snabb info! - godnatt!

Skolan gick perfa idag, slutade med att jag följde med Emilia hem, lite stressat för vi skulle vara i badhuset halv fem, så vi stekte hamburgare och sedan sprang vi dit för att förbereda! Allt gick bra, mamma tog fel bikini som självklart är för liten, men det var ju typ inga som badade när Emilia och jag hoppade i så allt gick bra (:  Ska egentligen sova nu, klockan är mycket!
Så ni får bilder för jag måste sova nu!






dagen

Måndag= skolan, och skolan har jag varit i! Helt ok, började med ett svenska-prov som jag hade pluggat nada till, så spännande för att se resultat på de! ;) Annars var det en slapp dag. Har fått ett brev från Linnea,
 åh vad saknad hon är ♥  Om  en trekvart ungefär så beger jag& Emilia till rävemåla för att träna fotboll, haha ni skulle sett vilken bitchslap jag fick till på henne idag på hemvägen, haha! Sen när jag puttade ut henne från bussen, skulle egentligen varit meningen att hon ramlade ner i snön,
men blev bussdörren ist.. *Hahaha!*
Men nu ska jag packa väskan, sen tvätta bort sminket& kolla facebooook!
En bild från dagen, kemilabb  ↓


godnatt!

Det blev gossip girl istället, ett ännu bättre program! :) Sitter som alltid i sängen och lyssnar på musik och är hungrig, men lat som jag är orkar jag inte fixa något, men vi får väl se om jag gör något efter detta inlägget, ska ändå ner förbi köket! ;)  Ikväll ska jag faktiskt lägga mig med en film, blir en av dom jag laddade ner, "bring it on" vet inte vilken av dom det är, men någon av dom iaf! Vi hörs som vanligt imorgon efter skolan, om jag hinner!
Har träning, men ska försöka hinna!


kommer ihåg alla bilder, trots att det var 785480570846 år sen, tänk att ha så många minnen som vi har tjejej, men allt försvinner när skolan börja, great!

tv!

Nu sitter jag nere vid tv och kopplar av, städade faktiskt nästan hela huset innan. Eller dammsugade isf, hela nedervåningen, sen mitt& Hampus rum, nästan hela! Sen har jag hittat två filmer som jag håller på att ladda ner, och båda filmerna handlar om chaearleader! Älskar verkligen sådana filmer! Men var tyvärr tvungen att "stoppa" den för när min bror spelar så "laggar" det så laddar filmen lite senare ikväll, bara den är färdigladdad till helgen så är jag nöjd :) Men nu börjar hollywood fruar igen, hörs innan jag lägger mig.


kolllla!

Jag orkade inte med cambilder just nu så blev en bild från mobilen!  Har aldrig lyckats med detta innan så jag är ganska stolt just nu *hihi* 
Ser ni skeden?  Den fasnade verkligen!




cool sak kommer snart!

Titta vad jag fick av Hampus, blev så sugen när jag såg han äta men då sa han att han hade en till& jag fick den! :D Och sen ska jag busa lite med en sak, ni ska få bild på det!  det är ascoolt!


julklappar

Usch, jag får sån panik på julklappar. Måste jag slösa bort pengar på det..  Haha, vad egoistisk jag låter! ;) Men jag vet ärligt talat inte vad jag ska köpa till min bror, han kollar ju inte min blogg så tänkte jag kunde avslöja det här ;)  en parfym eller troja? Dt blir bra?  Emilia hjälpte mig, mamma och pappa är redan klara, sen är det bara paket till mina tjejer också ♥  Jag vet faktiskt vad jag ska köpa till Jennie, och jag vet vad jag ska köpa till Emilia men Linnea har jag inte kommit på ännu..

längtar efter julafton, gör inte ni det?


julen är här!

Godmorgon! Blev rätt sent igår kan man säga så jag har precis ätit frukost och klätt på mig ett par mjukisbyxor! Igår kväll var väl trevligt, åt god mat osv, lite segt på sina ställen och slutade med att jag la mig på golvet och sov! Idag har jag sovit, vaknat, sovit vaknat, alltså somnat om hela tiden, klockan 12 kände jag att jag var tvungen :( annars kommer inte jag kunna sova inatt..  Men nu ska jag fixa lite saker med rummet, blir ju aldrig klar med det..  Men vi hörs snart igen!


söta moster få stå för bilden från igår!

duktigt med uppdatering idag!?

Nu ikväll har jag verkligen skrivit/ lagt ut mycket bilder, eller vad säger ni? ;)  Nu har jag precis fixat mig klart, kommer cambild för mobilen är på laddning! Men just nu har jag inte så mycket mer att säga, sla vara där om mindre än en halvtimme så ska stänga av datan och peppa på dom andra så vi kommer i tid! Men vi hörs imorgon för kommer nog hem sent och då är jag trött,
 ha en bra kväll& grattis mormor! 


mormor& janne ↑ 


cambild= dålig
men blir iaf den nya tröjan till ett par vanliga jeans!

gamla goa tider ♥

Här kommer lite gamla bilder,
 finns många mer men orkar itne lägga in dom just nu!


tjejerna ♥

yannick& anton

maja& linnea

isa& jag ♥




 

jacqe& jag ♥

haha! jennie& jag, bild sen sjuan?  

