gammal bild

Hemma efter träningen nu, som vanligt hade vi styrka en liten stund och sen yoga en JÄTTE lång stund. Och det sista av allt innan vi gick på från våran avslappnig så fick vi fotmassagde. Haha pinsamt eller vad?! Kommer hon och typ smeker/ kittlar våra fötter, nej usch. Det får hon inte göra om! Fast det var rätt skönt, men jag föredrar den andra massagen i nacken ist!  Menmen, nu ska jag äta upp, välja kläder och sedan sovaaa! Hörs imorgon!

träning

Nu är jag hemma, har ätit lite och så ska jag snart packa väskan! Hinner tyvärr ingen outfit för jag har tagit av mina kläder för jag var tvungen att prova våra nya skolkläder som jag beställde, eller asså en tjocktröja& mjukis! Bild kommer när jag skrivit klart, fast jag är klar nu frör jag är lite sen! Hörs efter träningen eller imorgon, får se vad klockan är! Hare bra!
Framsidan på tröjan, bak får ni se en annan gång!

gammal bild

Efter tv-tittande och annat så är jag uppe i sängen igen, ska genast lägga fram mina kläder som jag ska imorgon och plocka iordning lite snabbt, hann ju aldrig göra det innan. Typ fastlimmad vid datan, jag lever för den ♥♥♥♥♥ Men vi hörs imorgon efter skolan med en outfit! Godnatt!
Btw, en länk där ni hittar min fru; http://mmichelol.blogg.se

just nu

Nere i tv-soffan nu och kollar på solsidan med min bruur& Zlatan jämte mig:) Efter programmet så fortsätter nog min kväll som innan, bara ta det lugnt för imorgon är det ju skola. Alltså Upp tidigt =( Aja, nu vill jag bara att våren ska komma så jag kan använda min jacka, eller jag kanske tar den nu i veckan eller något, sen börja använda något annat än vinter skor, man ser ju för satan gräset nu ju! Yaya, nu börjar det igen, hörs!

?!

Så nu får jag inte min bikini, eller jo typ 865967094560954 år!  ÅH!!

just nu

Wihoooo! Ibland har man det bra! Nu ligger jag i sängen, har nyss varit nere och ätit kyckling& ris, gott ju! Och så snackar jag med Linnea och vi ska beställa bikini! Men jag skickar med tre andra saker också! Så nu ska jag fortsätta kolla One Tree Hill ♥ Sen ska jag nog städa mitt rum, fixa kläder till imorgon och sen får vi väl se om jag hinner med något avsnitt av oth igen!  Detta hade jag tänkt att beställa;

gammal bild

Är hemma nu från Linnea, eller har varit det ett tag. Just nu ligger jag i sängen, har ätit lite och håller på med mina naglar. Festen igår blev inte precis som tänkt, får planera den lite bättre nästa gång! ;) Men Linnea, när du ser detta så kan du gärna höra av dig, jag har en idéeéé:) Menmen, detta är ju sista dagen innan skolan imorgon, och lovet har varit helt ok. Kunde varit bättre men jag har ju varit lite småsjuk och är lagon pigg till skolan börjar, great! Men vi kan ju höras av snart, ska lägga på lite nagglack på naglarna och samtidigt kolla oth! Hörs!

kläder ♥♥♥

99.8% kvar, sen är säsång 6 nerladdad! Alltså kommer jag nog glo på några avsnitt innan jag beger mig till Linnea! Så nu hade jag tänkt mig att springa ner lite snabbt till mamma och se om jag kan skicka efter lite kläder, alltså håller vi tummarna på att hon är på humör så kommer detta nog gå!:) Kommer alltså beställa bikina, och det blir den första som ni ser i inlägget där nere ↓ alltså den blommiga! Wiho, 99.9% nu, hörs senare!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

love ♥

Asså hur snygga är inte dom skorna egentligen?! En vacker dag då jag har lite pengar& mamma med mig till stan så ska baskemig dessa bli mina! Big love!

tränat

Hemma från träningen nu, haha roligaste på länge! Vi skulle nämligen ut och springa lite idag och så kom jag, Linnea& Emma lite efter och så tappade vi bort dom.. Och ingen av oss hittar i rävemåla så vi var helt borta.. Så vi fick gå tillbaka och när vi var framme var det några som letade efter oss, hahaha! Men nu är jag som sagt hemma och ligger i sängen, ska nog snart äta för min mage kurrakurra! Så vi kan väl höras lite senare helt enkelt, puss kyss smeeeeeek
VS 



just nu

Sitter just nu i tv-soffan med mamma och kollar tv, och sitter på datan. Vilket liv?! Haha, men jag har faktiskt målat mina naglar och städat pyttelite ocg lagt ner saker i tvätten, 1-0 till mig! Har fortfarande väskan kvar men jag packar nog den imorogn om jag känner mig rätt. Men vi kan ju höras av lite senare för jag fastnade verkligen för denna filmen, caaao!
VÄRLDENS BÄSTA TJEJ

slappdag

Förlåt för all dålig uppdatering men nu är det så att jag var snäll nog och följde med mamma, Hampus& Klara till badhuset! Så ikväll har jag plaskat och bastat! Mycket skönt, vill verkligen ha bastu i mitt hus sen! Resten av kvällen ska jag ta det lugnt och förmodligen packa min fotbollsväska, imorgon blir det springning och styrka om jag känner tränarna rätt.. Usch& fy& blää. Sen efter träningen sticker jag hem och packar sen drar jag vidare till Linnea och sover där och ha en gnutta kul, men mer om det senare! Aja, nu får jag väl sysselsätta mig själv så får väl städa mitt rum som jag aldrig gjorde igår och måla om naglarna! Hörs!

just nu

Förlåt för jag aldrig hörde av mig i morse men var tvungen att skynda eftersom vi skulle hinna med allt! Men nu är jag hemma och passat är tagit. Usch va fullt men shiit samma! Efter jag hade tagit det stack vi till Maxi, åt donken mat och handlade lite snabbt, så är hemma nu och ligger i sängen med täcket, fryser ihjäl. Men jag är rätt glad iaf, ligger här med en godispåse och väntar på att One Tree Hill säsång sex ska laddas klart! Men vi hörs lite senare för ska förska välja en bikini :)

godnatt

Nu ligger jag i sängen, igen.. Men nu ska jag fortsätta att ligga här fast lägga ifrån mig datorn och sova! Mycket som ska fixas imorgon känns det som! Ska se om jag och Linnea kan träffas, vi har som sagt mycket att fixa tills lördag! :D HAPYFACE! Men vi hörs mer imorgon, godnatt!

mys

Jag och min käre bror har gjort morötter och dipp, men får nog alla för mig själv för nu började vi bråka och han börja lipa ;) Gott äre iaf!

vilken tycker ni?

