gäästblogggarrrr..

Halloooo allihopa! :)

Tänkte gästblogga lite här på amandas blogg eftersom hon inte sköter sig ;)
& eftersom jag inte har bloggat innan så vet jag inte vad jag ska skriva :P hahah
Men iaf.. Dagen idag har varit seg massa äckliga lektioner! Bläää skolan, tur att det bara är 11 dagar kvar!
Fast synd att det bästa klassen på hela dacke försvinner :(   9a in my ♥! eller vad säger du amanda? xd
jaja , jag tänkte väl inte säga så mycket mer än att jag älskar min fina kusin!
& tack amanda för jag fick skriva några rader på din fina blogg :)
Pusshejjj Emilia.
jag & amanda! :)

BRB again

Det blev lite längre uppehåll än vad jag trodde. Och längre blir det!
Men ni lär märka när jag börja blogg igen, vilket jag gör om några dagar!



brb

HAR BLOGGPAUSE TILLS FREDAG KVÄLL, ORKAR INTE JUST NU.
HÖRS!

Old times

Klockan halv sju är det fotboll som jag, mamma och Klara ska cykla upp och kolla på:) Alltså om tio minuter så lika bra att stänga av datan och dra nu. Hörs när jag kommer hem:)

tatto

Min nya tattuering! SÖT ELLER???!




söt bild

Hemma från skolan nu så väntar bara tills maten är klar för min mage kurra sönder! Hände inget speciellt i skolan idag, bara gamla vanliga. Så nu ska ska jag sätta på en omgång med O.C!
http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-21-a-maj
LÄSKIGT ELLER? Måste erkänna att jag blir lite smått rädd.

jag= zlatan

Nu sticker jag till träningen alldeles strax, bara det sista som ska packas ner i väskan:) Annars hörs vi ikväll eller imorgon! Och jag lovar bättre uppdatering framöver!

klänning

En söt& enkel klänning till sommaren som jag ska köpa när jag fått pengar!

vinnaren av veckans blogg

Lottade nyss ut veckans blogg och här nere har ni vinnaren ↓
Bodypalace

mongolid bild

Kom hem lite tidigare från skolan idag eftersom jag hade inget elevensval:) Så nu sitter jag här med mat och O.C. Träning blir det ikväll också:)  + att veckans blogg kommer efter detta O.C avsnittet!

godnatt

Jag har ingen som alls ork/ insperation till att blogga just nu.
Tränat har jag iaf och ätit, imorgon blir det skola åter igen. Säger bara BUHU. Men nu är som sagt klockan rätt mycket så vi hörs imorgon och jag lottar ut veckans blogg imorgon istället! Så glöm inte och kika in om just du vunnit:) GODNATT!


Miss my girls

seriösbild

Haha, bilden säger väl allt? Jag ligger här i sängen och taggar inför träningen, macka, start& O.C!
IDAG HAR JAG EN BAAAAAAAD DAY MINA VÄNNER

Sleten, trött osv

Wiho, ett helt inlägg igår! Haha förlåt men blev lite sisedär stressad igår eftersom Jonna kom igår med hennes familj och hälsade på, trevligt trevligt:) Sedan på kvällen skjutsade pappa mig ner till Anton så jag sov där:) Vi gjorde inte så mycket mer än att kollade på hockeyn och sov, säger bara ha-ha till Sverige asså:) Och sen skolan idag, första skoldagen utan mina kära vänner som är i Spanien så har tillbringat min dag med Felicia för det mesta, fett! Och sen så kom pappa och hämtade mig så jag var hemma halv två ungefär för jag fick så himla ont i magen efter vi hade ätit.. Så nu är jag hemma och nu väntar The O.C på mig, hörs!

miss la spaniaaaaa

Fick min lilla sovmorgon ända tils klockan tolv, då kom pappa och gav mig varm oboy på sängen och sa att jag skulle stiga upp:) Tur det annars hade jag sovit än. Hehe, nu ligger jg här och kollar på The O.C men tog ett pause till bloggandet. Så nu ska jag fortsätta kolla så hörs vi när jag har något att komma med.

cool bild

Både kollat två avsnitt av The O.C och hur resultatet blev i melodifestivalen. Trodde faktiskt att Sverige skulle vinna men kom bara trea.. BAD! Nu ska jag gå ner och borsta tänderna sedan sova! Är faktiskt riktigt trött. Så vi hörs imorgon för har som sagt lite jag ska göra tror jag:) Godnatt!