maja ♥


städdag

Jag var så trött igår så jag orkade inte skriva något "godnattinlägg" men idol blev det inte, kollade istället på " 13 snart 30"  en bra film faktiskt, sett den någon gång innan! :) Idag klockan nio gick jag upp efter en timmes snooze, klockan 10 var det träning, dörför jag gick upp tidigt :(  Men nu är jag hemma och det har jag varit ett bra tag, har städat mitt rum så det är finfint nu, ikväll ska jag fira mormor, så ni kan få en outfit sen om jag hinner/ kommer ihåg! Skulle bara uppdatera mig lite, kan ju höras senare för tänkte dammsuga en genomgång till så det blir extra fint!


kom hem nu pluttis ♥


shoppingen ↓


tröja -bikbok


jeans -bikbok & örhängen på köpet!


skor -stadium

Sen köpte jag två st näspiercingar, men dom är så små så syns knappt, men blev en vit med diamant& sen en vit med "pärla" på glitter! Nu slänger jag mig själv ner i soffan, så vi hörs nog efter idoltittandet!


shoppping

Nu är jag hemma efter en kall kväll i växjö, blev inte så mycket men pengarna är borta! :(  Fick iaf det jag ville, och bild kommer efter jag ätit, alltså snart!





helg!

Nu är det äntligen fredag, så äntligen mycket inlägg pågång!! Skolan idag var bra faktiskt, började med världens bästa lektion, teknik! Hur slappt som helst, sen efter det håla,  underbart (:  Efter skolan så hämtade mamma mig, så ni är vi hemma så alltså,  men ska snart bege oss till stan för lite shopping. (nås på mobilen) Ni får två bilder från dagen, sen så hörs vi efter jag kommit hem!


frukost, loveit!


detta ska bli en hund, eller en katt?
jobbar iaf på denna nu, hoppas den blir klar, julklapp ju!

nattttiyiyiy

Sitter här och tuggar i mig lite "ahlgrens bilar" med Klara, svingott! Usch vilken datanörd jag är, efter detta inlägger ska jag gå ner och göra mig klar tills ikväll, ta fram kläder och om jag hinner så ska jag kolla på tv! :) Imorgon är det fredag, skola som vanligt och efter skolan så åker jag in till stan med mamma (:  Men nu tickar klockan, här får ni världens snyggaste bild, så snygg så att näsan är borta!


3 bilder från dagen!

Nu är jag hemma, eller har varit det en stund men iaf. Fick vänta minst 10 minuter extra idag på bussen när vi skulle hem, frös ihjäl!  Sen när vi väl var hemma i lilla linneryd så skulle jag& hampus hämta klara på dagis och när vi precis var klara med det så kom mamma! :) Slutade ju som sagt vid två och var med Elias hela tiden, roligt faktiskt! Min mage ligger och kurrar nu, så hoppas mamma är klar med maten snart! Vi kan höras senare för nu ska jag faktiskt göra en sak med mitt rum och leta upp ett par skor, hörs!




raggsockarna gör min dag ♥


Elias älskar kameran!


iskall

Duschen var otroligt skön, krämade också in mig i jordgubb. Mmm...! Klockan är inte riktigt nio, t.o.m tjugo i, men jag tänkte faktiskt ta något att äta och så ska jag borsta tänderna med, och skriva klart dethär innan nio, wish me luck..  Har egentligen inte så mycket att säga, slutar tidigare imorgon så kanske träffar Anton eller något, inte ens jag vet vad jag ska göra med min tid tills klockan 2- halv fyra! Men ni får ju reda på det imorgon efter skolan, hörs då!



dålig bild!

Tänke visa er en bild på "skålen" med, så såhär ser den ut! ↓   Gus vad jag fryser, ska hoppa in i en varm dusch nu snart, raka benen ska jag också göra! Sen tänkte jag fortsätta läsa min bok, den är faktiskt jättebra och jag måste snart lämna tillbaka den.. Om inte redan min tid är ute! ;)  och om jag får tid över så fixar jag nog om naglarna. Här har ni bilden iaf, nu ska jag fixa fram kläder och allt annat så jag slipper det sen, ska lägga mig i tid, ligger i sängen innan nio iaf! Eller vi säger såhär, vi hörs vid nio om inte tidigare!


blomman jag gjorde!

Hann inte skriva igår när jag kom hem, ganska sent så la mig istället i sängen läste lite ur mig bok :) Igår i Hovmantorp var det faktiskt jättekul, man fick många idééeér och fick se hur man gjort, jättekul! Så ni ska få en bild på min egna som jag gjorde, fick givetvis hjälp& tips av mamma, men jag satte faktiskt dit allting själv osv (;

Skolan idag var ok, man har börjat få mer tid nu när vi inte går till wasa hela tiden och äter, skönt med rast! :) Men iaf så började ju min morgon inte alls bra.. När vi skulle köra till  bussen diag på morgonen så hade vi fått punka, och bussen går kvart i och hon var mallan kvart-tjugo i.. Så först skulle han pumpa däcket, sån tur väl hade jag emilia i örat som rappoterade, och precis när vi skulle köra så körde bussen, vi skyndade oss för skulle hoppa på nästa hållplats, men den hann vi inte med, så blev nästa. Och där sa Jennie till busssis som körde att hon skulle vänta på bilden bakom bussen, vafan har hon backspeglar till när hon ändå inte ser när jag ska springa och gå in?! Aja, jag kom till skolan iaf, (med bussen) så allt är bra, annars hände det inget mer spännande. Mamma ropar att maten är klar så får väl gå ner och göra henne sällskap, hörs sen!


vad tycker ni?

dagens outfit!