Nu sitter jaghär nere i tv-soffan och kollar fotboll och kollar ut bikini's! Imorgon måste jag som sagt åka till stan igen eftersom jag ska fixa pass och så kanske vi köper en binini åt mig när vi ändå är inne, har bara kollat på hm's sida och jag vet inte vilken jag vill ha, alla är så fina.. =(

gift!

Träningen idag var inte så farlig, var inne och hade "målvakts" träning, eller mina armar är helt slut men annars äre bra! Så resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt! Kanske gå ner och kolla tv och mysa med mamma, var ju inte igår precis! Men vi hörs senare, tänkte städa lite snabbt i mitt rum!

Idag den 24 februari fick jag något som jag alltid har velat.. JAG HAR GIFT MIG! Och inte med vem som helst utan min egna Michelle! Tror bröloppet blir en snabbis på lördag om jag har tur, hihih.

diss

Blev riktigt besviken på filmen "Mean girls 2" As dålig film, har nästan kommit till hälften och jag kollar knappt, ettan var sjukt mycket bättre!

wb michelle...

I ♥♥♥♥ HM!

bjuuuder

Nu ligger jag här i sängen som jag gjort väldigt länge, börjar bli lite smått hungrig. Ska nog allt gå ner och göra mig en panpizza, skulle sitta störtskönt i kistan! Och så har jag börjat på säsång sex nu också, härligt med lov ibland! Bara helgen som vi håller alla tummarna på, wihooo!


knasbild

Ännu en tidig dag man blir väckt, bajs på mamma& Klara. Aja, nu har jag ju hela dagen att se fram emot, iaf ända tills typ kvart över fem.. Klockan är tjugo över tio och jag har ätit frulle, så nu ska jag sega i sängen tillsammans med min data& oth!

ge mig helg!!!!

Bad update, yes i know! Men nu är jag tillbaka, eller nu skriver jag iaf! ;) Har fortfarande bara kollar på massa One Tree Hill serier idag, ätit och latat ig. Imorgon blir det alltså stenhård träning att se fram emot, wiho. Iaf så ligger jag här med lite glass coh planerar min helg, den ser rätt bra ut men jag berättar om den på typ fredag! Mohaha. Sen en sak till, vet ni vad jag vill ha sen när jag flyttar ut och bor själv? En massa gosedjur, ska verkligen önska mig det när jag fyller år och så ska jag köpa massa, snacka om mysigt!

slappdag

Ja ni, min dag spenderade jag i sängen. Idag igen.. Men har ju letat fest men inte en jäkel som ska ha så idag blir det väl hemma kväll igen.. Lovet suger, buhu. Men iaf, ska alldeles strax börja laga lite mat så hoppas jag inte förstör den ;) Haha, inte direkt mästerkock här inte.  Whatever, jag är hungrig så börjar nog med maten nu sen får jag väl fortsätta att kolla på oth, just love it! Aja, här får ni en skitsnygg outfit också, passar ju när man är "sjuk"

love ♥

Godmorgon! Har varit vaken ett tag orkade bara inte blogga. Iaf så ligger jag i sängen och inviger säsång fem, redan andra avsnittet just nu :) Idag vet jag inte riktigt vad som händer, sånt man märker. ar inte så mycket att komma med just nu så vi kan höras senare!

godnatt

Seg uppdatering idag men har inte varit på topp direkt!  Kan ju sammanfatta min dag efter jag varit hos Jennie..
• Sängen/ oth
• Lessebo med mamma
• Sängen
_
Vilket liv va! Men har inte orkar göra så mycker mer men vafan det är ju lov! Då ska man ju vila och ha kul så detta blev en vilodag! Så nu ligger jag här då, åt nyss upp mitt äpple och ska nog snart sova! Bara kolla klart på oth, alldeles strax slut :) Men vi hörs imorgon och få se vad jag hittar på då! Nattti!

långa öronhänge ♥♥



just nu

Host host host, jag gör inget annat än att hosta. Eller jag gör egentligen ingenting, har legat här i sängen sen jag kom hem och kollat på oth och druckit oboy och ätit lite.  Så nu ska jag fortsätta och kolla på film och vila så jag orkar med morgondagen, lill-lördag ju! Eller vad säger du Linn? ;) Aja, nu fortsätter filmen. Hörs!




PLUTT!!!!

Fysatan vilken rolig kväll vi fick till det igår! Först drog vi till rävemåla hos Joar men var inte där länge för alla skulle åka hem, men tack ändå Joar! Sen var vi ute i rävemåla och väntade på bilar så jag, Jennie& Linn åkte med Jojjes pappa med Adam& Filip. Så snäll som Jojjes pappa var så körde han oss till tingsryd, skön farsa! Aja, vi hoppade av i tingsryd vid kaskad typ sen kom Toni så vi joinade honom i epan så vi var typ sju stycken där i, haha! Han körde oss till Filla iaf och där slutade kvällen! Hade as kul verkligen! Var med Linn nästan hela festen och även Jennie men hon hade annat för sig ;) Men kul och vara med dig igen Linn, saknat dig massor! Menmen, det var det mesta som hände igår, orka inte gå in på detaljer ;) Aja, nu sitter jag här i sängen nyduschat och fräsch. Så ska nog kolla på ett avsnitt av oth och piggna till lite!
Fluuumbild på Linn& mig ♥

feeeeest

Nu är jag& Jennie färdiga för fest coh sticker om en kvart ungefär! Hoppas ni själva får en bra kväll för det ska vi ha! Hörs imorgon! Btw, våra outfit's!

