godnatt

Avslutar kvällen med denna video från idag!
Haha, Jonatan trodde jag tände tändaren på riktigt och var jätterädd om sina saker, speciellt sin pappas väska! ;) HAHA! Godnatt på er! Hörs imorrn kväll!

just nu

Nu sitter jag här in tha bed och har precis börjat ladda ner Eva& Adam, säsång ett, och sedan den dära "fiasko" filmen, kom inte ihåg hela namnet, haha:) Känner att jag börjar bli hungrig, så nu ska jag ta och käka, IGEN



veckans snygging


två söta bilder från idag

Hann tyvärr inte säga att jag stack på fotboll, tiden gick så fort och jag hann inte! Menmen, kollade iaf på när broder Hampus splelade och dom vann:) Annars har jag väl suttit i kiosken och käkat godis. (VADÅ TJOCK?!) Men det är ju ändå fredag mina kära vänner!
Nu äre så att jag ska planera lite saker till bloggen, sen ska jag nog lägga mig rätt tidigt ikväll eftersom jag sticker till ullared med Emilia, mamma& Pernilla! Så kommer nog komma hem med finfina grejor:) Så nu ska jag räkna ihop lite pengar, och tigga pengar! Hörs snart igen!
Klara
Och min fina vän Jennie!

med dig blir allt så bra, jennnieee

Hellu allesammans. Skolan var som vanligt, tråkig. Och så hade vi även svenska prov som gick som det gick:) Menmen, nu lägger vi det bakom oss! Ikväll ska jag kolla match, eller typ hjälpa mamma stå i kiosken och kolla då när några spelar ;) Hehe, vi kan ju höras av lite senare för nu ska jag... ÄTA

gammal bild som tusan

Wiho, var nyss ute och gjorde en hemlig sak som ni får reda på imorgon! De ni ;) Så nu ska jag ner och fixa mig innan träningen, hörs förmodligen ikväll!

dagen+ outfit

Hemma från skolan nu, käkat har jag gjort eftersom jag har träning om någon timme!
Idag slutade jag lite innan två, så då passade jag på att gå hem till Anton ett tag! Annars har det varit änne en lugnt och varm dag!  Nu ska jag alldeles strax packa min väska så vi hörs snart igen!

diggar håret

Nej nu måste jag börja tänka på att gå och lägga mig, var skittrött idag på morgonen så försov mig. Så detta blir det sista inlägg för ikväll! Men vi hörs imorgon direkt efter skolan! Godnatt!





tips tack

Jag skulle behöva lite tips om olika bloggar, så kommentera gärna din egna eller någon annans blogg så skulle jag bli mer än glad!:)

systrarna karlsson


Klara har fått ett eget sminkbord, och självklart skulle hon ha rullarna i håret, måla naglarna, och spraya håret:) Haha, so cute!

fina tröjor som ska köpas


home

Hemma från "jobbet" nu, var dock där bara en timme idag. Men skitsamma, får blir längre nästa gång:) Har typ nyssens ätit också, så nu har jag ingenting för mig. Eller jag  SKA plugga på mopeden eftersom om exakt en vecka så är det dags att skriva upp igen!!! Så nu: Göra teori



godnatt

Hemma från träningen nu, nyss ätit och ska alldeles strax ner och borsta tänderna. Sedan är det samma visa igen, bestämma kläder till imorgon, nog det största bekymret. Skulle behöva MASSA nytt i garderoben. Ehe. NU ska jag inte sitta framför datorn hela kvällen utan försöka somna i tid någon gång. Men vi hörs imorgon, (EFTER JOBBET!) Godnatt!
Haha, Klara idag hittade en snigel som kompis. Stackars den, hon bröt skalet på den. Menmen, dom hade nog kul tillsammans! ;)

träning

Snart är klockan sex så jag ska alldeles strax gå ner och packa träningsväskan& lockan tjugo i sju ungefär kommer taxin! Så vi hörs imorgon! Men imorgon var det ju så att jag ska jobba hos pappa, i ungefär två timmar så är hemma vid sex skulle jag tro! Så vi hörs imorgon och då ska ni få se på finfina kläder som jag även hittat! Hehe, hörs!

hahahahhahaa kolla!


två fina shorts, just love them


bild från spanien

Hemma från skolan nu, hände inte så mycket spännande mer än att vi käkade pizzaaaaa:) Så just nu ligger jag här i sängen, ätit lite. Ikväll är det träning som vanligt:)  Men vi kan höras lite senare för har inte så mycket mer att tillägga!