The o.c!

Melodifestivalen orkar jag inte glo på mera så ska förflytta mig upp i sängen och lägga mig och kolla på den första säsången av The O.C!
Och glöm inte att anmäla er till veckans blogg som jag lottar ut på fredag!:)

bara för att

Bara för att jag har sjukt tråkigt
Bara för jag saknar min lille pojkvän
Bara för vi har tre veckor så får ni en snygg bild från facebook på han:)

buhu

Åh haha.. Klockan är åtta och jag är så laddad. Jag satte på tv;n men hittar inte melodifestivalen på någonkanal alls. Och sen nu kommer mamma och säger att det börjar klockan9. Så nu sitter jag här nere, blev kanal 1 -Smartare än en femteklassare:)

klara♥

Nu är negerbollarna i kylen för att bli lite svala innan vi sätter oss nere i tv rummet och kollar tv:) Datan är med ner såklart så här kommer det vara uppdate hela kvällen!

mums

Skrev aldrig idag på morgonen, i know.. Men mamma hade jobbat inatt så ville inte störa henne när hon sov så gott:) Iallafall var det match idag mot Hovshaga vilket inte gick så bra, förlorade med 5-0? Om inte något mål mer. Men när jag kom hem iaf så hade dom grillat och farmor&farfar var här så min kväll kommer sluta bra:) Ska alldeles strax ner och göra negerbollar till ikväll eftersom ikväll blir det melodifestivalstittande.



godnatt

Klockan är lite mer än halv elva men min klocka ringer vid halv tio imorgon ungefär så jag ska hinna blogga och fixa mig innan matchen! Så vi hörs imorgon vid tio tiden/ halv elva:) Godnatt på er& glöm inte "anmäla" er till veckans blogg!


You know that you are the best

nu blir det ↓


just nu ↓

En runda ute och jag är helt slut. Tv;n är upptagen så blir nog datan ikväll iallafall! Jag är inte direkt intresserad av hockey, bara killarna! ;) Haha! Så jag ska snart gå ner och ta upp lite godis sedan ha en egen myskväll medans alla andra är ute på fest i konga ;) Eller sitter hemma och tar det lugnt, vilket jag gör.

va med du också!

Va med och tävla om att bli veckans blogg! På onsdag bestämmer jag vem som vunnit så bara kommentera din blogg om du vill vara med! :)

geek

Så nu har jag fått i mig väldigt god mat må jag säga, vilken tur att jag bestämt så god mat nu två veckor framåt! Tacogratäng blev det, så är mer än proppmätt.
Annars gör jag absolut ingenting, fundera på tv;n men den intresserar inte mig. Väldigt länge sen jag kollade på tv faktiskt, sitter bara här med min så kallade vän DATOR:) Eftersom jag har så tråkigt så tänkte jag köra igång med en veckans blogg, men vi tar det lite senare ikväll!



min fredag;

• Passa Klara
• Laga mat& äta den
• Äta massa godis framför tv/ data
¨
Såhär ser min fredag ut. Egentligen skulle den inte alls sett ut såhär men Jennie ville inte vara med mig ikväll så jag får rora mig själv:) Och sen imorgon åker mina underbara vänner till Spanien med sin spanskagrupp så det är jag + två eller tre tjejer til som stannar hemma här i kalla  Sverige, vilket leder till att jag stannar nog hemma eftersom jag inte umgås med någon av dom;) Haha, nej gud vad jag kommer sakna mina brudar.

gymnasie

1. John Bauer- florist
2. John Bauer- handel
3. Kungsmad- handel
`
Vad har ni valt? :) Detta är mina val inför gymnasie och jag måste erkänna en sak.. JAG VILL INTE BÖRJA GYMNASIET. Jag är rädd, haha. Känner inte en j*vel som valt något som mig och hur kul är det att komma till en skola helt själv?..

mums

Hemma från skolan nu, väldigt lugn dag måste jag säga:) Började min dag med sovmorgon till sju eftersom vi åkte bil till skolan, rktigt skönt! Och även bil hem så kom hem lite tidigare, ocks riktigt skönt:) Ikväll blir det att stanna hemma och ta det lugnt, match imorgon så lika bra att vara hemma. Nu ska jag kolla fejjan!

right now

Om ungefär tjugo minuter blir det träning i konga, är fortfarande jätte förkyld, hostig och dán men får väl gå nero och ta några liter nässpray i nosen:) Hörs förmodligen när jag är hemma!

fjäderörhänge♥


saknar mitt försvunna örhänge..