Nu är jag hemma från skolan och det är kolmörkt ute!  Hoppas mamma är klar med maten snart, så himla hungrig! Skolan idag var väl som vanligt, har faktiskt pratat med linnea men i typ 10 sekunder.. Aja, ikväll ska jag iväg till Ormeshaga och göra buketter/ pynta med blommar osv, Emilia är också där så ni får väl bilder på det fina som jag kommer göra. Nu ska jag faktiskt städa mitt rum, ska faktiskt fråga mamma om jag kan få beställa hem lite kläder, så jobbigt att gå på stan! ;)  Hörs senare innan vi sticker!

Länge sen jag la upp en "dagens outfit"
Och nina, hoppas du har bett din tränare om att få möta oss i fotboll, ser fram emot det!


upppdatéééé

Dålig uppdatering men nu börjar skolan och då blir det mycket att göra! ;) skolan var helt okej idag, som vanligt. lite tomt utan linnea :( hoppas du har det bra iaf! Hade även no-prov idag, gick väl helt okej, hade behövt mer tid på mig men aja, en ny del imorgon igen som jag får samla poäng ifrån! :)  Nu sitter jag här i köket och äter lite, tränade ju innan och fick träffa våran nya tränare!  Lite roligt för vi var ovanligt många idag på träningen, borde komma nya tränare hela tiden! (; Klockan är lite över nio nu så ska äta upp sedan lägga mig i sängen och sova, kanske gör ett teoriprov, men bara om jag orkar!
Men vi hörs imorgon after school!


ingen slår våran goa no-lärare aarnie!

hemma!

nu är jag hemma från en underbart rolig kväll hos min käre jennie! :)  vi har färgat mitt hår och jag är nöjd, haft ansiktsmask och målat naglarna (: nu ska jag ta fram kläder till imorgon, sen ska jag väl lägga mig i sängen och läsa i no boken p.g.a prov imorgon :(  men vi hörs senare,  mycket att göra och lite tid!


söndag

godmorgon!

klockan är nu snart två och jag gick upp för precis en timme sen! blev sent igår efter fotbollen, tyvärr kom vi inte 1a, men vi kom 3a och det tycker jag var jätte bra!! :)  snart ska jag nog åka till jennie, eller pappa kör mig efter han kollat skidor :)  vi ska färga mitt hår osv.   men vi kan höras när jag kommit hem för klockan går och et är söndag, alltså skola imorgon och prov imorgon!




lördag= gradfinalll!

nu ligger jag i min säng efter att ha varit i rävemåla och "tränat" vi skullle egentligen sprungit en runda men blev en promenad ist, lite stratchning (stavning) och kollade när dom andra spelade/ tränade (:  nu är jag hemma som ni märker och ligger under mitt underbart varma täcke och taggar inför finalen ikväll!  tänkte faktiskt packa väskan nu så det är gjort, sen lägga mig här igen och kolla på film, men vi hörs efter filmen? :)


världens bästa lag  ♥

fredagen!

nu låtasas vi att det är fredag så får ni uppdateringen från "idag".  skolan var kanon, slutade kvart över tre och tog rävemåla bussen för att träffa resten av laget ;)  åkte sedan till ärvemåla och åt min "goda" pastasallad, och jag kan bara säga att matcherna gick kanon! tyvärr förlorade vi våran första match, men vi vann alla andra och det var ju skit bra för att ikväll så ska vi spela final!!!  så då ni ska ni få se en som köttar för livet! vi ska vinna denna cupen, världens bästa 95 lag som jag saknar mest att få spela med! ♥


siri& ninar som äter/jagar snö!




maja& jag taggggar!

mamma

pastan är klar, gjort två stycken teoriuppgifter på datan, ganska duktig faktiskt! :)  har även ätit massa gott, typ bulle& sockerkaka, kan inte hjälp att jag är sockersugen! + att jag har världens mensverk :(  aja haha, ska packa väskan efter detta och sen ska jag antingen kolla på film& sova, eller plugga no.. men jag tror det lutar mot film!  sen fick jag en nybäddad säng också, mamma hjälpte mig. pratade även om lite saker, konstigt vet hon nästan allting om mitt "kärleksliv" just nu men det känndes bra att få prata..


jag älskar dig mamma ♥


härlig dag!

hemma från skolan som ni märker. riktigt skönt& riktigt jobbigt att cykla hem i mörkret/ kylan! + att jag fick skjutsa min bror till skolan idag också, trodde jag skulle missa bussen! aja, jag slutade iaf två idag och så var jag med elias& arvid resten av tiden till bussen kom, roligt! :) usch, jag har jätte mycket att göra idag!  packa fotbollsväska, göra pastasallad& plugga no/ moppe?
ja det var väl de.. men det kommer ta tid innan jag kommer ifrån datan så detta kommer nog ta hela min kväll!  

