

efter marknaden klockan kvart över ett blev jag hämtad av linnea och gänget och så stack vi till rävemåla för att spöa team södermöre, gud i himlen vad vi spelade bra!  och när man spelar bra så vinner man också, 4-2 till oss!
nu är maten alldeles strax klar, så jag ska ner nu, sen kommer jonatan hit och då blir det lördags mys :)


andra sidan häcken med klara& hampus

hemma från affären och redan fått i mig min fredags tacos.  vet inte hur mätt jag är, hoppas att lite godis går ner till filmen som jag och mina två älsakde syskon ska kolla på, får se om hampus tänker kolla eller om han hellre sitter framför datorn, men annars blir det mys med klara :).  som ni märker så blir det tyvärr inte att jag åker till jennie,  det hade jag gärna velat med det blir problem imorgon så vi får ta igen det någon annan dag!  gud va skönt att inte ha varit i skolan denna veckan, verkligen jätte skönt att slippa allt tjat från alla lärare och alla läxor,  me like! men aja, nu ska jag springa och hämta mitt godis sedan övertala klara om att vi inte ska kolla på pettson& findus!
 vi hörs ikväll lite senare eller imorgon!



praovecka

jag har inte uppdaterat alls så bra, men jag har mina skäl ;)  • prao& fotboll! praoen har varit.. tråkig! samma sak varje dag, förstår inte att dom överlever! =o  menmen, jag gjorde så jag fick sluta lite tidigare idag, så skönt! :)   nu håller jag på med mitt rum, (städar)  har rätt mycket att göra tills imorgon både match& marknad, & kanske jonatan på kvällen om det går :) men inatt så ska jag även försöka ta mig till jennie och sova där, fast det bropå henne.  & så har jag inte färgat håret ännu, kanske tar med den till jennie ikväll? vi får la se! vi hörs innan jag sticker till jennie för nu har jag saker att göra, som att åka till lessebo och köpa godis!

snart får jag äntligen börja använda min älskade halsduk& så kommer snart min vinterjacka! ♥


prao!

ursäkta för jag ej har bloggat, men praoen tar kål på mig! ;)  är iaf hemma nu efter en lååååång& hittills den roligaste dagen! har mest varit bland kläderna och satt priser på dom o.s.v (:  skulle egentligen gått till wasa och käkat, men albin& jag förs som stuckna grisar, så vi åt tjockis mat bakom börjes! tyvärr får ni fortfarande inga bilder p.g.a min kamera på mobilen är sönder =(  men jag ska be papa snällt om att åka in till växjö för att käpa mobil i helgen!!  :)  nu hinner jag inte skriva mer för att jag ska träna, så måste packa väskan nu!




hemma!

dagen idag har varit helt ok, åkte ju till linnea klockan tolv, och så bakade vi mm :).  sen när jag kom hem, vid tre tiden typ så gjorde jag inte allt för mycket, lilla klara hade barnkalas,  så jag kollade på film& snackade med min älskling :) så jag är hemkommen från han nu, var där i en timme ungefär (:  så nu vet ni det, nu ska jag göra mig i ordning för sängen, sen se om jag hittar någon film, och sedan sova! :)  tyvärr kan jag inte ta bilder med mobilen, så ni får nöja er med bilder som jag redan har inlagda& googlebilder ;)  hörs imorgon om jag hinnner!





jag ska köpa ny mobil!!!

godmorgon!  jag har sovit sådär bra inatt, men somnade bra igår gjorde jag iaf!
gästerna kom vid sex tiden och ah, vi åt gott& körde lite med mopederna, tyvärr så tog jag kort igår, men inga kort sparades, så mobilen tänker jag bara säga hejdå till! men iaf, emilia och jag körde upp till linneryd, och där träffade vi jompe lite, sen var det hem för att äta tårta!  efter det så blev emilia opch jag typ as trötta, gick upp i sängen och kollade på hannah montannnna movie! fast somnade..  menmen, nu ska jag bara äta frukost innan jag dör av hunger! - jag la mig hungrig& jag vaknade hungrig!



har har ni en jätte gammal bild,
men idag ska jag ju färga håret, tänk om jag blir för blond! =o

vill ha?

jag vet inte vad jag ska göra,  jag vill ha en ny mobil& den finns i mer färger, så vad tycker ni?