Hemma nu från skolan och fick som sagt sovmorgon idag! Igår kväll precis när jag skulle sova så sa Emilia att vi skulle köra epa till skolan så fick en halvtimmes sovmorgon:) Annars har det inte hänt så mycket, gjorde mitt muntliga i engelska vilket gick jätte bra trots att jag pratar som en kråka p.g.a halsen. Sen ännu en redovisning i svenskan, tänk vad jag kan! Haha. Nu ska jag käka, hörs!

Old picture

Nu har jag läst alla bloggar från a-ö. Ska alldeles strax gå ner och borsta tänderna och sedan upp hit och sova! Upp tidigt imorgon igen vilket inte gillas, men bara gilla läget. Bara imorgon och fredag kvar SEDAN HELG! Och det gillas ännu mer! Hehe hemskt mycket gilla i detta inlägg nu känner jag. Nu ska jag gå ner och fixa mig. Vi hörs imorgon!




jag= matvrak

Världens sämsta sak på sommaren är nätterna.. Gör ju inte annat än att löka sönder! Och det är samma sak nu, är skit varmt, tror jag dör snart! Får snart ta tag i årets första dopp som inte har varit för min del ännu! Ehe, nu är jag hungrig så ska jag ner och käka något!


camosbildos


vita naglar!

Wiho, vet inte vad det tog åt mig men min rum är städat! Bara damnsugan som behöver hälsa på annars är det faktiskt väldigt välinplockat fär att vara mig! Tidsfördiv har varit att målat om mina naglar, vita såklart!

jag vill bli neger!!

Sånt himla STORT suck på att det inte är fint väder på helgerna och bara på vardagarna. Nu i helgen ska det regna och nu i veckan har det varit strålande sol. Säger bara SUCK



jumpsuiten;

Såhär såg den då ut, väldigt seriös bild men ni ser ju ungefär hur den ser ut :):)

söt bild

Nemen tjenare fan!
Skolan idag började med nationellt prov i matte som jag hoppas gick bra! Känndes dock inte så bra men hoppas på det bästa!:) Tänkte lägga ut en outfit men sket i det så ni får en snygg cambild ist ↓ Haha! Justdet, fick ju hem min jumpsuit igår så visar den för er alladels strax:)

a♥l

Hann aldrig uppdatera eftersom jag var tvungen att sticka till Växjö och puttsa fönster med laget! Men vi tjänade som sagt tio tusen och det behövde vi ;) Men jag har inte så mycket mer att säga mer än att jag ska alLdeles strax gå och lägga mig, kolla febern innan för jag känner mig lite febriiiig,.. Aja, godnatt hörs imorgon!
JAG ÄLSKAR DIG, BÄSTAVÄN

söt bild

Nu börjar klockan bli mycket så ska väl sova vilken sekund som helst:) Imorgon blir det skola så måste upp tidigt, buhu. Men vi hörs efter skolan, godnatt!

behöver

Något jag ska inhandla inom kort!

hmmm..?

Vad säger du Linnea..
SKA VI TA OCH BLI BLONDA NU TILL SOMMARN ELLER?!
Ungefär denna blonda färgen jag är ute efter isf:)



klara♥

Klockan är snart nio, och jag är hungrig  IGEN. Finns fan inget stopp för mig och maten, jag bara älskar att äta helt änkelt ;) Men nu ska jag iaf läsa en bok för Klaruus, sen ska jag ner och käka! Hörs!

stort frågetecken

Åh vilken snäll dotter jag är som gjort en matsedel till mamma, hela två veckor framåt! Och så har jag mini städat mitt rum, ska fortsätta lite till snart. Och sen tror jag att jag har prov imorgon i no, så ska plugga så jag klarar detta:) Annars har jag ingen aning om vad som händer resten av kvällen. Och den andra frågan är om jag ens ska till skolan imorgon? Hmm..

hiss!