jag har redan planerat min helg iaf,
fredag, cup!
lördag, cup om vi går vidare annars bio eller något
söndag, pluggadag med jennie + skönhetsdag, bla färga håret, ansiktsmask, nagelvård& allt sånt där typsikt skönhets fix!

vi kan höras senare efter jag ätit!



fotboll!

nu har jag placerat mig vid tv, sverige-tyskland ikväll ju!  och så står ju såklart världens sötaste målvakt i sverige, isaksson! gud va söt han är, eller vad säger du linnea?!  aja, nu börjar matchen och jag ska vara riktigt koncentrerad denna lilla tiden jag ska kolla, sedan lägga mig i sängen och sova ♥  vi hörs imorgon med minst lika bra uppdatering som idag! för idag var den faktiskt super!


bakat!

jag har nyss bakat med klara, blev en enkel sockerkaka med rosa färg på!  klockan är snart tjugo i åtta, ska snart ta bort mitt smink, sen kolla till kakan och så ska jag lägga mig tidigt ikväll igen. konstigt nog blir det ändå aldrig tidigt, men jag försöker! :)  just det, hade även glosor tills imorgon, ska lära mig 643783 st på en dag, bara för jag inte var där förra veckan och inte visste om (y) så får väl ta en titt på dom i väntan på kakan!  men nu ska jag fixa med saker, vi hörs!


min första header, faktiskt en ny på g just nu kanske!

dagens fråga! ↓

jag har en fundering! eller jag har funderat på att byta fråb blogg.se till devote? tänkte bara på er som har devote, är det bra eller? (: det var en fråga till er läsare!

som jag sa innan föresten, när jag gick ner till mamma så frågade hon mig om jag hade kollat i min säng, det hade jag ju på så sätt, men inte noga, så gick jag upp gång till och vet ni? mamma hade köpt min älskade tröja idag ♥


dagens fråga kommer sen!

efter att ha cyklat hem två km i kylan så är jag hemma, eller har varit det ett tag nu men nu är jag redo för att blogga! :) skolan idag var bra, badade faktiskt! och efter badet så hoppade vi över wasa, typ 7960269 mil dit så blev pizza på sabbbezzzzzz (;  slutade även tidigare p.g.a att provet gick snabbt, muntligt idag ju.. pratade faktiskt lite, så dom får nöja sig med det! gillar inte att prata i grupp, speciellt inte för vissa personer, p-i-n-s-a-m-t, eller så skämmer man bara ut sig, men som sagt så gick det helt okej! nu väntar jag bara på maten, ska även plocka i ordning i mitt rum, ligger kläder överallt, sitter faktiskt på golvet just nu bara för mamma har lagt det hon har strykt i sängen, så det ska in in tha gaderob med! :) men vi kan höras sen, har även fått en sak av mamma som ni får se sen!


godnatt

en sjukt trött kväll som jag har tillbringat i sängen och såklart är ju datan med mig och boken jämte, orkar faktiskt inte läsa något, det får gå som det går!  klockan är ungefär kvart i tio, ska klä av mig kläderna nu och sedan sova, och så ringer klockan imorgon fem över sex, underbart!  fast jag& jennie har börjat med en sak, invigde det idag genom att ringa till den ena och så ligger vi i sängen och pratar,  man blir faktiskt piggare och imorgon är det min tur att ringa henne :)  imorgon är det bad i skolan, får se om jag är med, men det tror jag nog, bikinin är nerlagd i väskan iaf så ;)  men nu ska jag banimig sova, riktigt trötter är jag,
hörs imorgon!


en tosig fillla

ny tränare!

förlåt för kass uppdatering, hann inte igår.. kom hem från skolan& var tvungen att äta/ läsa prov som jag har tills imorgon och sedan träna, kom hem sent osvosv.  men iaf, skolan nu då, känns konstigt/ inte rätt att gå när man nyss haft lov, kunde gått haft en vecka till ledighet! =) kan iaf säga att idag sprang jag för sista gången på idrotten, skönt att slippa det nu! som sagt så har jag so prov imorgon, "första världskriget" och jag nästan ingenting, speciellt vi ska ha muntligt imorgon, hoppas gud har gjort så det är min dag imorgon! haha, nu ligger jag här i sängen, har nyss kollat facebook& bdb, mycket kollande på fb när man inte har varit inne på två dagar! så nu har jag kollat klart och t.o.m lagt in bilder från mobilen, så nya& fräscha bilder har jag nu! ;)  maten är snart klar tror jag, luktar iaf mat.. och så ska jag fortsätta med att läsa om kriget =(  och som ni ser är inte header ändrad, men ska försöka få tag på någon som vill fixa den,
(är inte bra på det alls)  sen ska vi få ny tränare också, han ser ung ut ;o troligen sträng, underbart verkligen!


fars dag!

gud var jag är mätt, spyr nästan! först åt vi rester och det var tjockismat, sen "firade" vi farsdag men annat gott fika, faktiskt en liten prinsesstårta (a)  fast gud, känns som om jag ska spy upp den =(  menmen, klockan åtta så ska jag stänga av datan, alltså ungefär efter detta inlägget för jag sla läsa lite teori med moppe, och sedan läsa en bok, fårse om det blir so eller en vanlig bok (:  menmen, ska hinna med att packa gympa kläder tills imorgon med, bilden från anton kommer nu& på tårtan. hörs imorgon!