gladere..

eftersom jag är så smart, så bad jag jonatan att leta reda på en mobil till mig,  och vet ni? jag ÄLSKAR pippitröjor ♥  ska be min farmor sticka en sån till mig! :)

vad tycker ni om tröjan? :)


not happy!!

jag är verkligen inte alls på humör, mobilen är sönder och filmen går inte att kolla på!
så nu ska jag f*n kolla efter en ny mobil, hörs när jag är på bättre humör...

svaren!

vad gör du om 10år? :D
svar: jadu, jag har nog förmodligen ett jobb& bor med min familj! ;)

har du någon kille på G? ;)
svar:  jag har ingen på g eftersom jag har kille

oledoledoff! :D
nejmen... haha!
vara någon dag amandaaaa? saknar dig :(
din farmor ba: men amanda då! ;) HAHAH! :D<3
svar: klart vi ska vara snart sara! jag saknar dig också& våra tältminnen! =(
haha, vet att du älskar min farmor ;)

Vem är snyggast i klassen?
svar: eddie

tycker du att du ser bra ut? :D <3
svar: nej, jag hatar min näsa! & jag har börjat bli jätte tjock, och jag säger inte detta för att jag tycker jag är smal, för det är jag verkligen inte. så nej, jag är inte nöjd med mitt utseende.

vem är jonatan?
svar: jonatan är... min baby :)








saknar sooooolen, min bränna& gotland =(

~ svar på era frågor

nu har jag äntligen duschat och fått på mig lite kläder& städat!  men min mobil, den vill då inte laddas =(  men den får jag väl pyssla med lite senare, tänkte även svara på era frågor sen också! :)  och så ännu en sak, jag skulle ladda hem titanic, och när jag väl nu skulle kolla på den så var det fel film =o så just nu håller jag på att ladda hem rätt film?! hoppas jag! 
vi hörs snart, ska bara tänka ut svar åt frågorna! ;)

cool bild va? ;) 
gjort den alldeles själv, älskar att kräma in mig efter att ha duschat! :D


färgar på söndag!

gud vad jag har sovit gott inatt! inte en ändå påse under ögonen på morgonen ;)  men mamma väckte mig ändå halv 10 för vi skulle ge pappa paketer..  men jag överlevde!  min mobil har typ pajat, det går inte att ladda den så jag vet inte hur jag ska göra med den =(  aja,  nu ska jag snart börja med att städa mitt rum, och sedan dammsuga övervåningen. (y)  men vi hörs mer senare för nu måste jag börja med städningen.



här har ni hårfärgen & godmorgon!







flummbild på mitt nyvarande hår

ni ska bara veta hur överaskad jag blev innan, jag skrev lite med jonatan på msn, och sen bara slutade han svara, sen efter en stund så kom han& emilia på mopeden, gud va rädd jag blev!  men vi hade det jätte mysigt iaf, kollade på idol och lite så :)  imorgon så ska jag hjälpa mamma med att städa,  svara på frågestunden, så om ni har en fråga så måste ni fråga för imorgon ska dom besvaras ;) sedan på kvällen så har vi kalas här hemme, men jag bloggar imorgon efter jag vaknat, :)  nu ska jag borsta tänderna och sedan lägga mig i sägen ♥  btw, bild på hårfärg får ni imorgon istället!


booring frayyyday

förlåt för att jag aldrig skrev när jag kom hem men mamma undrade om jag ville med och handla så jag åkte med till börjes ;)  & när jag kom hem så skulle vi till grannen och äta pizza, men nu är jag hemma! (;  ikväll händer typ ingenting?  medans resten av familjen är hos grannen så kanske emilia& jonatan kommer hit, men jag vet inte :).  vi hörs sen så ska ni få se min hårfärg också!

fick även med mig en godispåse med mig hem..


grattis!

måste bara säga grattis till klara som fyller tre år idag!
så, grattis älskade gullunge! ♥♥


frågestund!

nu kommer jag med något jätte roligt! ;)
nu ska ni få fråga massa saker,  så när du läser detta så ska du självklart kommentera något som du vill veta!

ps, svarar på allt i helgen!!! 
KLARA,FÄRDIGA, GÅ!




googlebild..