Vita naglar, så jäkla snyggt! :)

stackars mig

Kul att nu när det är så varmt så ska jag behöva gå med en halsduk och ha ont i halsen och vara förkyld som in i bomben, nej inte alls kul!..

halsband



me like ↓

GOTLAND I SOMMAR IGEN MED VÄRLDENS BÄSTA VÄN!

rastlös

Wiho, jag tog mig i kragen och ringde min käre tränare. Alltid lika nervös.. Haha! Nu ska jag få tag i min käre far och be han göra så jag får gratis sms igen, sen ska jag fixa mina naglar, städa rummet& sedan plugga no! Och så kan jag ju säga att filmen jag gluttade på var helt ok, långt ifrån dom bästa, ehe.



me

Nu äntligen funkar bloggen som den ska och nu ser man inläggen som aldrig publicerades igår! Idag började min morgon med feber så stannade hemma från skolan och ska även stanna hemma från kvällens träning. Så idag har jag inte alls gjort mycket, bara ätit, datan och nu film. (Himmelen är oskyldigt blå) Så den ska jag se klart nu så hörs vi snart igen:)

fuck blogg.se right now

Jag har ingen aning om ens någon ser dessa inlägg jag gjort idag? Känns helt meningslöst att skriva, för jag ser inga inlägg som jag lagt ut. Skit störig, aja ska sova nu och hoppas detta fixar sig! :o Ingen mening att skriva om det ändå inte funkar... Godnatt!



sjuk typ

Nu ligger jag i sängen och äter kall yoghurt! Kan nästan bara äta kalla saker, eller det är mest bekvämast om jag säger så eftersom det inte gör lika ont i halsen! Så nu ska jag äta upp detta sedan gå ner och se om lilla jag har feber! Känns verligen så, huvudet är inte med och jag orkar inte tänka, eller göra någonting. Har bara legat här i sängen med datan hela dagen. Vadå tjock? :):)

åh

Åh jag får panik på bloggen! Kan inte se mina inlägg som jag lagt ut, bara dom som var sen igår+ dom gamla men ikke sa nicke, inga nya inlägg här inte. Och sen världens halsvärk och känner mig febrig.  FUCKKKKKKKK
-nu blir det te




ajajaj

ÅÅÅÅÅH. Tror jag börjar få halsfluss! Började redan igår kväll med att jag hade ont i halsen vilket som blev ännu värre idag när jag vaknade. Och just nu kan jag knappt svälja..  Det är nog Linnea som smittat mig.. ;) Och sen så har jag inga fria sms vilket är jätte retfullt eftersom det är alltid folk som skriver när man just inte kan skriva! BAD LUCK FOR ME

a♥a

Godeftermiddag! Har varit med Anton hela dagen så har inte varit vid datorn vilket betyder ingen uppdatering:) Men nu har han iaf åkt hem så ska kolla film med Klara medans mamma är ute och springer. Så vi hörs snart igen så jag kan ta igen all uppdatering som jag missat!

godnatt

Efter en mysig kväll så ska alldeles strax Anton och jag nana:) Klockan är två om fem minuter. Detta var allt från kvälls nytt! Godnatt!

antons natthumor!


wiee

Maten satt fint i kistan. Ligger just nu i sängen och kollar Trassel som jag aldrig hann klar med igår:) Och alldeles strax är Anton här! Toppen lördag:)

kvälls outfit

Hemma nu från matchen, förlorade dock med 3-1. Men nu ska jag inte lipa över det för vi har främmat och jag känner lukten från grillen! Hörs senare!


gafflen i högsta hugg

GOdmorgon! Börjar min morgon med äggröra? Tror det heter så iaf:)
Har inte så mycket mer att säga mer än att jag måste bara få min väska packad så jag slipper bekymra mig över den sen så hörs snart again!

söt bild

Nej nu ska jag allt sova, en dag imorgon också. Måste ställa klockan på elva så jag inte försover mig, match imorgon ju:) Ehe, så vi hörs när jag vaknat mina vänner, GODNATT!