såja, nu är jag fräsch igen!

igår som sagt blev hela kvällen ändrad, först skulle vi stanna hemma sen skulle vi iväg och så höll det på så en lååång stund, sen efter vi hade ätit blev jennie& jag jävligt peppade på fest så simons pappa som jag har sagt hämtade oss och så körde vi hem till anton där festen var, riktigt roligt faktiskt, vissa stunder!  klockan tre ungefär la oss, men alla snackade ju osv, sen halv fyra åkte någon hem så då började allt igen, sen när det väl blev tyst började någon snarka, perfekt! usch, kunde verkligen inte sova,  men jag somnade ;) på morgonen var alla jätte sega,  så vi spelade tv-spel, (wb the sims) mm,  sen lite efter tolv ringde jag mamma så hon hämtade oss ungefär halv ett och nu är jag hemma och har precis duschat en riktigt skön dusch (:  nu har jag lovat mamma att plugga lite moppe, låter tjatigt med mopedskiten? men har inte rört den teorin på länge så detta blir väl en "plugg söndag"  =(   nu fick ni något att läsa, hörs senare! ps, har bara en bild från igår och den har jennie, men så fort jag får den så kommer den! ;)


bästavän ♥


onödigt inlägg

nu är jag hemma från anton så skulle bara uppdatera mig lite.  men känner att jag måste hoppa in i duschen innan jag säger all info från igår,  hörs snart!




hos anton!

nu sitter jag& jennie vid datan och väntar tills alla andra ska komma tillbaka som nyss stack (y)  för er som inte fattar så blev våra planer ändrade, vi åkte hit till anton ist, simons pappa hämtade oss :)  aja, när dom kommer så hoppas jag på att få sova och att inte massa andra ska komma hit! menmen, nu ska jennie& jag spela super mario på facebook, klockan är niu : 01.19 så ni sover nog, skönt för er!  aja, nu spelar vi, godnatt!


ETT TVÅ TRE, SKÅL JENNIE!


john bauer!

jag har bestämt mig på vilket gymnasie jag ska gå på& det är john bauer! :)  mamma och jag kom dit rätt sent men jag hann faktiskt med att träffa martia& jacqe och göra en egen blomma, eller hur man nu säger ;) jag har bild på den, och jag vet att den är ful. men det var bara pinsamt att stå där när alla kollade så jag gjorde den lite snabbt + att detta är min första blomma, vännta bara tills jag har den rätta tekniken, då ni! ;)  efter vi hade varit och kollat på john bauer så åkte vi upp till grandsammarkand, hittade en ring, halsduk och en tröja :) vi handlade även lite mat till mig ikväll som kommer vara hemma själv, därför kommer grannbruden som bor tre km bort och nattgästar mig :D   jo våran ma,t min och jennies blir revben& pommes sedan massa godis och tv tittande, hörde på radion att sagan om ringen skulle vara klockan åtta på kanal sex,
den ska jag iaf kolla på! ;)  men vi kan höras senare,
här har ni bilder på blomma& shoppingen!









mot växjö!

godmorgon!

vaknade vid tio idag så nu sitter jag nere och dricker te ♥  hade verkligen jätte ont i halsen nu när jag vaknade även lite förkyld, hoppas det inte leder till feber för det har jag inte tid med! :)  aja, snart ska jag fixa mig efter att ha druckit upp det stora koppen med te, sen kommer väl mamma hem vid halv yolv ungefär om inte senare eller tidigare, sen sticker vi till växjä och kollar gymnasie på john bauer& kungsmad tror jag vi ska kolla på (:  fast jag är mest intreserad av den första skolan som jag skrev, (om jag stavade rätt till den)  menmen, nu ska jag göra mig klar tills mamma kommer, det har redan öppnat, öppetiderna var mellan 10-14, så hoppas vi hinner! :) sen efter det åker vi och shoppar lite på grandsammarkand, har längtat hela veckan efter det!  men nu tickar klockan, vi hörs när jag kommer hem så får ni reda på min spännande kväll!


rock'n rolllll

efter att ha lagat asgod tacos och är mättare än mättast, så sitter jag vid tv:n och kollar idol men en sovande klara jämte mig :)  usch, jag faktiskt inte vem jag "hejar" på, hoppas det inte är andreas bajssse som vinner, haha! efter nästa pause ska jag tvätta bort mitt smink, blev att skriva i denna pausen ;)  nu ska jag njuta av resten av kvällen, ni borde göra detsamma!! :)




först behöver jag bara... pengar!

har kollat runt lite på gina, finns faktiskt massa fint där& här kommer en del saker jag tänk köpa/ vill ha! :)
ps, alla kläder finns i andra färger!











frukost i skolan, gillas

FREDAG, FREDAG, REDAG!

gud va skönt med helg! sitter nu i sängen och ska snart ner och hämta en frukt. ska även hjälpa till med maten ikväll, bara jag, mamma& klara hemma ikväll för min käre bror& far är på fotbollscup :)  känner även att jag börja bli hungrig så ska ner och ta en frukt (:  skolan idag var as najjjs, eller bara varannan för då har vi håla ;) och sen var det ganska chilla lektioner, blev även klar med min väska på slöjden, tog faktiskt inte med den hem så ni får se den en annan dag.  imorgon ska jag in till växjö och kolla gymnasie, men vi tar det snacket senare för min mage ropar efter frukt!