feeeeest

Jag är nyduschat och påklädd! Dock inte dom kläderna jag ska ha ikväll men tar på mig dom senare! Om allt går som det är tänkt så blir det fest ikväll i rävemåla, mamma kö ut oss sen hämtar Jeppe oss inatt någon gång. Så nu väntar jag bara tills Jennie ska komma och Linnea! Om hon nu ska med?!!!!! Aja, idag var första gången jag ringde min tränare eftersom jag inte kommer till träningen, har ju fått utskällning bara för jag aldrig ringt, haha! Så nu tog jag modet och ringde! Så nu ska jag få hit mina bebisar och så hörs vi snart igen!

diggar bilden

Wiho, nedervåningen är färdig och jag är jätte varm, fan ansträngande att dammsuga och plocka iordning alla saker. Så snart ska jag duscha och så försöker jag fixa en chaufför till ikväll! Blir att åka på fest ikväll med mina fina vänner, hoppas alla är på iallafall och att kvällen blir lyckad. Dock är jag fortfarande förkyld så ska hämta nässpray och så äter jag halstabletter efter halstabletter. Tror jag snart ska äta lite, blir nog värma lite kinamat som blev över igår, gottis!

godmorgon!

Usch, inatt kunde jag verklgen inte sova har bara legat och tänkt& tänkt. Men somnade vid två kanske? Aja, idag är jag skit trött, fårse om jag sover lite till sen, har ont i halsen så sitter här med med mitt morgontééé! Så nu ska ajg pigga till sen ska jag städa och duscha i hundra timmar :) Typ raka benen, hårinpackning osv. Sen kan jag ju lika gärna be att det ska sluta snöa någon jävla gång, så himla deprimerande så det inte finns. Usch, detta var ett tråkigt och onödigt inlägg, hörs senare när jag vaknat till.

typ jag på bilden

Innan jag lägger mig blir det nog ett avsnitt till av One Tree hill, men det får bli det sista! Usch, jag har sån ångest för mitt rum, ser ut som om en bomb har slått ner. Kläder överallt, hårfön, borste, kassar och massa mer skit, innan jag lägger mig ska jag iaf göra lite ordning här inne. Menmen, nu är klockan snart tio så kan vara uppe ett tag till, ingen skola imorgon så kan ju vara uppe hela natten om det nu är så, fast ska nog vila så jag blir frisk så fort som möjligt. Aja, vi hörs imorgon! Godnatt!

just nu ↓

Visst är jag snygg med pälsmössa?!!!!! Haha, hade den innan när jag var ute, riktigt varm& skön ju. Menmen, nu fortsätter jag kolla på oth med popcorn sen klockan åtta är det solsidan!

one tree hill ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Veden är nu klar och jag är helt slut i armar& rygg. Blir nog en duscha snart för känner att jag ska duscha bort min förkyldning och halsont i riktigt riktigt varmt.  Annars kommer nog kvällen sluta här i sängen med One Tree Hill och facebook mm. Och bli friskt dåmedva. Att alltid jag ska vara sjuk när vi har lov, alltd så. Aldrig när vi går i skolan, nejnej då ska man vara pigg. Aja, hörs!

kläder ♥♥♥

Underbart med kinamat må jag säga! Är hur mätt som helst så var tvungen att springa upp i sängen och lägga mig och vila och hamnade här. Snart ska jag gå ut en snabbis och slänga in lite ved sen in igen fort som tusan och värma mig! Men här har ni bilder iaf på dom två sakerna jag köpte idag av mammas pengar, eller jag fick dom av mamma. Så måste vara riktigt snäll nu så jag börjar redan imorgon med dammsugning + veden nu då..

matdags

Hemma från stan nu och är nöjd med dom två köpen från idag! Tack mamma ♥ Nu ska jag ner och äta kinamat, hörs efter med bilder på köpe!

kolla emilias pozzzzz!

Min näsa bara rinner och rinner, jag snyter mig hela tiden, AS JOBBIGT. Menmen, igår kväll var det väldans trevligt, bowlingen var rolig, gjorde faktiskt två straikar! (Stavning) En med höger& en med vänster! Aja, efter bowlingen var det inte lika kul, jag blev sjuk på riktigt? Så sov typ hela kvällen och typ klockan tolv körde Emilia& jag hem! Så Emilia, när du ser detta kan du gärna höra av dig så du kan komma med alla bilder vi har tagit! :) Idag är det söndag iaf, och imorgon ingen skola för jag har loooooooov! Så idag ska mamma och jag in till stan en runda för att hämta ett par skor och så ska jag se om jag kan köpa ett par andra skor! Nu ska jag väl snart fixa till mig lite, äta lite frukost och sedan beger jag mig till stor stan! Hörs!

outfit!

Här har ni kvällens outfit för bowlingkalas!
Lam bild men hinner inte ta någon annan, Emilia kommer om ungefär en halvtimme så ska fixa det sista nu och så hörs vi ikväll antagligen!

trött

Min dag har sett ut såhär
• Ligga i sängen/ nyser
• Äta
• Film
_
Så detta blir nog sista avsnittet för idag för nu samtidigt som jag kollar på film ska jag ta bort det gamla naggelacket och sätta dit nytt sedan ska jag klä på mig lite kläder till ikväll eftersom vi ska fira min kusin Linus! Inte för att jag vet hur mycket han fyller men iaf. Emilia hämtar mig ungefär kvart över fem med epan sen sticker vi till Tingsryd och bowlar med alla som ska till kalaset! Känner mig även "sjuk" så ska ner och ta en alvedon sedan lite nässpray och halstabletter. Outfit kommer när jag fixat mig :)
Hoppas jag är lika bra på att bowla som jag är när jag spelar wii!