GODNATT!

Hemma från träningen och nyss fått i mig lite mat. Och detta blir även sista inlägget för idag.
Ja vad ska jag säga, detta lovet har varit bra iaf. Det jag gjort mest har varit antingen att jag varit i Tryd hos Anton eller om han varit här! Sen har jag ju varit med Jennie också, himla kul! Och epaträffen, så himla mysig:) Aja, jag ska iaf inte säga hela mitt lov igen men det har varit bra iaf! Nu ska jag gå ner och borsta gaddarna, bestämma kläder och sedan sova! Så vi höres imorgon, ehe godnatt.

stekarna

Nu är jag hemma från Anton, eller har varit det ett tag men har inte hunnit blogga:) Nu sitter jag och kollar film, samma som igår. Och så har jag även ätit lite nudlar eftersom det är träning ikväll så taggar vi med pasta.
Epa träffen igår var iaf kul, mysig och ännu mera kul:) Så himla kul och åka epa, haha.  Menmen, nu ska jag fortsätta kolla på filmen så hörs vi snart igen!

snakes on a plane

Nu sitter jag nästan helt färdigfixad, väntar bara på att Jennie ska duscha klart så jag kan åka till henne. Så medans jag väntar på henne kollar jag på en film på Hampes data; Snakes on a plane:)
Detta blir nog sista inlägget för idag eftersom vi sticker direkt till Tryd. Ha det bra sålänge!


outfit!

Tregging, linne& tröja.

beroende av leverpasjejmacka

Ja rubriken få tala, jag är så himla sugen på en leverpasjejmacka. Har ätit det både till frukost& kvällsmat hos Jennie! Så leverpastej ska mamma köpa hem, jaojao:) Just nu håller jag på och fixa mig lite grann, ska nämligen till Tingsryd igen med Jennie och där ska vi nämligen på epaträff ;) Så det ska väl bli roligt hoppas jag, har aldrig varit på något sånt tidigare så vi får se:) Nu ska jag fixa vidare mig lite granna, bild på outfit kommer senare!

vädret!

Nu har jag tagit ännu en pause från solningen+ fotbollen. Men ska alldeles strax ut igen och spöa Hampus:) Annars gör jag inget speciellt, så länge solen är framme så vet jag precis vad jag ska göra!

det jag beställde igår!

Blev dock bara tre saker eftersom jag ska till ullared om 6dagar så tänkte jag att jag kan beställa efter jag varit där, eftersom min "shoppinglista" är över 20 saker..  Och så att pengarna räcker!

jobba

Jag tror jag har gjort ett jätte dåligt val faktiskt.. Jag har bestämt med pappa att jag ska jobba hos han varje onsdag efter skolan. Typ städa upp brädor och göra fint, 50kr i timmen. Och det är världens skitjobb, har aldrig varit med om något tråkigare. Men vad gör man inte för pengarna?! Får väl lägga pengarna till Miami!

godmorgon!

Nu är jag hemma i mitt hus igen. Vaknade idag att jag sov helt ensam i Jennies säng men jag hade fått ett fint sms om att hon var påväg till jobbet och att jag skulle känna mig som hemma, sen rätt var det var så var hon ändå hemma, haha! Så jag tog min cykel och trampade hem dåju. Så nu ska jag faktiskt ännu en gång gå ut och njuta i solen! Men vi hörs lite då& då:)
Nu jäkla Emilia, 6dagar kvar och sen på tisdag ringer daddi!

anton ♥

Nu är jag hemma hos Jennie som jag varit hela kvällen :) Vi har även beställt lite kläder som ni kan få bilder på imorgon för nu ska vi ner och käka leverpastej macka!


tjockt med gammal bild

Maten satt fint som snus i magen. Och nu ska jag packa väskan och sedan tillbringar jag ännu en natt hos Jennie:) Där ska vi blans annat beställa hem lite kläder, bilder på det sen och vi hörs nog hos Jennie kan jag tänka mig!

snygg facebook bild

Nu har Anton åkt hem, och jag har även klippt mig idag! Dock inga stora förändringar, mest det slitna som är borta:) Så nu ska jag alldeles strax äta grillat för första gången i år! Så vi hörs alleldes strax mina kära readers:)

konfabild!