är det inte det ena så är det inte det andra.

nu har jag varit hemma ett bra tag, iaf sen fyra :).   har även ätit så nu ska jag snart ta fram mina mope´dböcker och plugga lite där.. sen har jag planerat min dag lite kort! ^^
• plugga tills klockan sex.
• klockan sex, duscha!
• efter duschen städa upp allt som ligger på golvet och även dammsuga?
• klockan åtta, idol!

det var mina planer det så lika bra att börja nu så jag slipper plugga mer sen! måste fan boka snart, jag vill ju köra innan snön, om jag nu hinner ta kortet innan.. aja, vi kan höras lite senare om jag hinner!


ser ni inte hur solen skiner?
båten var ett jätte tips om man ville bli solbränd, typ neger på en dag? =o
jag vet iaf var jag ska vara nästa sommar! (;

j ♥

nu har jag varit hemma från skolan lite med har inte hunnit skriva förens nu ;)  skolan idag var chill? :) älskar elevensval iaf, när man får sin lilla stund med sina favvorit tjejer ♥  idag hoppar jag träningen för att jag ska plugga, eller iaf försöka.. haha!  men vi kan höras mer ikväll för nu känner jag att jag måste ha mat i magen!

snygg bild med min fina rena spegel, (;


vill ha håret.

jag vill färga mitt hår, och jag vet precis hur jag vill ha det! så nästa gång jag har tillgång till att köpta hårfärg så smäller det! jag vill ha det nu nu nu nu nu! haha, nu ska jag gå ner och fixa mig sen ska jag ta fram kläder till imorgon, sedan blir det sängen och läsa lite teoi till moppen& soprovet som vi till onsdag. men vi hörs imorgon efter skolan! godnatt!





fotboll& jennie.

hann aldrig skriva något innn jag stack, men jag, mamma& klara åkte till konga för att kolla på fotboll när hampus spelade! :)  när vi var påväg hem så såg vi min cykel vid skolan, som jag hade glömt ta hem, så jag fick cykla hem den, men jag cyklade hem till jennie och var hos henne en stund (: nu är jag hemma, har ätit& nu håller på med naglarna, ska snart ta fram lite kläder till imorgon och sedan gå ner och hålla koll på klara medans pappa är ute..  aja, vi hörs senare!


jennie& rasmus.
borta bra, men hemma bäst? eller vad säger du jennie? ;)

gamla bilder!

som jag sa i fredags så lovade jag ju lite gamla bilder till er, så luta er tillbaka& njut utav min barndom! ;)



julafton


brölopp, jag& hampus


konståkningstävling, frida, mollie& jag ♥


jag, fyllt 9år om jag ser rätt på ljusen?

 
jonna& jag


jag, mormor& kurt.


jag.


jag, haha!


hampus!


jag!


jag& min fulaste min..


jag& jonna!


jag, emilia
alexander& hampus!


snart jul, passar perfekt med en bild på emilia& mig!

kläder ♥

nu har jag öppnat och jag har ett problem, skorna är för stora!!  menmen, antingen får jag behålla dom eller skicka tillbaka, attans! det var inte så mycket beställt, men ni får ta en titt iallafall!

skor från hm& resten från ginatricot!











trevlig morgon

nyss ätit lite frukost, vaknade vid tio idag igen utav hampus& klara som kom in och hoppade på mig :). gick ner och titta vad jag hittade i köket! ↓  vi hörs snart, måste bara öppna!!

och godmorgon!







tv/sova

nu har jag suttit här nere ett bra tag, börja bli trött så nu ska jag upp och sedan sova! imorgon händer typ ingenting så blir väl att ha en egen dag typ? fixa naglar, och allt sånt! :) har typ ingenting mer att skriva, men vi hörs imorgon eftermiddag när jag har tid& skriva, för imorgon tänker jag sova bort hela dagen! godnatt!



bild på världens bästavän& han som är bäst i tv-pucken! :)♥

tv!

jag som trodde det var idol idag? :o men det var visst inte det, så nu kollar jag på dansfeber ist! :) verkligen as bra/ roligt program!  nu börjar första, hörs sen!


bad uppppdate

nuuuu kan jag äntligen skriva efter att ha,
• spelat match
• lagat mat med mamma
• och ätit!