sjuk typ

Är hemma nu efter att ha sovit hos Emilia inatt, alla vi tre stannade hemma hos henne igår och snarkade över! Idag är det egentligen träning men jag vaknade och hade hur ont i halsen som helt och täppt i näsan så hoppar träningen idag och vilar ist! Iaf, igår hade vi jätte roligt, Linnea och jag fick våran fiskedamm som vi ville så allt blev perfekt! ;) Bilder har Emilia på sin kamera så jag hoppas hon kommer med kameran så får ni se bildernan någon dag! Nu ska jag kolla klart på sista avsnitten av Oth! Hörs!

hos linnea

Nu är jag hemma hos Linnea, vi har nyss ätit makaroner med massa gott tillbehör ;) Klockan sex går vi mot Emilia oxh firar henne! Ska bli jätte trevligt :)  Nu ska jag mysa vidare med Linnea och slå lite rekord på mobilen. Hörs!

i skolan!

Nu sitter jag här i skolan och ska komma på någon engelsk berättelse. As tråkigt så kunde lika gärna uppdatera lite här! Slutar om typ två timmar, alltså kvart över tre. Menmen, snart har jag syslöjd sen svenska och då ska vi kolla på (i rymden finns inga känslor) Skön film! Menmen, nu kommer lilla Ann-Katrin, måste ruuusa!




godnatt

Hemma från träningen nu, ganska rolig faktiskt. Eller den var rolig! Nu sitter jag här i sängen, fick nyss en inbjudan av Emilia.. Jag är välkommen till henne imorgon på barnkalas! Ska bli jätte kul! Så hänger med Linnea hem imorgon efter skolan så vi hörs förmodligen där! Så nu ska jag snart lägga mig och så hörs vi imorgon! Godnatt!
SNYGGING!

philip!

Nu har jag stressat i mig lite mat och stressar mig igenom detta inlägget! Skolan idag avr chill, slutade vid två och hängde lite med Niklas och Elias. Nu är jag hemma, har ätit lite makaroner och biff! Menmen, nu är klockan mycket och jag måste packa min väska! Hörs!

fräschhhh

Nuduschat och fräsch, luktar jordbugg. Smaskens. Aja, nu tänkte jag måla mina naglar lite och fila dom, jätte många som har gått av osv. Sen blir det mys här i sängen, kolla på oth och snacka med folket på msn/ facebook, ehe. Så nu ska jag kamma mitt hår sedan föna och efter det handvård!
Nu kommer denna bilden upp igen, hehe. Är det någon som vet någon bra sida där det finns jackor? Och just nu menar jag där jag kan hitta en brun skinnjacka!:)

duscharrr

Ett avsnitt av oth är avklarat och fler blir det efter jag duschat!Så nu ska jag och min överglada lillasyster gå ner och så hörs vi snart igen!

dagen+ outfit

Nu är jag hemma, tog lite tid att komma hem eftersom jag hängde med Emilia idag för jag skulle låna hennes skrivare, alltså har jag sökt in till gymnasie! Vi kan ju höras lite senare för ska kolla på älskade oth nu!

godnatt

Nu ska jag sova, klockan är snart tio och jag är mega trött, börjar bli gammal! Men vi hörs imorgon med massa update! Godnatt!

ge mig väskan

Sminket är borta och jag ligger ännu en gång i sängen. Under det varma täcket. Ska väl vara duktig och sätta på ännu ett avsnitt av oth.  Menmen, får väl lägga fram lite kläder till imorgon eller så tar jag det imorgon, ehe. Tråkigt och onödigt inlägg skulle bara uppdatera mig lite! Men vi hörs snart agaiiin!

hmmm..?

Är så sjukt sugen på båda dessa jacker.. Den ena jackan är från Bikbok och den andra tog jag bara från google.
......

just nu ↓


jag säger negerboll..

Snart blir det ett 3;e avsnitt av oth! Laddade ju även hem "mean girls 2" men kollar nog på den i helgen! Så nu ska jag ligga här mätt och trött, har en fundering på att baka negerbollar snart, hemskt sugen. Eller en glass, eller båda. Haha, inte alls tjock. Men obs, nu börjar oth igen! Hörs!!

dagen+ outfit

Nu sitter jag hemma efter en lång dag i Tingsryd. Skolan var helt ok som vanligt bara att när jag väl hade satt mig på bussen så kom jag på att jag skulle åka med mamma hem för hon hade varit på något möte så jag slapp bussen iaf, asskönt. Aja, idag händer typ ingenting. Justdet, jag hade prov idag, så håll tummarna! Wellllwell, nu ska jag ligga här under mitt täcke ett tag till, kolla på lite oth och chilla! Hörs snart igen!
•Treggings
•Svart linne
•Vitt linne
•Svart tjocktröja

godnatt

Hemma från träningen nu, helt okej. Hatar fortfarnade yoga iaf.  Efter detta inlägget ska jag föna mitt hår lite sen slänga mig i sängen och sova! Är jätte trött. Menmen, vi hörs imorgon med massa update och med outfit! Godnatt!
Här är min& Linneas mat från stan, vi gick till donken och beställde en teambox! Exakt 20 st chicken!

dagen+ outfit

Hemma från en bra skoldag, i love my friendzzzz! Så nu sitter jag på mitt rum och äter nudlar och bloggar. Alla ♥ dag idag och det firade jag och mina fina vänner med en kaka från cafeterian.  Menmen, idag är det styrketräning och yoga, hatar fortfarande yoga. Inte ens lite kul, blää. Gillar bara den underbart sköna massagen man får i typ 20 sek, så himla skön. Aja, nu ska jag äta upp och sen packa min väska, får se om jag hinner se lite av oth! Hörs!
Mycket dålig bild men det var mina nya sköna tights och nya tröjan.
Och så älskar jag mina nya öronhängen, ehe.

kissie

Nej nu är det sova som gäller, upp tidigt imorgon och gå i skolan.  Vi hörs imorgon efter skolan med en outfit! Godnatt!