Tänkte bara slänga in ett inlägg innan Anton kommer för vi kommer nog inte höras av förrens ikväll vid sextiden! Så hare bra sålänge:)

j<3a

Hemma från en mysig kväll/ natt/ dag hos Jennie nu! Cyklade ju som sagt dit igår kväll, och när jag cyklade den läskiga sträckan så ser jag något stort.. Och sen när jag väl se så är det en älg?! Något som jag verkligen är livrädd för mig, fyfan. Ringde t.o.m pappa så han kunde komma och skjuta den. HAHA! Menmen, till slut kom det en bil så jag cyklade fort som fan efter den så då var älgen borta, skrek t.o.m så den skulle springa iväg. Menmen, idag vaknade jag& Jennie vid nio tiden någon gång, vi gick ut till solen lite över tio men det blåste så himla mycket så vi var mest under täcket! Men nu måste jag fixa mig lite för alldeles starx kommer Anton! Hörs snart again!
Jennies special; Glass, mjölk, godis& chokladsås!

fina flickan

Kom nyss in från våran utestund. Så nu sitter jag här och ska snart bege mig till Jennie. Slaggar över där och kommer hem imorgon vid tolv-ett tiden! Men vi hörs nog när jag är hos Jännnyy!

outside

Nu ska jag ut med Klara lite för hon skulle ju självklart med ut! Så vi hörs whennn i'm home! Haha, en gammal bild jag hittade.
Lista ut vad orden blir, hehe

klara♥

Hemma från matchen nu, en helt onödig match för mig men vi åkte där ifrån med resultatet 3-3! Nu sitter jag här i sängen och väntar på maten, har inte ätit sen klockan elva idag, alltså lite mer än sju timmar :O Så slängde nyss i mig en frukt och snart blir det mat. Vi kan höras lite senare för maten är alldeles strax klar!

go go go

Klockan ringde vid tiotiden och jag snoozade till elva:) Sedan dess har jag bara ätit frukost och legat i solen en runda. Nu ska jag börja packa min väska sen kommer min taxi och då kör vi till Alvesta för match! Hörs efter bitches!

Nattinatty

Det börjar bli sent och mina ögon börja bli trötta. Vaknade ju för attsingen vid åtta idag och kunde icke somna om! Så borde lägga mig nu om jag ska vara utvilad till våran seriepremiär imorgon! Men vi hörs ju nartuligtvis innan jag åker imorgon. Godnatt! PS. Jag fick 100 kr innan av farmor& farfar. Typ världens bästa farmor& farfar, i'm so glad that i have them ♥



fint från monki!

Föll för kjolen direkt!

valborg?!

Jag snackade nyss med Linnea och då kommer frågan.. VAD HÄNDER PÅ VALBORG? Vart tar allt folk vägen? Tell us!:)


google bild

Hemma från träningen nu och har precis ätit mammas "tacopaj"  kalas gott! Och så säger pappa " Kolla där borta på spisen, det är från farmor& farfar" Åh där hittade jag ett ägg med massa godis! Så nu sitter jag här och har en tändare i handen samtidigt som jag gör marsmellos! (Stavning) Så nu ska jag fortsätta min grillning och sen sätter jag på filmen Hachiko!

träning

Nu sticker jag till Emilia innan träningen så hörs vi när jag kommer hem! Alltså efter niotoden:)

tyck till!

Ibland får jag den känslan av att jag vill ha kort hår! Och sen ändå vill jag ha långt hår. Problemet är att mitt hår inte växer fort och om jag klipper av det så kanse jag ångrar mig?!
Någon fjortisbild på google. Men det är ungefär denna längden jag menar om jag nu ska ha kort.
Och sen denna längden på långt hår!

nå?