så nu sitter jag i min ensamhet och vet inte vad min kväll ska gå ut på? vill någon vara så säg bara tillll! :)  idag gick jag upp lite över tio, åt frukost, packade väskan& gjorde även lite mopedteori! ;)  sen klockan halv två kom emilia& linnea och hämtade mig, matchen började klockan tre och matches resultat slutade 3-2.. förlorade tyvärr, men jag är ändå jätte glad för jag gjorde mina första mål denna serien! alltså båda två om jag ska skryta lite ;) så nu har jag ju ätit& så, blir väl att ladda ner någon film kanske och äta något gott till de! :) vi hörs senare för nu är det dags att välja film! 


OBS!
  kan ni ge filmförslag?




världens bästa film!

idag har jag gjort en sak, och jag har fått en ny favoritfilm! var ju på bio med emilia& linnea som jag skrev att jag skulle igår, (i rymden finns inga känslor) ett tips från mig!  menmen, när vi kom in till stan så hade vi bestämt oss för en sak,  inte äta på donken eller någon pizza, så det blev kinamat! ♥  klockan kvart i sex skulle vi hämta ut biljetterna, och sedan köpa godis! :)  och så skolan idag, den var faktiskt rolig!  dagen började med hemkunskap och där bakade vi kanelbullar, och så sliutade vi med svenska! (:  nu ska jag ner och tvätta bort sminket och borsta tänderna, sedan ska jag nog lägga mig här igen och antingen fortsätta kolla runt, eller också läser jag i min mopedbok som jag egentligen borde!! men vi hörs imorgon, godnatt!


söta emilia!


vårat godis innan bionnnn!


min mat, 4 små olika rätter!

ny näspiercing skulle sitta fint!

kom hem från skolan vid 4 tiden men jag har försökt undvika från att skriva, så nu efter att jag har städat& jobbat lite med moppefrågor så tänkte jag att ni skulle få lte uppdate! ;) idag i skolan så kollade vi på olika partier, eller alla sju som sitter i riksdagen som var och hälsade på, och så snackade dom o.s.v, älskade när dom hade ord mot ord, så kul och se andra tjabba! :D men sen skulle jag& jennie egentligen sovit hos farmor&farfar, vilket inte blev av, men vi ska försöka men det en annan gåg hoppas jag!  nu ska jag väl antingen läsa lite av mina läxor= moppen& so, sedan har jag no över helgen (y)  men nu ska jag måla naglarna, hörs snart igen!


måste köpa ny! ↓


hos linnea!

klockan är snart halv nio och jag är hemma hos linnea! :) vi kom hit för en stund sen, annars har vi bara varit hemma hos mig och så har hon hjälpt mig med so'n lite, och så har vi just precis beställt biobiljetter! =D  så på fredag blir det bio med linnea& emilia! :)  aja, linnea är i duschen nu så jag sitter här och kollar idol& skriver ;)  det var nyss en tjej som satt i rullstol och hon gick vidare! fyfan va cool hon var! imorgon får ni tyvärr ingen uppdatering för jag stannar kvar i tingsryd med jennie och så sover vi hos farmor& farfar! :)  så vi hörs i helgen, och så ska ni få jättemånga gamla bilder på mig& några sen jag var liten som jag hittat, jätte gulliga! :D haha, vi hörs!

idag har jag& linnea även beställt lite saker från gina, så dom kommer nog denna veckan, jippi!

bild sen jag& linnea var på bio sist.

sjuk på g?

godddagens!  nu har jag varit hemma sen fyra ungefär och bara suttit här& ätit, bli äl inte så mycker mer än att plugga på mopeden, annars inget. skulle egentligen pluggat men jag tror jag börjar bli sjuk? har iaf ont i halsen, ont i örat (duknar) täpt i näsan och träningsvärk i armen! så jag hoppade träningen idag, så jag slipper att åka ända till konga ;)  men jag tränade faktiskt igår, och innan träningen så åkte jag till linnea, vi skulle beställa lite kläder, men det gick inte så vi beställde skor till mig på en annan sida.  (h&m) men nu ska jag gå ner och hämta te sedan påbörja ett nytt test/ läsa om min älskade moped.. hörs efter?



vet ni vad det bästa är när man kommer hem från skolan?
att man får ta på sig mjukisbyxor& en skön varm tröja!