humor ♥

Nu sitter jag nere i soffan omkramad av en filt. Om en kvart ungefär ska jag väl tvätta bort sminket och slänga mig i sängen, blir nog förmodligen kolla facebook, bloggar och oth! Usch, jag har typ spräckt min läpp, haha as ont! Så ska gå och hämta ngn smörja, ehe. Hörs!

kläder ♥♥♥

Detta var det jag köpte ↓
• Vitt linne
• Treggings
• Tröja
• Tights
• Örhänge
• Näspiercing
Sen köpte även jag och Linnea presenter till Emilia som hon ska få när vi har barnkalas hemma hos henne på fredag! Iaf, dagen tillbringade jag på stan med Linnea iaf! Jag och mamma smugglade med henne precis efter hon varit i stan med Emilia. Så hon dissade mig trots allt inte. Nu ska jag nog kolla på ett avsnitt av oth och sen klockan åtta är det solsidan! Vi hörs efter oth avsnittet!

pank!!!

Här har ni mina påsar, bilder på köpet kommer efter jag har ätit!

mot stan

Kollat klart ett avsnitt av oth och nu sitter jag nere i köket och äter skorpor. Kalas gott! Snart ska jag och mamma sticka till stan, skönt att jag slipper vara hemma och dega. Så vi hörs när  jag kommer hem!

jävla svin

Nu är jag hemma efter en mysig kväll hemma hos Jennie. Vi kollade på film, åt popcorn och sov! Idag hämtade pappa mig vid tolv typ för Jennie skulle jobba så nu är jag hemma och väntar på att mamma ska stiga upp. Linnea hänger dock inte med till stan, hon dissade mig. Buhu. Aja, ska fixa mig lite smått nu men vi hörs snart igen!
Snart blir det Norge med Maja!

hos snyggingen ↓

Kvällen är räddad. Efter jag käkat åker jag tre km bort! Hörs kanske där eller när jag kommer hem!

broken

Just nu blev mitt liv upp& ner. Nu mår jag verkligem sämst, fryser, ensam och allt annat negativt som finns.


tränat

Nu ligger jag i sängen som vanligt efter träningen, ganska rolig idag faktiskt. Får se om jag ska vara med Jennie idag, får väl snacka med henne. Ska iaf äta först och så sa pappa att farmor kommer snart, alltså mer smörgåstårta! :D Himlans gott!  Haha, trollen kommer om man pratar om dom så nu ska jag ner och äta!

från farmor <333333333

Nu har Victor åkt hem och vad vi har gjort säger jag inte! Haha skoja, vi kollade på tv, åt godis mm :) Så nu är jag skit trött, antingen kolar jag lite på oth eller så ska jag faktiskt sova! Sov ju nästan när han var här, ehe. Sen upp tidigt imorgon, träning klockan tio! Hörs efter tolv!
Kolla vad pappa och dom kom hem med när dom varit hos farmor& farfar. Farmor som är så söt hade slängt med tårta& sörgåstårta! Tack gullfarmor& grattis farfar! 80 år ju! ♥

fredag!

Äntligen hemma och äntligen fredag! Snart kommer Victor hit och är här hela kvällen. Mamma och resten av familjen åker och firar farfar, så hemma själva ikväll. Skönt! Nu ska jag kolla lite på oth medans jag väntar på Vickebooi och så hörs vi när vi hörs!

tränat

Nu är jag hemma från en "rolig" träning, ganska tråkig faktiskt. Aja, nu ligger jag här och ska snart gå ner och borsta tänderna, får se om jag kollar på ett avsnitt eller om klockan blir för mycket. Imorgon är det fredag, härligt det med! Så vi hörs imorgon och sen hörs vi hela helgen med massor av updatéé!
Nu får fan snön försvinna så pappa kan bygga mig ett hus!

träning

Två avsnitt av oth och jag ska kolla på ännu ett om jag kommer hem i tid ikväll! Nu har jag precis ätit upp, var nere innan och gjorde lite nudlar& stekte skinka, ist för bacon :) Så nu ska jag städa mitt rum lite eftersom Victor kommer hit imorgon sen ska jag byta om och åka till träningen! Vi skulle tydligen spela lite idag med boll, så nu vill jag gärna till träningen!

dagen+ outfit

Klockan lite över tio var jag klar med mitt nationella, tyvärr skulle Linnea& Emilia sitta ända tills halv tolv.. Aja, denna delen gick bättre än avd den gjorde i tisdags och det är ju bra! Imorgon är det fredan och det är härligt! Behöver verkligen helg nu känner jag! Ikväll lite över fem beger jag mig till konga, springning ni vet (y) Så himla tråkigt menmen. Blir väl bättre till sommaren då jag springer förbi alla ;) Haha. In my dreams. Iaf, nu ligger jag här och kollar på oth, förvånande? Njaa. Så det ska jag fortsätta att kolla på och så hörs vi sen igen!

godnatt

Nej usch, nu börjar jag bli riktigt trött så ska ner och borsta tänderna. Imorgon ska jag stiga upp i tid och i skolan så är det nationella prov, uppsats.. Hoppas denna delen går bättre än vad den gjorde i tisdags! Menmen, helgens planer mina vänner.. Den består av att på fredag kommer Victor hit, lördag ska jag vara med Jennie& på söndag en titt till stan! Härlig helg va?! Jo jag vet :) Vi hörs imorgon efter skolan iallafall, kommer hem i god tid& tidigt!

fräschhhh

Nu har jag verkligen duschat länge! Och jag känner mig fräsch, luktar gott och känner mig ännu mera fräschare! Exakt som att börja ett nytt liv när man hoppar ut från duschen, ren& fin! Aja, mitt naggelack som jag målade innan har typ låssnat! =o Så får väl måla dit nytt när jag skrivit klart sen ska jag nog föna håret. Går inte lägga sig med blött hår, nono! Vi hörs väl en gång innan jag ska sova så,  ni kanske kan få höra min helg-planering!
← Linnea& jag →

just nu ↓

OTH!