movietime

Nu är Eva&Adam slut, har inga mer filmer om dom just nu så får väl ligga lågt ett tag! Hehe, dock har jag en annan film som jag ska glutta på innan jag somnar -Trassel!



dagens outfit

Blir att stanna hemma och ruttna framför datan här ikväll istället. BUHU. Tur som jag har så har jag ju trots allt Eva&Adam!

beroendE

Första delen av Eva&Adam är slut, så nu ska jag alldeles strax börja med några andra avsnitt! Vadå beroende? Hähä, sen ikväll sticker jag till Tingsryd och glider runt med Jennie& Robin i Robbans caaar:)



EMILIA, AKTA SÅ JAG INTE ÄTER UPP DIG ;)


dagen

Hemma från en skoldag, och hemma från frissan. Ja, skolan idag var som vanligt, rätt chill må jag säga. Slutade kvart över tre och så gick jag ner till byn och kollade när Jennie klippte sig, trodde jag skulle dö! Fyfan va segt det var :O Men är som sagt hemma och har ätit älgkebab, mycket gott:) Ska passa Klara medans mamma är ute och springer så får väl passa på att kolla på några avsnitt av Eva&Adam!
Min mat i skolan idag ↑

Snyggingen själv hos frissan!

kan inte sluta skratta åt bilden

Åt för en liten stund sen, blev alltså rester från igår:) Och så har jag hoppat in i duschen en snabbis så sitter just nu med hårinpackning i huvudet! Resten av kvällen har jag ingen aning om vad jag ska göra. Så måste fråga, Emilia, Nina, eller Linnea; har vi provet i no imorgon eller på tisdag? Tell me!
& nu; film!



söt bild emilia? ;)

Nu börjar klockan bli mycket så ska alldeles strax byta om:) Hann ju som sagt kolla ett avsnitt av Eva&Adam så jag överlever denna kväll iaf! ;) Menmen, Hörs efter träningen!

JAAAAAAAAAAAAAAAA

Äntligen har jag fått hem världens godaste parfym! Jag är helt -TOKKÄR!

???????!! :O


dagen+ outfit

Nyss ätit, träning ikväll så mat dirr efter skolan:) Ehe, nu sitter jag här, nyss kollat fejjan och somnar vilken sekund som helst. Efter det nationella provet i matte idag så var jag helt SLUT! Men slutade dock två, så gick hem till Anton och var där tills bussen gick:) Hehe, nu ska jag äta massor av peppakakor& kolla Eva&Adam!
Dagens klädsel blev en "blus" och dom nya treggingsen:)

gammal bild som tusan

Efter massa Eva&Adam avsnitt så tar jag och dejtar kudden som alla så fint säger, ehe. Så vi hörs imorgon efter skolan:) Godnatt!

veckans snygging



10kr hamburgare ♥ ♥ ♥ ♥

-JAG ÄR DÖD.. Fan jag kuggade, ännu en gång:( Men ändå bara tre poäng ifrån att få detta körkort. Jaja, får väl bara ta nya tag och fixa det nästa gång. Menmen, jag är ändå rätt glad för vi stack till grandsamarkand en snabbis, så köpte ett par treggings och en tjocktröja:) Bild kommer!
Nu ska jag kolla på Eva& Adam, hörs efter några snuttar!

in tha school

Nu sitter jag i skolan och har sven, ganska chill:) Blev precis klar med min författare så väntar jag bara tills vi slutar, alltså om en kvart. Idag i skolan så hade vi vollybollturnering, vilket gick faktiskt bra för mitt lag!
Och sen om 35 minuter så kommer mamma och så kör vi till växjö och kör detta förbaskade teoriprovet och jag ska klara det, ska be till GUD! Lovar:) Hehe, ne nu ska jag kolla fejjan, hörs när jag kommit hem!

godnatt

Hemma från matchen nu, men harinte kunnat skriva p.g.a moped teori! Nu är alla frågor slut så blir väl läsa böcker ist.. Om jag hinner det nu, ska ju skriva upp imorgon ffs!! Fan klarar jag inte det nu så.. DÖR JAG! Menmen, nu ska jag faktiskt sova så jag orkar upp imorgon:) Och matchen förlorade vi men ändå en helt ok match! Så godnatt nu!