äntligen!

det som ni skulle fått reda på igår som ni inte fick p.g.a linnea..
så får ni reda på det nu!!  klockan är mycket och jag& min hals dör! så nu väntar sängen+ en "värme" sak som jag ska ha på halsen, sen imorgon kan man ju alltid hoppas på att det blir bättre =)


höll på i två timmar, fyfan va jag plågades..!




såhär ser det ut nu, inte bästa bilden men iaf ett bevis ;)


förlovad/gift!

har inte kunnat skriva idag för jag har varit så upptagen med jennie idag! :)  vi vaknade ganska tidigt idag, typ kvart i 10, åt frukost med mera! (:  sen idag har vi gjort en sak, men det får ni reda på imorgon, för det är en överaskning för linnea, så jag skriver det inte här idag ;)  jennie& jag har bakat idag med, (banankaka) och sedan åkte jennie hem och emilia kom så pluggade vi om mopeden, som jag tror pappa ska boka nu i veckan tror jag! men nu äntligen har jennie kommit, vi har nyss druckit te och ätit lite av våran banankaka (:  men nu ska vi faktiskt göra oss klara till sängen så vi kommer upp imorgon, godnatt!

äntligen förlovad eller gift kanske det är?
haha, gissa vem?  ;)


stan med emilia - dagens köp!

som jag sa i torsdags så skulle jag ju till stan idag (lördag) så där var jag idag med emilia, hennes mamma& alexander! :) lite köpt blev det iaf! snart kommer nog jennie, då ska vi väl äta lite, sen ikväll ska vi mysa framför en film och äta godis! jag får ju faktiskt äta nu!! :D

vi hörs antingen ikväll eller imorgon!
här har ni bilder från köpet idag! ↓


ginatricot!



ginatricot!


hm!


hm!

fredagen!

blev tyvärr inget bloggande igår för att jag orkade inte lägga in alla bilder o.s.v.. (:  men nu får ni bilder + text så jag slipper skriva vart ända detajl ;)


jag& jennie i bilen påväg mot emmaboda!


våran ledare magnus!


jag& jennie!


jag, jennie, linnea& emilia!


emilia i rött, sedan linnea& jennie!


blev ingen bättre bild, körde ju för fort! ;)





jag& jennie igen..


prisutdelning,  kom 3a iaf! (a)


och sedan killarnas! ;)


över till bowlingen...


emilia!




det var nästan som om det vore disco, musik& belysning, mysigt!



nyduschad& fräsch!

nu har man fått komma ut ur den underbara varmt sköna duschen& tagit på mig lite kläder :). nu ska jag väl antingen fortsätta med mopedteorin, eller börja med so'n.  fast innan det ska jag bädda rent& måla naglarna.  

imorgon fick jag oturen att ha jouren i skolan :(  men sån tur väl fick jag caféterian och smarta jesper! så jag slipper stå i kassan ;)  ojusde!  imorgon efter skolan sticker jag och min konfagrupp för en återträff, och så ska vi typ bowla& köra gooookart!!  bowlat har jag, men kört gokart?  - nej!   så morgondagen kommer nog bli ett minne för livet! ;) men nu har jag inte tid att sitta här mer, vi hörs nog imorgon om jag hinner skriva efter återträffen!
 ha det bra!





+

 

=



back on track!

jag är tillbaka! fan asså, klarade inte detta länge! ;) men nu när det börja bli helg& så får jag tid ochså, ni fattar! ;) kan ju säga att skolan idag var... seg?! det var typ massor med ungdoms partier i skolan som tog hela dagen, så har suttit och lyssnat på dom o.s.v.. men nu är jag hemma och torsdag är det idag= träning som jag faktiskt ska hoppa över! :) känner att jag är så j*vla trött, ont i halsen& en inlämnings uppgift att göra klart! (även plugga till mopeden) 


mina planer för idag är väl att såklart försöka bli färdig med inlämningen, läsa teori, och sedan ta en ansiktsmask& fixa naglarna!  ↓  så nu är det bara maten jag väntar på, sen tar jag itur med hälsan, blir även en lång och skön dusch lite senare! men vi kan ju höras av sen när jag har gjort det jag ska? 


RSS 2.0