dagen+ outfit

Hemma efter ännu en skol-onsdag. Idag hade vi prov som jag verkligen inte klarade men ska göra göra om och klara! Aja, hemma är jag iallafall och jag har precis börjar kolla på säsång två i oth! Men kom på att jag måste blogga ;) Typ mitt jobb efter skolan, haha! Den nya KISSIE. Fast nej! Haha, nu ska jag fortsätta kolla klart på "filmen" sen ska jag duscha en riktigt lång och skän dusch, raka benen osv! Men vi hörs snart igen, ingen träning= massa uppdatééé!

godnatt

Snart är det sista avsnittet på säsång 1 slut, så imorgon börjar vi nog med säsång två när jag kommer hem! Kan verkligen inte sluta kolla, kommer nog få ig imorgon på vårat prov ;) Så kanska ska börja läsa nu lite..  Aja, nus ka jag ta fram kläder till imorgon sen lägga mig här under täcket och läsa so om Hitler, wiho. Aja, hörs imorgon efter skolan!
Föresten, jag tappade nyss bort min näspiercing, men den vita diamanten.. Ska aldrig mer ta ev den när jag tvättar bort sminket =( *Buhu!*

gotte

Asså jag orkar verkligen inte plugga, jag har ändå ingen användning av det. Haha. Iaf så sitter jag här i sängen med Klara coh så äter hon chokladpudding& jag semla. Och oth såklart! Så jag pluggar väl senare när jag ska sova.. Hörs snart igen!

byte

Usch, jag har verkligen fått panik när jag inte kan ta ut den näspiercingen som jag har nu, men efter en dags "krabb" så är den äntligen ute, så ikväll byter jag till min vita diamant! Efter jag har bytt den så tar jag ett till avsnitt oth när jag ändå håller på!

dagen+ outfit

Äntligen hemma från skolan, gjorde ju nationella idag i svenskan direkt på morgonen, hoppas det gick bra! Kändes ju inte helt perfekt men det funkar. Idag ska jag läsa på mitt prov som jag har imorgon, eller jag ska försöka läsa. Annars ska jag kolla på oth som jag aldrig hann igår, snacka om att jag är beroende! Jag ställde klockan på tjugo i sex för att kolla på ett avsnitt... Och jag går upp sex typ, när jag orkar. Så det ska jag kolla på& min läxa. Här har ni en outfit bild, dålig men duger. Och så hörs vi alldeles strax! Kommer mycket uppdatering idag eftersom det inte är någon träning!
Treggings, linne& mysig lång kofta!

hos linnea

Nu är jag hemma hos Linnea, hängde med henne hem idag för mamma var på möte& pappar jobbar. Så nu har Linnea och jag ätit makaroner& korv. Ikväll är det träning, styrka& yoga. Hatar yoga. Aja, snart kommer mamam med mina kläder sen sticker vi till rävemåla vid halv sex ungefär! Ha en bra måndag så höres vi!

I LOVE YOU ♥

godnatt

Nu sitter jag och kollar på solsidan, är jätte trött så perfekt med att avsluta denna tråkiga söndagen med ett humor program! Så vi hörs kanske imorgon om jag hinner efter skolan! Godnatt!

söt konfirmations bild på mig& emilia

Är helt slut efter att har varit ute, har kollat på två avsnitt av oth, blir ett till när jag är klar här. En ganska tråkig söndag, fast det är dom flesta.  En dusch skulle vara skön men jag är nog flr lat för det, men om jag orkar så blir det en dusch efter detta avsnittet! Sen ska jag även se om jag kan köpa hem lite saker från olika affärer, men vi får se hur det blir med det. Ett tråkigt och tröttsamt inlägg, chaoo.

fina lillasyster

Usch, tänk er att hålla på med ved och så hade man kickboxning igår, fattar vilken träningsvärk jag har. *Buhu* Aja, rummet är klart, den nya mattan är på plats och veden är klar. Ska nog snart gå ut igen men vet inte vad jag ska göra, men mitt hus ska snart börjas göra i ordning så lika bra att plocka bort allting som inte ska vara där så vi kan börja med det så fort som möjligt!

godmorgon!

Nu sitter jag i min säng och är förberedd för att börja dagen med att städa.. Usch, mitt rum ser ut som om en bomb har varit här. Så här ska det plockas& dammsugas! Vi kan ju höras av efter jag är klar med det, som tar typ två timmar? ;) Haha nej, jag sätter på lite musik så går det jätte snabbt! Hörs snart!

var bara tvungen..

"Hur skrämmer man bort en grupp Thailändare? Man gör vågen!"
Hahahahahha! Det var den roligaste "vitsen" jag hört på länge! xd

kan dock inte spanka

Nu har jag kollat på massor med avsnitt, typ fyra långa ikväll. Blir nog ett sista innan jag går ooh lägger mig.  Klockan är ju redan över tolv, trodde hon var typ elva eller något, haha. Så nu ska jag se vad min bror ville mig, han gapar som attsingen att jag ska komma till han. Menmen, ett tråkigt& tröttsamt inlägg. Vi hörs imorgon innan jag ska jobba och när jag har mina pauser! ;) Godnatt!

imorgon ↓

Gud vad jag är grym som verkligen är så underbart bra på att uppdatera, speciellt på helgerna! *Applåder till mig* Hehe, nu ligger jag i min säng igen, innan var det tv soffan och nu sängen. Jag gilla att ligga? Haha. Aja, imorgon blir det en "städ" dag. Ska dammsuga mitt rum, damma och snygga till det.(Köpte ny matta till mitt rum så den kommer på plats) Sen ska jag gå ut och vara flitig med att lägga ved i en skopa, sen kör pappa iväg den så kastar jag in, bra samarbete mellan far& dotter! Sen ska jag ta bort lite saker i mitt blivande hus, typ bära bort soffa och annat stort, så ska be min käre bror om hjälp. Sen på kvällen blir det en skön dusch och lite matte om jag orkar. Så ser min morgondag ut, får se vilken ordning det blir men en sak är säker, och det är att jag ska ha sovmorgon! Annars är jag nöjd, blir typ en "ute" dag för mig.
Nu ska jag nog passa på när jag ändå ligger här och filosoferar.. Sätta på ännu ett avsnitt av oth!