19.13

nu är min mage fullproppad med mat! min header kanske även fixas ikväll, hoppas jag! :D  snart ska jag ta fram kläder till imorgon, härligt att det redan är fredag!  jag har ju som sagt lovat mig själv att läsa minst ett kapitel i min bok varje kväll så det ska jag hinna med idag! (: och efter detta inlägget tänkte jag faktiskt städa lite i mitt rum, ligger kläder överallt!  som ni vet sa jag att jag skulle lägga mig tidigt igår, men när man sitter framför denna skiten så blir man kvar och klockan går ännu fortare så när jag märkte att klockan var mycket så var hon halv tio, sent för mig om jag nu skulle lägga mig tidigt! så ikväll strävar jag att jag ligger i sängen vid nio! ;)



trysil i år igen, maja in tha skidbacke!

there's no me without you

usch vilken dag! börjar med att på morgonen så hade vi sovmorgon, precis när jag ska gå till lektionen får jag& nina reda på att hon och jag helt plötsliogt ska jouren, förbaskade erik som fegade sig ur där :( alltså måste jag vara med på gympan på måndag! :'(  aja, det ända jag gjorde var och städade, och sedan slutade jag? fast ändå inte, hade pappa kunnat hämta mig hade jag varit hemma vid halvtolv, men tyvärr blev det inte så så jag fick vänta ända tills två, alltså gå på mina lektioner :(  skitsamma, jag är iaf hemma nu& äter en toast (:  ska inte göra så mycket mer nu, kanske tar en promenad sen men vi får se, det är ju snart kålmörkt ute!  nu fortsätter jag med att kolla runt på andra bloggar& så hörs vi senare ikväll eller något (:


haha, shekkka håret! xd


do not know how I feel, I do not want to hurt anyone, Especially not you

efter en skön dusch och även haft en ansiktsmask på mig, fast bara i några minuter, hoppas den gör lite skillnad iaf! ;)  nu sitter jag här och lyssnar musik och pratar med massssor på msn, riktigt populär eller vad? haha (; efter detta inlägget så ska jag välja kläder till imorgon, sen innan jag lägger mig så ska jag läsa två böcker, om jag orkar! (mopedbok& vanlig bibloteksbok, bakom stängda dörrar)  har inte läst den boken på år, så lika bra att fortsätta läsa ut den! ;) klockan tickar och jag som skulle lägga mig i tid ikväll,
 vi hörs imorgon efter skolan!


i väntan på emilia

nu sitter jag i min säng och är ashungrig, hoppas min käre mor håller på med maten! (:  annars så väntar jag faktiskt på emilia, hon kommer vilken minut som helst med sin moppe, haha vi ska plugga moppe, eller hon ska hjälpa mig så jag kan ta det förbaskade kortet någon gång! :D  skolan idag gick prima, bara den förbaskade so lektionen jag skulle göra vad som helst för att inte gå på, typiskt att inte maria var i skolan idag =(  menmen..  när emilia har åkt hem så ska jag duscha och sedan lägga mig extreeeeeem tidigt!! har blivit sent nu dom senaste dagarna så nu ska jag inte vara trött imorgon när klockan ringer!  nu blev det mycket och emilia kommer snart,  vi hörs ikväll after tha plugg!


old pic!

nu ska jag..

• prova kläder till imorgon
• ta bort sminket
• ta upp mat om det böhövs (är hemms själv, vågar inte gå ner!)
• läsa trafikfrågor/ frågor på datan
• film?
sova!

usch, har alltid det så svårt med kläder till skolan, eller alltid! så lika bra jag börjar på nu, och sen snart mina damer& herrar, så får jag nog snart en ny header, trött på dennna! so up with the thumb!  ↓

hörs efter mina sysslor!







kålsvart

ser ni ut? klockan är snart fem och det är kålsvart ute! det var fan mörkt när jag cyklade hem, usch! nu ligger jag i sängen efter en ganska hård skoldag, känner mig faktiskt lite duktig (:  skulle egentligen gått en runda med emilia& linnea, men dom skulle gå ikväll och som ni ser så är det ju redan svart ute, så jag hoppar över det för min del! vägra gå hemifrån själlv, nej det håller inte! (;  haha, ni ska bara se mina fina mjukisbyxor jag har på mig, dom består av massa hååål! måste köpa nya på lördag, ska till stan då och kolla på gymnasie och sedan gå på grandsammarkand med mamma :D   men vi kan snacka om det lite längre fram i veckan! nu ska jag kolla vidare på lite andra bloggar och ta fram/ prova kläder, hörs senare ikväll!


vilken hårfärg?

nu har jag läst trafikregler, ska läsa mer sen innan jag ska sova för jag har några sidor kvar! (;  duschade innan, så nu känner jag mig ännu frächare! ;) *stavning* har även planerat min dag imorgon, så efter skolan hänger jag med linnea hem& där ska vi plugga so och på kvällen ska vi träna! :) nu är klockan lite över sju, så jag ska ta fram kläder till imorgon och sen ska jag äta en apelsin! vi hörs kanske imorgon, brorpå är jag kommer hem osv, puss& godnatt!  ps, för er som inte vet hur mitt hår ser ut nu.. ↓

hårfärg som jag har nu ↓

och så ser ni ju inlägget under detta, vilken av dom?