brådis+ outfit

Nu jäkla måste jag vara snabb för jag ska byta om till mjukisbrallor, packa väskan och sedan sticka på match! Så om klockan inte blir allt för mycket så hörs vi ikväll! - Ja, skolan var lika tråkig som alltid:)
Körde på tights, tröja och nya kjolen idag:)

läggdags

Hemma från träningen, inte så rolig alls faktiskt. Menmen, har pluggat lite teori nu innan så ska alldeles strax gå och lägga mig med Klara!:) Så vi hörs imorgon efter matchen imorgon eftersom vi ska samlas rätt tidigt! men man vet aldrig, ska försöka:) Hehe, godnatt på er!
Saknar mitt gamla lag, buhu

veckans blogg

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg, på http://linncarlqvist.blogg.se

just nu ↓

Nu har Anton åkt hem och vi har gjort så mycket som chillat, kollat Eva&Adam, ätit toast mm:) Och  jag ska alldeles strax träna! Så ska byta om snart sen kommer Antina och kör oss till träningen:) Vi hörs förmodligen when I'm home!

the natural amanda

Nu sitter jag och kollar på Eva&Adam medans jag väntar på  Anton, så vi hörs när vi hörs:)

bild på gammal header

Nu ska jag snabbt som ögat städa mitt rum, sen ska jag ännu en gång ut och mysa med Kickan! Har ni tur så får ni ännu några finfina bilder på henn'a, hare så länge!

två mongolidbilder från gotland, förra året!

Godmorgon all readers! Vaknade kvart i elva ungefär av ett jäkla sms+ att pappa ringer tio min senare. Så var tvungen att gå upp eftersom någon som måste se till lilla Kickan:) Så ska alldeles strax ut till den lilla krabaten och sen om en stund kommer Anton hit:)

svar på kommentar

KommentarTid Martina  ([email protected]) om kickan!:
Så söt! Ärligt Amanda ska hon verkligen heta Kickan? :-)
IP: 81.225.140.12601 Maj, 22:12


Svar: Ärligt Martina, ja ;)

godnatt

Klockan är lite över tio så jag ska nog faktiskt gå coh lägga mig nu om jag ska orka gå upp imorgon. Ska nämligen sova jämte Klara inatt eftersom mamma jobbar, och pappa ska sova nere men hunden:) Men vi hörs imorgon när jag har vaknat! Godnatt!

just nu ↓


kickan!


how cute?!


mys

Nu har jag nyss ätit, så ligger i sängen och myser men mig själv och kollar på Eva& Adam! Hunden har också kommit hem, kort på den kommer sen eftersom den typ bara springer runt hela tiden:) Och min balklänning är färdigsydd! Men nu ska jag fortsätta kolla på Eva&Adam, typ beroendéé..:):)

trött, sleten, OSMINKAD osv

Rummet är klar't, och alldeles strax kommer pappa hem med våran nya hund! Kanske har glömt säga det, men ah, vi ska en hund till;) Så hoppas dom kommer hem snart så jag får träffa lilla Kickan:) OCH JAG ORKAR VERKLIGEN INTE PLUGGA MOPEDTEORIII



13.37!!

Valborg då mina kära vänner tillbringade jag min tid i Tingsryd med trevligt folk:) Sov sedan hos Anton, och sen helt plötsligt på morgonen när jag vaknar så ligger Jennie precis jämte mig :O Hon låg först i källaren och sen har hon gått i sömnen ändå upp till oss? Fan va läskigt! Menmen, åkte hem lite över tolv idag så har inte gjort så mycket mer här hemma än att städat mitt rum! Nu väntar jag bara på att Eva&Adam filmerna ska laddas klart, och medans jag väntar MÅSTE jag plugga på mopedteori, eftersom jag skriver upp för tredje gången på onsdag..
L O V E

då kör vi

Här kommer bilderna från ullared, tror jag inte glömt något iaf! (Ursäkta kvalitén!!)
+ mjukisbyxor, skor& träningsjacka!

trött

Hann tyvärr inte blogga igår, blev så himla bråttom! Men ullared var ju bara för underbart! Berättar alldeles strax om ullared och valborg, ska bara ta kort på ullareds shoppingen:)

RSS 2.0