(allt är från monki)

Jag har skaffat mig en favorit nu! Danny! Helt klart. Menmen, jag fick underhålla mig lite så var inne på lite hemsidor&  hittade lite saker.

ingen reklam?!

Snackade med Emma innan& hon sa till mig att det inte är reklam i melodifestivalen, haha det trodde faktiskt jag.. Jaja, det har inte varit någon låt som jag fallit för, nu är det sista låten så nu får vi väl hoppas på den bästa.  Nu ska jag lyssna på.. DANNNNY!







just nu ↓

Nu sitter jag framför tv, laddad med en semla, cola& godis! Så nu lutar jag mig tillbaka och kollar på melodifestivalen, hörs sen när jag får tråkigt! Typ i pausen! ;)

mini shopping

Är hemma från stan nu då, ligger i min säng och fryser balla mycket. Aja, stan idag var skit tråkigt, dom hade inget nytt, absolut ingenting, så jag köpte bara tre ringar& ett par trosor. Och just det, en 10 kroners hamburgare på donken, jag verkligen älskar dom, skit goda! Aja, ikväll blir det ingen fest som var tanken utan blir att stanna hemma, kolla på melodifestivalen, äta godis& semla! Skulle inte förvåna mig om jag sätter på ett avsnitt oth efter jag skrivit här! Så här får ni bilder från dagens köp, tyvärr får ni cambilder för kag är för lat just nu med att ta med mobilen och sedan lägga över..
Ser ni ringen?!  Längst åt höger!! →
Äntligen hittade jag den!

fix/ stan

Nu är jag hemma från träning och jag darrar! Vi hade kickboxning, fyfan vad jobbigt men gud va kul det var! Så nu har jag nyss ätit lite och så ska jag snart fixa mig så vi kan åka in till stan med alla i familjen utan pappa! Så nu ska jag tvinga med min bror och gåmed mig så jag slipper gå helt själv, hehe. Men nu har jag inte tid att sitta här, hörs när jag är hemma!

godnatt

Trött som attsingen, kollat på minst tre långa avsnitt ikväll, går verkligen inte att inte kolla! Detta har blivit min drog! Men nu ska jag fixa mig för att sova sen blir det upp tidigt imorgon, ingen sovmorgon här inte. Aja, vi hörs mer imorgon!

just nu

Jennie undrade nyss om jag skulle med på fest, men jag hoppar över det ikväll! Känner att jag inte hinner fixa mig på en kvart& sen ha fotbollsträning imorgon, nja det funkar nog inte! Så hemma kväll&mys med mig själv! Sen tar vi nästa helg!Då kör vi på järnet! Men nu ska jag fortsätta drunka i min underbart braiga spotifyyy& sedan kolla på lite avsnitt av oth!
There's no me without you ♥

dag 18 – Min dröm kille

Detta är sista, så lika bra att göra den med! Eftersom jag är "singel" nu så kan man ju önska hur mycket man vill! Så jag vill att min drömkille ska vara.. Snygg! Eller asså, bra utseende, bonus! Sen ska han vara omtänksam, bry sig om mig och hela kittet! Han ska finnas för mig,  älska mig och ah. Någon man kan lita på och någon man har kul med! Kommer inte på så mycket mer men han ska ha bra personlighet och sen allt annat jag skrivit. Man ska vara glad över det man får!



helgen!

Nu har jag kollat klart på två avsnitt av One Tree Hill! Blir nog mer framåt kvällen om jag känner mig rätt! Ikväll blir det inte så mycket skillnad än vad jag gör nu, blir väl att sitta vid datorn, blogga såklärt! Äta tacos, fredag ju! Sen kanske tv- tittande eller ännu mer Oth! Imorgon är det upp tidigt och åka till Konga för träning och när jag kommer hem blir det en runda till stan! Söndag är det vila dagen för mig! Tog hem mitt matte-häfte, så kanske kan göra lite i det. Oh justdet! Hade ju hemkunskapsprov idag, håll tummarna för mig säger jag bara! Kändes bra gjorde det, hoppas det går bra med!

fredag!

Äntligen är det helg! Behöver verkligen ta ledigt från skolan, synd att man bar inte fick längre tid. Aja, nu ligger jag här i sängen dö hungrig, så äter knäckebröd& risifrutti. Eller jag äter efter detta inlägget, så försöka bli klar snart!  Skolan idag var som vanligt helt ok, men nu är jag hemma så ska inte klaga! :) Kvällens planer kan vi ju ta lite senare för nu hungrar jag ihjäl!!
En outfit bild, dock ser man bara tröjan eftersom jag tog bilden själlv.
Hade iallafall tregging, svart linne& en brun kofta!

godnatt

Jag är hemma efter en riktigt seriös pluggtime! Blev mest tv tittande, speciellt på Sveriges värsta bilförare, haha! Tvillingarna var ju klockrena! Sen blev det negerbolls& cola. Länge sen jag hade mysigt med min Linnea ♥ Aja, när glassen är slut ska jag borsta tänderna och sedan sova! Sen har jag hela helgen som jag ska blogga satan! Så hörs imorgon efter skolan med massa inlägg!
Blir stan i helgen, man får ju passa på när mamma ska in! Hoppas verkligen att jag hittar denna ringen denna gången! Love love love!