what if..

promenaden blev inte med jennie, hon hade andra planer så gick med alla i familjen utom pappa (;  planer för resten av dagen är,  duscha, plugga, äta, sova :) i den ordningen strävar jag efter iaf,  men vi kan ju höras efter jag gjort mina sysslor, alltså ikväll!


gaaaammal bild, men ska jag skaffa tillbaka hårfärgen?


godmorgon!

nu är jag vaken& har har ätit frukost, toast! :) idag är det söndag, alltså skola imorgon =(  så idag om jag orka så ska jag väl läsa lite på moppe& so, prov i so på onsdag, fyyyy!  menmen, klockan är halv tolv och jag har försökt få tag på jennie, om hon nu är vaken så ska jag se om jag får ut henne på en promenad! ;)  nu ska jag bädda sängen och klä på mig lite kläder, hörs!


bild på båten påväg hem från gotland.

godnattinlägg

nu har jag kollat klart på filmen, och som jag sa innan så trodde jag faktiskt att jag skulle somna eftersom jag knappt orkade sätta på filmen, men jag är t.o.m piggare nu! :O  så jag ska väl gå ner och se vad min mor& far gör tillsammans med grannarna, tror dom spelar kort eller något sånt (; iaf, jag var ju på grandsamarkand för ett tag sen, eller en vecka sen kanske (?) ah, där inne på gina hittade jag en jättefin tröja, men jag skulle ju ner till stan en annan dag i veckan, ni vet då när jag var inne med linnea, men då finns inte tröjan där :( alltså måste jag upp till sammarkand igen/ beställa! :)   aja, nu får jag väl gå ner, måste dricka!  och så kan jag ju säga att filmen jag kollade på innan var helt okej, den hade både bra& dåliga stunder! (:  nu blev det mycket skrivande, 
men vi hörs imorgon, godnatt!




hittade en till ganska fin tröja, hoppas den är fin på också! (;

trött osv

efter att ha ätit massa pizza så är jag jätte trött, har bara legat här och kollat på kläder :)  nu ska jag väl kägga mig under täcket och sätta på filmen "vampires suck"  efter filmen är sluttänkte jag sova, eller om jag har somnat under filmen vet jag ju inte, men om jag håller mig vaken så hörs vi nog efter filmen, annars imorgon!


nystädat rum!

jag kan lova er, ni kan inte har varit duktigare än vad jag har varit idag! verkligen städat mitt rum, dammsugit& allt, t.o.m köket, hallen& badrummet, slå det ni! :D  så nu ligger jag i min nybäddade säng och hungrar ihjäl, måste be mamma börja med maten! usch, på måndag börjar skolan, alltså är detta "sista" njutdagen, för söndagen kommer det ju inte hända någonting?!  kanske ska göra mamma lite glad och plugga so& moppe..  aja, det tar vi imorgon! ;) nu ska jag gå och be min mor börja på med maten!






haha jennie, vi är för söta ♥


två bilder från gårdagen!

skulle bara säga att jag lever och att jag aldrig hann skriva igårkväll innan jag stack till emmaboda, kollade fotboll hela kvällen, träffade jacqe där som var typ 75690689450368092 år sen! efter fotbollen hängde jag med till eringsboda där käre linn bor, sov där och tränade idag (:  nu ligger jag i sängen iaf, taggar inför att städa mitt rum& sedan ska jag se om jag hittar någon film som jag kan glutta på ikväll :)  vi hörs senare när mitt rum är klart!




hämmma!

nu är jag hemma och jag somnar vilken sekund som helst, är verkligen skit trött, men aja. igårkväll åkte vi hem till anton och träffade han& simon, sov där osv :) vad gjorde vi, jo vi kollade på skräckfilm, datan, och ännu en film, sen sov vi om inte annat. idag på morgonen låg vi bara i sängen och sov typ, jennie och jag var tvugna att gå vid kvart i tolv för att inte missa bussen, men kom det någon buss?  - nej!  asså, j*vla länstrafiken!!! vi fick åka till ingelstad för att byta buss, även vänta i typ en halvtimme, så vi gick in till affären och åt frukost.. (bild kommer)  sen åkte vi buss hem, jennies mamma hämtade oss, och när jag kom hem så var jag utelåst, härligt! :) fast min bror var hemma,  men hur skull jag veta det med en låst dörr& ingen nyckel där den bruka vara.. :( sen så ha jag inte känt mig så "pigg" heller, nästan spyfärdig, men kanske p.g.a frukosten (?) men iaf, nu ligger jag under ett varmt täcke, med varma kläder på! :)
nu ska jag nog gå ner och ta något att dricka, hörs!


ps, ingen bra start på dagen!

mot tingsryyyyyd

jag har inte kunnat skriva idag, har varit väldigt upptagen ;)  och det är jag nu också, skulle bara uppdatera mig lite, jag& jennie drar till tingsryd nu vid halv nio och träffar anton& simon. :)  men vi hörs imorgon så ska nu få heeeela historian från idag& ikväll, ha det bra puss!