En fråga.. Vet någon vad rincnoljan kostar på apoteket? :)

Och nu äntligen på fredag blir jag av med mina slitna toppar! Tur att grannen går på frissörlinjen!
(Inte mitt hår!)

rekomenderar starkt!

Aldrig luktat på något godare! Frågan är bara om jag orka stå ut 55 dagar till eller om jag köper den själv?

Sleten, trött osv

Blev inget inlägg innan jag stack igår men nu är jag hemma iaf:) Kvällen var rätt kul igår, iaf när man spenderar den med Jennie:):) Fast jag skulle verkligen behöva duscha fick öl i mitt hår igår.. Fast jag får vänta tills ikväll efter träningen så jag slipper duscha två gånger.  Smart va? Aja, har inga bilder från igår och jag orkar inte berätta så mycket mer. Det räcker om jag säger att min kväll var lyckad:)

i väntan på jennie

Nu sitter jag här och är nästan klar, bara ett ombyte sen är allt klart! Och ni har nog inget emot en liten bildbomb medans jag väntar in Jennie!

vadå gammal bild?

Klockan är nu kvart över sju och vi åker vid niotiden ungefär. Så nu ska jag gå och fixa håret, sminket och slutligen kläderna. Så hörs inom en timme:)


hmm?

Många som har nämt denna sak. Är den bra eller? Funderar skarpt på att beställa hem denna. Skulle inte alls tacka nej till längre hår!:)

halsband

Asså jag behöver verkligen ett nytt halsband! Men har letat som en galning, tur att det bara är tio dagar tills ullared! 21 saker som jag har skrivit upp i anteckningar! Så här skare shoppas! Nej usch vad jag är uttråkad.. Tänkte se på en film kasnke, och fixa mig sendan lite smått. Inte en aning om vad jag ska ha på mig eller nånting. Och sen idag i stan såg man så himla mycket som man ville ha. Så när jag fyller år ska jag onska mig en trisslott och vinna en miljoooooooon!



my favorite girl

Blev ingen uppdate hos Jennie men nu är jag här igen! Dagen blev lite ändrad eftersom bion jag& Jennie skulle se var bara sent så vi hoppade över den och bestämde för att kolla en annan dag:) Annars har vi bara passat Jennies syskon och gått lite på stan men ingen köpt. Så jag är fortfarande lika rik. Ikväll sticker jag& Jennie till tingsryd på grillfest fast vi hoppas över själva grillingen:)  Nu ska jag snacka lite med Jennie så hon kommer förhoppningsvis hit sen ikväll! Så vi kan höras om en stund:)

just nu

Nu sitter jag och vräker i mig mat efter att ha tränat. Snart ska jag packa och så tar jag cyklen till Jennie i detta mörker! Så antingen hörs vi när jag är hos Jennie eller hörs vi imorgon efter hon& jag varit i stan! :) Glömt att säga att vi ska kolla bio, woops!  Men vi hörs!



veckans blogg!

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg, påhttp://linncarlqvist.blogg.se!

H&M ♥♥♥

Snart är det bara tio dagar tills Ullared med Emilia, mamma och Pernilla. Jag är bara så hemskt sugen på att åka och shoppa. Och speciellt på H&M, avgudar verkligen deras kläder! Så denna sommaren kommer detta helt klart vara hemma i min garderob!

back on track!

Wiho, jag är tillbaka till min ensamma blogg! Saknat den har jag också gjort! Men ni har ju ändå hört av mig på den som jag6 Linnea har tillsammans! Tänkte börja skriva här igen då som sagt, och som jag har sett så har mina läsare inte försvunnit härifrån, vilket är poritivt!  :) Nu sitter jag här i sängen med en djup tallrik med makaroner och köttbular. Nämligen träning klockan sju ikväll så lika bra jag taggar med lite pasta:)
Idag har jag inte fjort så mycket, varit ute i solen och suttit inne vid datorn. Blev liksom lite för kallt när det började blåsa.
Men lite färg har jag lyckats få iallafall :) Nu ska jag käka upp medans det är varmt så vi hörs snart igen!
Hoppas du ser detta nu Martinski! ;)

RSS 2.0