ändrade planer

Blir ingen träning för mig idag, blir att plugga hemkunskap med Emilia& Linnea ist. Så alldeles strax ska jag hoppa in i duschen sen skjutsar väl förmodligen någon upp mig till Linnerys city! Hörs nog när jag kommer hem om det inte blir försent!

just nu ↓

Nudlar& film innan träningen, störtskönt!

dagen+ outfit

Redan hemma, skönt! Slutade lite innan två och så hade man tur att pappa kunde hämta mig idag! Så nu är jag hemma och klockan är snart tjugo i tre, tänkte ta lite mat klockan tre& samtidigt kolla ett avsnitt av One Tree Hill! (Min nya drog?)  Skit samma, skolan idag för övrigt var helt okej, hade typ vikarie på alla lektioner så fick sluta tidigt på alla! Ikväll är det träning, springning..? Usch, verkligen något jag inte är bra på. Menmen, ska ner och göra min speciella mat, nämligen nudlar! Hörs snart igen!
Bilden är dålig, jotack jag vet! Men eftersom det är dåligt ljus, dålig cam så bilr bilderna tyvärr bara såhär!
Hade iaf en "slapp" outfit, jeans, linne& luctröja.

godnatt

Nog med filmtittandet idag, blir ju nästan beroende! Så nu ska jag bädda ner mig i sängen och somna in riktigt skönt, bara koppla bort allting och bara tänka positivt. Från och med imorgon och alla andra dagar efter ska jag ta dagen som den kommer. Och försöka pussla ihop alla pusselbitar som sitter fel. Godnatt på er!

just nu

Typiskt mig att jag aldrig gör som jag planerar.. Nu sitter jag med en glass i handen och ska alldeles srtax kolla på andra avsnittet i One Tree Hill! Men nu smälter glassen och jag är filmsugen, hörs efter filmen!
We can do this, together!

skriver av mig lite..

Vänner hit och dit, pojkvän som man förlorar och även vänner som man tappar kontakt med. Kan inte mer än att säga hur ledsen jag är just nu. Finns inga ord.. Lyssnar på depp låtar, gråter och snackar med Victor. Alla har väl redan sett på facebook att det var slut, men vi hade bara pause och det ledde till sitt slut idag. Vi får se hur det blir längre fram, kan ju redan nu säga att jag saknar den underbara pojken. Bruka inte gråta som jag gör just nu, alltså ett tecken på att Victor är speciell, "min andra halva" som vänner bruka säga när folk betyder något, och Victor var där. Han var mitt hjärta. Man förstår bara inte hur mycket en person betyder innan det är försent. Men allt har en framtid, ta dagen som kommer. Jag saknar dig redan ♥

just nu en riktigt ledsen amanda!


inte min mage!

Jag lider verkligen, världens mensvärk. Jag döööör när som helst!! Hatar att vara tjej, iaf just nu! Så snart ska jag nog hoppa in i en riktigt varm dusch sedan lägga mig till en film, alltså det andra avsnittet av One Tree Hill!



dagen+ outfit

Nu är jag äntligen hemma efter en helt ok dag i skolan.  Hade ju som sagt bad, men jag slapp undan denna gången men självklart så ska jag få göra det en annan dag. *BUHU* Efter det åt vi pizza på Sabbe's, jag, EMilia& Philip! Aja, idag är det ännu en slapp dag, iallafall om vi snackar om morgondagen, för då är det minsann springning på träningen, det jag är allra bäst på. Nej där ljög jag. Har otroligt dålig kondition.  Aja, här får ni dagens höjdpunkt! Idag när vi skull åka hem så började några trycka på stopp, och vanligtvis brukar den bara låta en gång, men idag var det något fel eller något? Så alla klickade i bussen och det lät hela tiden, våran chaufför borde älska oss! ;) Men det kan hon förtjäna eftersom hon nog inte vet hur man kör!
Rolig outfit bild..  Treggings, linne& tröja.

oboy, vilket vacker't vädeöör!

Nu sitter jag här hemma i sängen med en sovande lillasyster, hon snarkar riktigt högt. Har iaf oboy& pepparkakor jämte mig som jag tänkte snaska i mig samtidigt som jag sätter på en film. Blir väl en bring it on film som vanligt eller någon annan. Väntar fortfarande på att avsnitt två i One Tree Hill ska laddas klar, har jag tur blir den klar ikväll, innan jag lägger mig eller något! Bara för jag va så snäll och skrev detta inlägg så är min oboy kall nu, så hörs sen!


vad tycker ni om headern?

Nu är det så att jag tänkte börja om, jag fick ju en header och så tänkte jag börja om lite. Och då undra jag lite om ni vill ge mig tips på saker som jag kan ta upp här i bloggen?Bara släng in en kommentar så är jag tacksam!


JAAAAAAAAAAAAAAAA

JAG HAR NY HEADER! *HAPPY*

Tack Emma, det blev jätte bra! Länkar Emmas blogg där nere ↓ Jag har iaf fått i mig lite mat så är ett snäpp gladare! Imorgon är det bad i skolan, wioho. Vi får se hur jag gör med den eftersom jag inte ha någon bikini just nu! Snart ska jag ta fram lite kläder. Hade inte så mycket och säga just nu, ville bara säga att jag har ny header och jag gillar den skaprt! Vi hörs alldeles strax igen!


http://emmamirandaester.blogg.se/

hej amanda, vi älskar dig =)


/ tjejerna bak i bocken

vill ha ny header

Är så himla.. Allt möjlig, ena stunden glas, andra ledsen, andra förvirrad osvosv. Upp& ner helt enkelt. Min blogg suger också för den delen, vill ha ny header, vill fixa till den lite. Sen vill jag ha tid med den, alltså försöka lägga in många inlägg om dagen och inte typ bara 1-2. Så om det är någon som är jätte pepp på att göra en header till mig så säg till. För jag tycker det är ganska tråkigt att blogga när jag vill ha ny header, asså lite nytt.
.
Skolan för övrigt med helt chilledill, slutade vid två och åkte med pappa hem eftersom han var i tingsryd. När jag kom hem så läste jag faktiskt i hemkunskapsboken eftersom vi har ett stort prov i konsumentekonimi på fredag. Sen nästa vecka börjar nationella provet i svenska, lycka till säger jag bara till mig själv. Shit vilket depp inlägg, men som sagt, jag är upp& ner just nu. Och ännu en gång, någon som vill ändra min blogg?

RSS 2.0