skitjobb om ni frågar mig ;)

nu är jag hemma efter en timmes jobb typ, usch.. det värsta jag gjort i mitt liv känns det som, damm hit och dit, vet inte hur många gånger jag fick sånt i ögonen :O och det värsta var att pappa tror att jag kommer dit varje fredag poch städar.. - skulle inte tro det! menmen, klockan är lite över fyra nu och maten är klar när som så äta ska jag snart göra, sedan packa väskan& sticka till rävemåla och träna! :) här ska ni få två bilder från min entimmars jobb..
  *men jag får ju pengar*


tänk er själva att plocka bland sånt här, fyförsatan!


som sagt, jag tröttnade och tog en fika! (;


jag jobba?...

kllockan närmar sig ett och jag ska faktiskt upp och jobba hos pappa och tjäna lite pengar, världens tråkigaste jobb men pengar är pengar och det behövs alltid. synd att jag ska få städa bara, hade hellre velat stå vid maskinerna ist ;) men som sagt, klockan ett ska jag väcka mamma, så får hon köra upp mig till pappa, fårse om jag tar med min käre bror. men vi kan ju höras efter jag har jobbat häcken av mig, hare!


börjar dagen med ↓

godmorgon! vaknade för precis en timme sedan, (kvart över tio) så nu sitter jag här nere i käket och dricker oboy& äter världens godaste knäckebröd! planerna för ikväll är ju träningen tror jag och efter den kommer nog jennie hit& stannar här resten av livet! nej men hon sover över här ;)  vi kan höras senare för nu ska jag äta upp min goda frukost!

skål!


godnatt!

precis när jag hade gjort det mysigt och tagit fram det jag ville ha och skulle precis sätta mig framför tv:n, så kommer jennie& simon och hälsar på, haha! och för en gångs skull så var det mycke på tv ikväll, kollade på dh, ngt humor program& fotboll.  somnade nästan så gick och fixade mig, nu ligger jag i sängen och är berädd för att klicka på play-knappen så jag kan se "sex and the city"  så vi hörs imorgon, godnatt alla! ♥


rastlös? - ja!

vilket liv jag har, eller inte... bara suttit här upe hela tiden och inte gjort ett piss. så nu har jag bestämt mig för att göra något gott till mig själv, typ te& mina favorit knäckebröd och sätta mig framför tv:n! :)  nu är min spotify full med flera låtar, det är underbart! :D och så hoppas jag på att min film "sex and the city" är snart klar så ska jag somna framför det!
men vi hörs när jag kommer upp från tv:n, puss


jennie, på torsdag så jäffla.  du& jag

shopingen

nu är jag klar så jag kan berätta om min underbart roliga dag. dagen började med att vi försov oss en timme, men det gjorde inget sån tur väl! ;)  sen tof vi bussen 09.07 och var inne tio i unfefär, sedan rullade dagen på, kassar efter kassar, eller vad säger du linnea?  satan va du shoppade losss!  iaf, när det väl var matdags så hade vi bestämt att vi skulle käka kinamat, men när i kom in så var allt fullt, överallt! så det ledde mot donken.. men det funkade! :)  efter vi käkat så tog vi bussen hem vid två, sedan kom mamma och hämtade mig hos linnea en stund efter, och nu har jag precis ätit världens godaste mat och lutat tillbaka mig i sängen :)  det blev inte så mycket köpt, men pengar försvann!



blus från hm


blus från monki


tröja från gina


treggings från vila


hårfärg från åhlens
örhänge från gina
hårbehandling från hm

käder ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

nu är jag hemma från linnea, stan idag har varit hilma roligt, berättar mer sen och bilder på dagens köp kommer, ska bara äta& ta kort på allt, hörs snart igen!! =)

hemma hos linnea!

nu sitter jag hemma hos linnea, vi har fixat fram dipp, morötter och popcorn tills klockan tio då vi ska kolla på " i annelie " första gången jag ser på det så hoppas det är bra ;)  haha, nu hade vi tydligen missat nästan allting,  typ bara 15 minuter kvar, aja nu ska vi väl fortsätta kolla och så kan vi höras av senare!

vårat gotte! ↓

miss tha summmmer

världens mest segaste dag idag? jag har bara städat lite och suttit vid denna skiten,  har iaf en glass jämte mig nu och om tre timmar typ så ska jag få springa av mig allt det trötta jag bär på mig! :)  min morgondag är iaf bestämd, det blir stora stan med linnea!  alltså efter träningen åker jag jag hem, packa mm& sedan sover jag där& myser resten av kvällen :)  och sen så har jag inga bilder jag kan bjuda på, min mobil har nada batteri, men ikväll om jag tar med datan så kan jag& linnea bjuda på cambilder!


ser ni inte hur bruna vi var? :(
nu är jag vitt som ett papper..


monday morrrning!

godmorgon!

vaknade för tjugo minuter sen kanske, jätte ont i halsen men det har gått över nu. ska snart göra lite frukost sedan klä på mig och... sen vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen! :O mer än att ikväll vid sex är det träning, & det gillas! aja, vi hörs sen efter jag har gjort min egen hotellfrukost!

vad ska ni läsare göra idag? :)
 

RSS 2.0